עכשיו זה רשמי- החולצות שיימכרו ב19

ocwatcher

New member
עכשיו זה רשמי- החולצות שיימכרו ב19

אוקי סוף סוף אנחנו יכולים להגיד שזה רשמי, בהופעה הבאה ב19 בזאפה, אנו נמכור את החולצה שדוגמתה מופיעה פה בהודעה, כל מי שחושב שיגיע להופעה ויהיה מעוניין לרכוש את החולצה שיגיב ויאמר את המידה שלו על מנת שנוכל לדעת פחות או יותר אילו מידות להדפיס. אתם חייבים את החולצה המסויימת הזאת ולא יצא לכם להגיע להופעה ? צרו קשר באייסיקיו : 5928912. עלות החולצה: 50 ש"ח.

moriboy66

New member
....

אוקי אז מידה אין לי בעיה ללבוש S (ממנטו מורי הוא S והוא לביש) אבל אני לובש בעיקרון בין MלL אז אני אסתדר עם כל מידה...

LightbuIb sun

New member
וואו יוצא יפה.

הכנתם כבר חולצה אחת? די בא לי לראות איך זה יוצא במציאות ולא בפוטושופ:)

Mogly11

New member
ממש יפה...

אהבתי ממש את העיצוב של החולצה.... אני כנראה אגיע להופעה... ואני M.... אם אני אגיע אני אקנה=]

שימכור חולצה כזו לנינט לאיה כורם

החברות החדשות שלו בובות הפלסטיק המזמרות שלא אומרות כלום לאף אחד הן צריכות חולצה כזו איפה הנשמה המורדת של פעם? מכרה את עצמה לעולם של כסף,,,,כסף,,כסף אביב מחבק כל תחת של זמרת העיקר שהיא תמכור אז מי חלול פה?

נתוש ז

New member
החולצה יצאה ממש יפה

למרות שלדעתי היה יכול להיות הרבה יותר יפה אם היית רושם מקדימה "ככה הם רוצים אותנו" (במקום זה באמת מה שאנחנו).

Avivarchive

New member
החולצה לא רישמית של אביב גפן

נא לדייק - החולצות הן לא חולצות רישמיות של אביב גפן את החולצות הרשמיות רק אני מוכר - בלעדי ל"ארכיון של אביב גפן". בקישור המצורף - החולצות הרשמיות של "עם הזמן"

רונן יקירי, מה זה רישמי?

כתוב בפתקית "חולצה זו נורצה על ידי א. גפן, וזה רישמי"?

ocwatcher

New member
אי הבנה. כנסו

התכוונתי ב"עכשיו זה רשמי" להודיע על כך שזה סגור וסופי, כי לפני כמה שבועות שאלנו כאן לגבי דוגמאות של חולצות מיוחדות. עכשיו החלטנו על דוגמא והוצאנו לפועל =] ולכן השתמשתי במילה "רשמי"

LightbuIb sun

New member
נו באמת:\

מותגי אביב גפן, "בלעדי לארכיון של אביב גפן". חוץ מזה, הוא כתב "עכשיו זה רשמי" ז"א- עכשיו זה סגור. לא שזו איזה חולצה רשמית היישר מ"מתפרת גפן".

מעכבת

New member
מזה משנה רשמי לא רשמי שלו יותר יפות

חוץ מזה שהוא בכלל לא התכוון לזה שהחולצה "רשמית"

shmuelr

New member
אביב גפן פתח חנות אופנה. ויש כבר

כמה שנאבקות על הרשמיות. זה ללא כל ספק... שיא הטמטום.

למעלה