...
M MENTER New member 12/1/07 #23 אני מגיעה לאביב בזאפה ב-20 לחודש יש סיכוי שהחולצות יימכרו גם שם? וסליחה על הניסוח הדיסלקטי...קמתי לפני מספר דקות... תודה
אני מגיעה לאביב בזאפה ב-20 לחודש יש סיכוי שהחולצות יימכרו גם שם? וסליחה על הניסוח הדיסלקטי...קמתי לפני מספר דקות... תודה
O ocwatcher New member 12/1/07 #26 ... במקרה והכמות תמכר ב19 אז אנחנו לא נגיע ב20.. ולכן אין טעם לקחת סיכון, אנו מעוניינים לשמור על מקוריות ועל הטעם הטוב, ולא שהחולצות יילבשו ע"י כל איש ואישה בישראל =] -> כל הקודם זוכה !
... במקרה והכמות תמכר ב19 אז אנחנו לא נגיע ב20.. ולכן אין טעם לקחת סיכון, אנו מעוניינים לשמור על מקוריות ועל הטעם הטוב, ולא שהחולצות יילבשו ע"י כל איש ואישה בישראל =] -> כל הקודם זוכה !
W Where Is My Love New member 12/1/07 #28 חולצמה בת זונה רק תוריד את המרכאות מקדימה כי זה לא קשור.. וסתם עצב תשנה ת'פרונט של המלחמה הבאה הוא לא משהו..
חולצמה בת זונה רק תוריד את המרכאות מקדימה כי זה לא קשור.. וסתם עצב תשנה ת'פרונט של המלחמה הבאה הוא לא משהו..
O ocwatcher New member 12/1/07 #31 מאוחר מידיי =] היה פה כבר דיון לגבי הצעות, דוגמא מקורית.. וזה כבר יצא לפועל =] בכל מקרה.. תודה על הביקורת..
מאוחר מידיי =] היה פה כבר דיון לגבי הצעות, דוגמא מקורית.. וזה כבר יצא לפועל =] בכל מקרה.. תודה על הביקורת..
ז זה רק הלב New member 12/1/07 #32 מה עם איזה פיס קטנטן? הסמל של אביב גפן? או סתם כיתוב שאומר אביב גפן? [וגם שומר על הזכויות יוצרים שלו לשיר] חוצמזה, ממש יפה.
מה עם איזה פיס קטנטן? הסמל של אביב גפן? או סתם כיתוב שאומר אביב גפן? [וגם שומר על הזכויות יוצרים שלו לשיר] חוצמזה, ממש יפה.
א אני היא פיט New member 14/1/07 #38 לא בא לי לבאס או משהו, אבל הפיס הוא לא הסמל של אביב, אלא של השלום...
E Even In Death New member 13/1/07 #34 וואו ממש יפה../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif../images/Emo202.gif
B bad dream New member 14/1/07 #36 וואי ממש יפה.. אני אקנה אני אקנה כנראה 2.. אולי 3 במידות L ואולי אחת XXL.. יצא ממש יפה