עכשיו זה רשמי : מרקוס פייזר שוחרר.

Thierry Henry

New member
עכשיו זה רשמי : מרקוס פייזר שוחרר.

הפתעה גדולה אפשר להגיד. מרקוס פייזר עבר בדיקת MRI לפני מספר ימים שהודיעה שהוא למעשה יוכל לחזור לפעילות רגילה תוך מספר שבועות בלבד. פייזר טס לארה"ב בעקבות פטירת אימו והיה אמור לשוב ארצה ביום שבת, אלא שמכבי הודיעה לסוכנו שהיא לא ממשיכה את הקשר איתו ומבטלת את החוזה עם השחקן. מכבי תפצה את פייזר בכמיליון דולרים על הפרת ההסכם.

waviram

New member
טעות גדולה מאוד!

אני לא בטוח שבלי פייזר יש למכבי העונה שחקן פנים בעמדות 4 ו-5 שיכול לקבל את הכדור ולקחת אותו לסל באחוזים גבוהים. פישר לדעתי יהיה השחקן שעליו יתבססו בעמדת הסנטר העונה. הוא מהווה כוח רציני מאוד בהגנה ובריבאונד, אבל בהתקפה הוא יותר מתבסס על קבלת מסירות בתנועה ועל סלים מריבאונד התקפה ופחות יודע לקבל את הכדור במצב סטטי ולייצר מצב טוב בעצמו. הדבר (בהתקפה) נכון גם לגבי ליאור אליהו בעמדה מס' 4. מה שמשאיר לנו כרגע את גרין, באטיסטה וווייט. גרין הוכיח במשחקי הנבחרת שאי אפשר לסמוך על היכולת ההתקפית שלו. אם הוא לא מסתדר מול שחקני נבחרות צ'כיה, בריטניה ובוסניה בהתקפה, אני לא מאמין שהוא יוכל להסתדר נגד שחקני יורוליג. באטיסטה, למרות שהוא שיפר קצת את השליטה שלו ביד ימין ואת היכולת ללכת גם מהצד הזה של הסל, עדיין נוטה לחפור, לתקוע את המשחק ולאבד כדורים. בדקות ההכרעה אני לא יודע כמה הייתי שמח לראות את הכדור הולך אליו. סימן השאלה הגדול הוא ווייט. עדיין לא ראיתי אותו משחק כך שאני לא יכול להגיד כלום לגביו, אבל לדעתי זה הימור גדול מאוד להתבסס על ההצלחה שלו ועל היכולת שלו להוביל את הקבוצה בעמדה 4 בעונה הראשונה שלו במכבי... אז למה לא לחכות עם ההחלטה הזאת קצת?! לא יקרה כלום אם יחליטו לגבי פייזר גם בעוד חודש... בינתיים נראה איך הקבוצה מתגבשת, איך שחקני הפנים משחקים ואם לא חסר משהו...

נמשל

New member
אני בכלל לא חושב שזה מפתיע

ברגע שרודני וויט הוחתם, שחקן שהוא תאום פייזר, היה ברור שמכבי לא בונה על פייזר. תוסיפו לזה עומס עצום בשחקנים בעמדות הפנים ותבינו שמכבי רק חיכתה לתירוץ לחתוך אותו. הבחור אמור לחזור רק בנוסמבר -דצמבר, אם בכלל. זה בלתי אפשרי כמעט לשלב אותו בחזרה בקבוצה שממילא עמוסה בשחקנים בעמדה שלו, ושסביר להניח (טפו טפו טפו) תרוץ היטב או לפחות תהיה בשלבים של שיפור ממשחק למשחק. כואב בשבילו, אבל אין ברירה.

יו45

New member
חבל

כנראה הבדיקות הראו שהמצב לא טוב , אחרת לא היו משחררים שחקן כזה. שיהיה לו בהצלחה , שחקן נהדר וגם בחור טוב למרות התדמית הבעייתית שהדביקו לו משום מה.

נמשל

New member
השחרור לדעתי לא נבע מהבדיקות הלא טובות

אחא כי מכבי פשוט חיפשה תרוץ להיפטר ממנו: מפציעה כזו, בגילו, עם המשקל שלו, לא חוזרים כל כך מהר לכושר טוב, אם בכלל. למכבי אין זמן לתת לשחקנים להתאושש, ראה מקרה טל בורשטיין, שבדיעבד מסתבר היה עדיף לשחרר אותו בינואר שעבר לקבוצה סימפטית בליגה , נהריה למשל, כדי שיצבור דקות משחק ויחזור עונה אחר כך

האקדמיה

New member
טל לא ילד שעלה מהנוער

שאתה משאיל אותו לקבוצה אחרת כדי "לצבור נסיון" טל בורג בלתי נפרד מהמערכת שנקראת מכבי אלקטרה תל אביב

שומו

New member
ברוך ה', מעשה נבון.

לא צריך גם אותו וגם את ווייט. תודה רבה לו על כל מה שעשה עבור הקבוצה ובהצלחה בהמשך.

Carmelo Anthony

New member
אני חלוק...

מצד אחד, פייזר שחקן איכותי שיכול לתרום הרבה למכבי ב-3 עמדות שונות. מצד שני, רודני וייט יעשה בדיוק מה שפייזר עושה כך שאין טעם להשאיר אותו. מצד שלישי, תמיד טוב לעבות את הקו הקדמי בעוד שחקן איכותי, גם אם הוא דומה. מצד רביעי, אני רוצה לראות את אליהו מקבל יותר דקות ומוכיח את עצמו... מזל שאני לא זה שהיה אמור לקבל את ההחלטה...

תבינו משהו מכבי לא צריכה להצטער

במצבו הוא רק יקשה על הקבוצה, כמו יבלת מציקה.. הוא כבר לא צעיר וקצת פצוע ויקח לו זמן להכנס לכושר, מכבי ידעה ששחרור שלו יעלה מליון דולר ולמרות זאת העדיפה להעיף אותו, הוא קוץ בתחת של מכבי, וגם רוב העונה לא שיחק, החלטה נבונה! לא חסר לו מחליפים

בSSטון

New member
טעות! טעות! טעות!

ההחלטה לשחרר את מרכוס פייזר, טעות מיסודה. ואסביר גם למה. קחו לדוגמא את שנה שעברה. בלב ליבה של העונה נפצע ניקולה וויציץ, הסנטר הראשון של מכבי. הפציעה השביתה אותו לתקופה של למעלה מחודש. קצת אחרי שהוא נפצע, כמאמר הפתגם ``צרות באות בצרורות``, גם פייזר נחת לא טוב על רגל ימין, פציעה שהוציאה אותו מכלל פעילות עד היום. נשארנו אז עם בטיסטה, אליהו, כספי, ואני לא זוכר מי עוד. מה שקרה זה שכל העומס נפל על כתפי אסטבן חסר הניסיון. לא מצב בריא לקבוצה שרוצה לרוץ למעלה. העונה, וויציץ עזב, ופייזר נחתך. אני לא רוצה להישמע על תקן משבית השמחות, אבל קחו לדוגמא מצב שבטיסטה נפצע, או וויט מתגלה כבעייתי מהשורש ויש צורך לשחררו. עם מי נשארנו? עם יניב גרין, וליאור אליהו. אתם עדיין ישנים טוב בלילה?

למעלה