השאלה היא מה זה נהג/ת גרוע/ה
אבא גאה, השאלה היא מה זה נהג/ת גרוע/ה? המחקר קובע ש-"על פי המחקר, גברים הטרוסקסואלים מבצעים טוב יותר משימות שמצריכות ניווט והתמצאות במרחב...הנהיגה באזורים מסובכים תהיה קשה יותר לנשים והומוסקסואלים מאשר לגברים סטרייטים"... וכולי העובדה הסטטיסית, לאורך הרבה שנים, ללא ספק, אומרת שנשים הרבה פחות מעורבות בתאונות מאשר גברים... אפילו אם לוקחים בחשבון שנשים נוהגות הרבה פחות מאשר גברים. אני חושב שהמחקר הוא די נכון מבחינה אחת: גברים סטרייטים באופן הם יותר טובים מנשים בניווט, מהירות תגובה, הערכת מצבים מסוכנים... ולקיחת סיכונים מחושבים. על כן, אפשר להגיד שגברים הם "נהגים יותר טובים". אבל בשבילי (אולי מכיוון שאני הומו), נהג טוב זה נהג אדיב שלא מעורב בתאונות, נמנע מסיכונים ולא נוהג בצורה אגרסיבית שגורמת לתאונות אצל אחרים שמופתעים או לא יכולים להתמודד עם הנהיגה שלו. אז אני חושב שדווקא המסקנה היא שנשים הם נהגות יותר טובות כי הן יותר אדיבות ויותר נמנעות מתאונות. במיקרה שלי, בעוד שאבא שלי היה מעורב בכמה תאונות, כולל לפגוע ברוכב אופניים (נזק גופני קל לרוכב), אמא שלי עוד לא גרמה לנזק אחד לרכב שלה או של אחרים. נ.ב. לא דיברתי על הומואים, כי כמו מחקרים אחרים, גם המחקר הזה קובע שהומואים מתנהגים מכל הבחינות כמו נשים. ואני די מסכים גם עם הקביעה הזו... נ.ב.2 יש לי סטריאוטיפים לגבי הרבה דברים ואנשים. מה רע בזה? רענן