עכשיו זה רשמי - פרו לכולם

עכשיו זה רשמי - פרו לכולם

ישראבלוג מיישרים קו מול כל מערכות הבלוגים ופותחים את הפרו עבור כל המשתמשים בחינם. לכל אלו שלא מכירים את הפרו בישראבלוג ותוהים מה אפשר לעשות עם חשבון פרו, אז התשובה מהבלוג הרשמי של ישראבלוג: "כל מה שרציתם ולא יכולתם, יהיה מעתה במרחק הקלקה קלה על העכבר: מחיקת תגובות, אישור תגובות, חסימת פוסטים לתגובות, סטטיסטיקות, בלוג פרטי, כתיבת טיוטות, הוספת ווידג'טים מפליקר או גוגל אנליטיקס, שינוי עיצוב, העלאת תמונות גדולות ועוד ועוד ועוד - כמעט כל הפיצ'רים של מנוי פרו רגיל. מסיבה טכנית, בשלב הראשון יוכלו רק מנויי פרו ותיקים להמשיך ולעצב תבניות ב-HTML, אבל אנחנו מחפשים דרך לאפשר שליטה מקסימלית על העיצוב לכולם." כרגע ניתן לקבל פרו לבלוג שלכם בישראבלוג רק בהזמנה על ידי מישהו שכבר יש לו פרו (חבר מביא חבר). בשלב מסויים הפרו יתאפשר לכל הבלוגרים בישראבלוג. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=5&blogcode=7955785 סוף סוף. עדיין לא יצא לי לבדוק את הפרו (למי יש הזמנה לפרו?
) אבל לפי התרשמות כללית נראה שחלק מהאפשרויות שיש בו קיימות כבר המון זמן במערכות הבלוגים המקבילות (כמו תפוז) וחלקן לא קיימות ודיי יחודיות (ווידג'טים של פליקר, בלוג פרטי, טיוטות ועוד). כמובן שבמערכות בלוגים פתוחות יותר, כמו בלוגלי המבוסס על וורדפרס, המצב קצת שונה (לטובה). צעד טוב לישראבלוג.

אין צורך

אין "מתכונת חדשה" ו"מתכונת ישנה" מדובר באותו ממשק משתמש, רק שנכנסים פיצ'רים חדשים ואפשרויות חדשות נפתחות בפנייך. ההבדל היחידי הוא, למשל, שאם לפני הפרו לא יכלת לשמור טיוטה, אז עכשיו את יכולה.

gesus

New member
השבח לאל

איך העולם הסתובב על צירו כל השנים הללו כשפרו היה בתשלום? טוב שהם ירדו מהעץ הזה של לחייב בתשלום. אם אני כבר משלם על משהו ומשקיע בו אני מעדיף שזה יהיה וורדפרס ולא להיות עוד בלוג בישראבלוג.

למעלה