עכשיו זה רשמי

T3rminator

New member
עכשיו זה רשמי../images/Emo26.gif../images/Emo16.gif

מאתמול הסדרה (בחו"ל) יצאה להפסקה של חודש
... נא "הדליקו"
לזכרה
סתם סתם

קרלוצה

New member
../images/Emo16.gifחודשי../images/Emo6.gif

ושתחזור מהר כי לא נראה שאני אוכל לעמוד בזה

Moreiro

New member
אולי עד שהיא תחזור ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אני אספיק לראות את העונה השלישית וסופסוף להבין על מה אתם מדברים פה
אולי זו סתם תקוות שווא.

s h a l i m a r

New member
../images/Emo16.gif

סיכום של יום ראשון(SUNDAY): סאדם נתפס
בית"ר י-ם ניצחה
ואין אליאס!!!!!
וכדרך אגב , סתם משו חסר חשיבות: היום אני בת 16!!! (סוף סוף...)

gloom

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo66.gif

שכחת להוסיף שהפועל י-ם הפסידו לגבעת שמואל על זה צריך עוד איזה 50

קרלוצה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

עד 120000000000000

מזל טוב!!!!!!!!!

אז.... sueet sex teen... (סליחה אם יש טעיות כתיב... כמו שבטח יש...) יום הולדת שמח!! והרבה עושר אושר יושר וכושר (אין לי מושג למה אני כותבת את זה...) קיצר... מזל טוב!!

s h a l i m a r

New member
ראיון עם מליסה ג'ורג ../images/Emo58.gif

לגבי הפרקים שיבואו(בפרימיירה של מלך הטבעות שיבת המלך): Such is the case with a few "soilers" (they're that good) coming up on Alias. When asked at the Lord of the Rings premiere what's ahead for her character, Melissa George (Lauren Reed), said coyly, "I don't know. I can only tell you that you have to watch the one that's coming up in two episodes. You're not going to believe it. I mean, I can't believe it. I was shocked." Though George has faced the same challenge of knowing very little about her character, she actually reveled in the mystery--something we could learn a thing or two about. "I think [not knowing] makes the show better...Michael Vartan and I kept trying to guess. We were always joking, 'Maybe Lauren's really a man!' And we would come up with storylines that were really weird. JJ Abrams would just shake his head and say, 'Uh-huh, yeah. You just wait.' " איזה מותחת היא..... אני כבר לא יכולה לחכות!!! עד ל-11 בינואר....
מה אתם חושבים שיקרה?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמה?!?!?

לא הכי הבנתי אבל מה שקורה זה שלורן היא רעה בסוף??WTF??

s h a l i m a r

New member
זה כל הקטע!!!

עם J.J אי אפשר לדעת!!! אפילו מליסה ומייקל הציעו שהיא בעצם בן , אז מה יכול להיות יותר משוגע מזה?!?!?!!?!? איזה גאון הוא-J.J...

s h a l i m a r

New member
הלוואי...../images/Emo58.gif

הדמות של לארן היא לא דמות אורח אלא שחקן, אז אם כבר היא עוזבת אז זה רק בסוף העונה...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifיש לי........

הרגשה רעה שרק בפרק האחרון יהיה הגילוי ולא נראה את סיד ואת ווהן ביחד העונה
אגב, איזה באסה שהשירשור לא קופץ אה? תיכף עוד נדסקס בזה בעמוד השני

s h a l i m a r

New member
גם לי הרגשה כזאת...../images/Emo58.gif

זה מדכא... עונה וחצי חיכינו שהם יהיו ביחד חצי עונה הם היו ביחד ואז עונה שלמה הם לא... יש לנו מנהלת חמודה שיכולה להקפיץ את זה, לא?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאפילו לא.....

תחשבי שבתח'לס ראינו אותם רק בסצינה האחרונה של פרק 13 ביחד ורק בפרק 14 ראינו אותם ממש ביחד, מה שהשאיר לנו בסה"כ 8 פרקים מסכנים מתוך ה 22, כך שזה עוד יותר גרוע
כן היא יכולה להקפיץ, או שנמשיך עם הדיון בהודעה חדשה או כניצול להודעת המנהלים, כי גם ככה מזמן לא נפתחה הודעה חדשה בפורום...

למעלה