עכשיו זה רשמי!!!!!!

vampire1

New member
עכשיו זה רשמי!!!!!!

העונה השישית של זינה תעלה לסטאר בחודש מרץ אחרי שהם יסיימו לשדר את העונה השלישית, זה בדוק !!!!!

ענבר1

New member
אני מאוד מקווה שהם לא יצנזרו כלום

אתם יודעים הרבה זמן לא היה כאן פתילון קטן (רמז)

Caeser

New member
משהו לא מובן...

איך גילית מתי זה יתחיל??? אני חרשתי את האתר שלהן ואין שם כלום... וגם את הערוץ, ניסיתי לתפוס את הפרומו אבל לא היה.. איך אתה יודע שזה רשמי??? עמרי.

ענבר1

New member
אולי באמת תחשוף לפנינו את מקורות

המידע שלך? ואל תשכח שאם עבדתה עלינו מישהו כאן (אתה יודע מי) יוציא עליך חוזה

vampire1

New member
למה לי לעבוד עליכם ?!

אז ככה אני אחשוף את כל המידע שיש לי, נועה ראתה את הפרומו בטלוויזיה בערוץ סטאר, בפרומו היא ראתה קטעים מהעונה השישית כולל ראיונות עם לוסי, רנה ורוב. אחרי זה נועה הלכה ושאלה בכל מיני מקומות באינטרנט על זה והם אמרו לה שלקראת חודש מרץ (סוף העונה השלישית) הם יתחילו לשדר את העונה השישית.

Dafi the Mighty

New member
הממ...

את העונה השלישית מסיימים בתשיעי בפברואר. אז ז"א שהעונה השישית תתחיל בשש עשרה בפברואר?

vampire1

New member
דפי את בטוחה במה שאמרת ?!

למרות שאני אמשיך לבדוק את העניין ולעדכן אותכם ...

-אלה-

New member
עשיתם לי את היום!!!!!

איזה כיף!!!!!
סוף כל סוף העונה השישית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חולה על סטאר וורלד!!!!!! אבל למה הכוונה צינזורים????????

הכוונה היא

(וזה ספוילר, אז להזהר
)
שכל פעם שהן יתנשקו, יורידו את זה. כשהן ישבו באמבטיה, יורידו את זה. כשהן יצהירו את אהבתן אחת לשניה, יכול להיות מאד שיורידו את זה. השיפרים בטח קורנים מאושר, אבל שתדעו לכם שזה גם פרטים חשובים עלילתית, לא פורנוגרפיה זולה.

-אלה-

New member
אההה.... הבנתי....

אני מאוד מקווה שלא יצנזרו... איזה מבאס זה יהיה...

Niff74

New member
../images/Emo54.gif נדרשת התנצלות! ../images/Emo46.gif

בשם השיפרים, באשר הם. אנחנו אולי רואים את הסדרה אחרת, אנחנו אולי היינו מעדיפים שדברים מסויימים היו קורים ושאחרים לא, אנחנו אולי לא מאמינים במה שאתם מאמינים בו, אבל אנחנו לאמאמינים בצנזורה. כדאי ורצוי להמנע בעתיד מהערות כאלה. זה לא מוסיף כבוד לאף אחד מאיתנו. תודה.

../images/Emo77.gif ../images/Emo52.gif ../images/Emo24.gif

סליחה, סליחה סליחה סליחה סליחה~! בדיחה לא במקום! -אלעד

Niff74

New member
../images/Emo51.gif ו../images/Emo52.gif... נושא רגיש.. ../images/Emo54.gif

למעלה