עכשיו זו עובדה - הליכוד שובר ימינה

עכשיו זו עובדה - הליכוד שובר ימינה

אם היינו צריכים הוכחה שהליכוד כלל לא במרכז אלא שובר ימינה ,נראה שקיבלנו אותה עם המהלך הבא שיוזמים בליכוד. בליכוד מתכוונים להתאחד עם כל מפלגות הימין ולרוץ ביחד בבחירות הקרובות לכנסת , ובכך תושלם שבירת הליכוד ימינה באופן ברור.

טלמ

New member
זה לא פוגע במנדטים של קדימה לדעתי

למשל האיחוד המוצע של הליכוד עם המפד"ל... הוא ייקח קולות מהאיחוד הלאומי ואולי מש"ס אבל לא מקדימה... מי שיצביע לגוש ימני של ליכוד-מפד"ל-איחוד לאומי כנראה גם לא היה מצביע לקדימה בכל מקרה כלשהו, כך שאנחנו לא נפגעים... אנחנו רק בסיכון שהליכוד המאוחד יקבל מספר גדול של מנדטים, אולי לא הכי גדול אבל מספיק כדי למנוע הרכבת קואליציה בראשות קדימה

bhnadav

New member
אפילו מעבר לזה -

הפיכת הליכוד לחלק מגוש ימני קיצוני - יחד עם האיחוד הלאומי - יבריח גם מצביעים מתונים יחסית בליכוד שנשארו בו כבית, בגלל המסורת והמורשת בתנועה, אל קדימה לדוגמא, כך שמהלך כזה יוביל אפילו להמעטה ממספר המנדטים שיילקחו מהליכוד אל האיחוד הזה, ועלייה במספר המנדטים של קדימה. לגבי הרכבת הקואליציה, בכל מקרה גוש הימין לא מצליח נכון להיום להגיע ל-61, כך שאין על מה לדבר בכלל. אפילו אם מפלגה כזו תזכה ברוב בבחירות, היא לא תוכל להרכיב קואליציה. אבל אני סבור שהליכוד ונתניהו לא יעשו את הטעות הזאת, כך שהכל ספקולציות.

mean girl 16

New member
קודם כל זה לא יקרה..

כי פשוט אין זמן. תחשבו על זה שהם כבר חשבו על כל מה שאתם אומרים. אני חושבת שהם בונים על זה שכשאנשים רואים מפלגה גדולה בסקרים, זה מדרבן אותם. בכל אופן זה לא יקרה, כי יש יותר מדי פערים ופשוט אין זה לגשר עליהם, אבל גם אם כן- זה לא משנה לי הרבה.

mean girl 16

New member
רוני../images/Emo192.gif

בוא למסנג'ר

למעלה