עכשיו חברה שלי במסיבת סיום של אהבה

עכשיו חברה שלי במסיבת סיום של אהבה

מעבר לפינה!:((( או מסיבת קוקטילים או משהו.. כי אבא שלה עובד בהפקה:( כיף לה..

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifגם לירון שם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מנהל האתר..

לירונר

New member
אני כבר לא שם ../images/Emo3.gif

בכל אופן, הגעתי לשם ב8.30, כשכולם נכנסו רק באיזה 9... אוכל לרוב ושתייה חינם, כמובן שעבדכם הנאמן שתה רק דיאט קולה (וגם מזה השתכר
). הראשונה שהגיעה הייתה דפנה רכטר , שנראתה נפלא !!! ומי כמוכם מכיר אותי ויודע כמה אני מעריך אותה. אבל התביישתי להתקרצץ
בדיוק כשנכנסתי לשירותים נכנס גם יהודה לוי , וכמובן שאני לא אתחיל לדבר איתו כשהמכנסיים למטה
מיכל פורס הייתה מ-ע-ל-פ-ת, ממש ממש יפהפהייה
היחידה שזיהתה אותי ודיברה איתי הייתה מירי בוהדנה (
), שגם אמרה לי להתראות בסוף הערב
סמי הורי עמד חצי מטר ממני, ולא העזתי להתקרב (אחרת החבר הבריון היה הולך איתו מכות
), וחצי ערב היה לידי מעיין בן הרוש (צדקתי עם השם
), אבל לא זיהיתי אותו בכלל, הוא היה נראה שונה לגמרי (וממש חתיך
). היה טקס אוסקר קצר (ששכחו בו את אושרי כהן , אבל נזכרו בסוף), ובדיוק ביציאה נתקלתי ב אגם רודברג, היא ממש ממש ממש מתוקה (אני יכול להבין למה רוב הפורום משתגע אחריה
) לסיכום: מאוד נהניתי, הרבה צחוקים וריכולים, הרבה אוכל ושתייה (שמעט מאוד מהם הגיעו לבטני
) והרבה מאוד סלבריטים מהממים (כולל אותי
).

לירונר

New member
השתגעת../images/Emo35.gif החבר יעשה סצנה ../images/Emo70.gif

את לא רוצה יהודה שנראה ככה -->
סתם, סתם (החבר עוד יקרא ויחשוב שאני עושה ממנו בריון). לא, לא ראיתי ליהודה, ולצערי לא היתה לי מצלמה. אבל אני שמח שאת שמחה שאני נהניתי, כי זה משמח אותי שזה משמח אותך שאני נהניתי

Jazmin Te Amo

New member
יואוווו איזה כיף לךך../images/Emo70.gif

אתם לא יודעים, או שאתם כבר יודעים...סיפרתי את זה 100 פעם אבל אם הייתי יודעת יום שישי איפה זה (שזה דקה מהבית שלי) הייתי יכולה להכנס... אבא של חברה שלי יכל להכניס אותיי ויכולתי לראות את יהודההה, אבל לא למה שאני ידע?? אין לי קשרים עם עולם הזוהרר...:((((((((( בא לי למותתתתת.!!!

למעלה