עכשיו חברים יקרים עוף סיני שיקצור

tsiporganeden

New member
עכשיו חברים יקרים עוף סיני שיקצור

המון המון מחמאות, אני עושה את המתכון הזה לאחיינית שלי שחוץ מצ´יפס ושניצל לא יודעת לאכול כלום, ושחס וחלילה הוא ישהה במקרר ואחר כך יחממו אותו, לא נוגעת פשוט לא נוגעת, אבל את העוף שלי, אך צ´ופר לוס דדוס ליפול, ממש ליפול מהטעם, גם אחרי שלושה ימים היא מחממת ואוכלת, ואוי למי מבני המשפחה אם יגעו בעוף שלה, אז הנה המתכון: חומרים: שוקיים עוף בערך כ- 12-14 שוקיים, 4 כפות סוכר חום, 4 כפות דבש, 4 כפות יין לבן יבש, 4 כפות רוטב סויה, 2 כפות חומץ, 2 בצלים ירוקים מטוגנים ב- 3 כפות שמן, אפשר גם בצל בינוני אחד, 6 שיני שום גדולות כתושות, כפית זנגויל טרי קצוץ, קורט מלח, קורט פלפל לבן. אופן הכנה: מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום והזנגויל, ממשיכים לטגן מניחים את השוקיים, הדבש, הסוכר, היין, החומץ, רוטב הסוייה, מוסיפים את המלח והפלפל ומבשלים על אש קטנה, בערך כ- חצי שעה, לסובב מידי פעם את השוקיים כדי שיקבלו את הטעמים, איך אומרים טעם גן עדן, ובאמת מתאים לראש השנה. לזה מוסיפים אורז שמונת האוצרות, וזה פשוט מאוד אורז עם פירות יבשים אבל לא מפוזרים ככה כלאחר יד על האורז אלא מסודרים כמו חיילים מסביב וכדי שזה יהיה ככה לוקחים קערה עגולה כמו חצי כדור, ומניחים מסביב מישמשים יבשים, דבלים, צימוקים, אגוזים, פפאיה מיובשת, בקיצור מסדרים הכל בצורה של פרח, שופכים על זה אורז מבושל כמעט עד הסוף, להוציא מהאש חמש דקות לפני הסוף, מכסים בנייר כסף שמים את הכל בתוך סיר עם מעט מים (בן מרי) שימשיך להתבשל האורז על אדים, כשהאורז מוכן הופכים את הקערה בצלחת הגשה, המראה משגע, 8 האוצרות ברכה לפרנסה טובה (לפי אמונה סינית, לא אני) אז מי יוותר על פרנסה טובה בראש השנה? הנה לכם שני מתכונים משגעים, מומלצים מאוד, והמחמאות? אחרי ראש השנה תספרו לי, אני בטוחה שאתם אלה שתברכו אותי לשנה הבאה, שווה כל מאמץ.

פיפיטה

New member
פשריקה דה גן-עדן ../images/Emo51.gif

מה שלומך?? חיפשתי מתכון לעוף לחג (אני מארחת את המשפחה) וכאילו קראת אותי , המתכון נראה משהו, משהו ואת זה אני אכין. תשבוחות ומחמאות שאקבל (אני מקווה). אדווח לך אחרי החג. ושוב תודה.

גמי הולכת להכין את העוף של פשריקה

לחג. זה נראה מתכון בדוק להצלחה,
בוקר טוב

רותי ב.

New member
מאמצת גם את המתכון

האולטימטיבי הזה. קי נו מוז מנקס, קרידה.

היי רותיקה בוקר טוב

הבן של שרה גיסתי נוסע ללריסה. הולך לחפש שורשים, מה את אומרת?

רותי ב.

New member
דיזלי, קי בושקי א-

MINUS ALBELANSIS, לאריסה אז מוי אירמוזה סיבדד. צ´יקה, אמה אירמוזה... א-מי מי אגרדו מונ´צו. אסטי מינוס אז ´ראש הקהילה´ שמה, אי לה קהילה אז און דיספצ´ו אלאדו די אל קאל (משרד שנמצא ליד בית הכנסת)... אני כמעט בטוחה שיש לי את הכתובת, ואחפש אותה. יש עוד מישהי, שיכולה לתת די הרבה אינפורמציה, על שארית הפליטה של לאריסה, זו אישה מקסימה בשם רבקה, שגרה בהרצליה. אם תרצי אפנה אותך אליה.

תודה ../images/Emo140.gif

אם הוא ישאל את מינוס איפה גרה בעבר משפחת אלבלנסי יקבל תשובות? אגב, חלק קטן מהמשפחה עדיין מתגורר בלריסה, וכל זמן שחמותי ז"ל היתה בחיים שלחו לה עיתונים יווניים. קראה להם "פרדיקוס" predikos

רותי ב.

New member
א-מי נו מה אמוסטרו אל לוגאר, לה

קאזה קי ביביאן א-אי, פור קה נו קדו טיימפו, פין קי לו טופי... סי לה וה-אמוסטראר, קונטה מי.... וכן, ראיתי בספר הטלפונים שם עוד שמות מהמשפחה, אבל לא ניתן היה ליצור איתם קשר.

רותי ב.

New member
חונה, אפרופו... לאריסה, לסיפור

ההוא, של לפני הנסיעה לשם, היה עוד המשך, תקראי.... מקווה שיצליח לי להעביר את הלינק. אם לא, אביא את הסיפור עצמו.

שובבה שכמוך../images/Emo68.gif

בא לך על זורבה הא? (
וואללה מזלך... היתה יכולה להוריד עלייך נבוט!

למעלה