עכשיו חזרנו מנתניה היה מגניב לאללה!!

חישכיש1

New member
עכשיו חזרנו מנתניה היה מגניב לאללה!!

היינו בחוף העונות בטיילת היה ממש יפה ונחמד אין על ים התיכון בבוקר! עוד משהו עשה הערב משהו ?? על האש או כל מה שקשור לאש?

hagayx

New member
חחח אני לא הייתי שם

זה היה לנוער של קרנ"ש..לא כיף!

חישכיש1

New member
דווקא היה ממש נחמד בסופו של דבר !

ברגע שדיברתי איתך היה אולי הכי משעמם בארץ אבל אחרי זה ישבנו במעגל ושרנו והיה ממש כיף, ערב חסר תכלית אבל נחמד ברמות! היינו רק ארבע מאחי'ה פתאום כולם מחליטים להבריז ברגע האחרון

חישכיש1

New member
ממש תואם את "תיאוריית הבייגלה"..חחחחח

לאלו מבנינו שלא מכירים: אפשר לארגן להשקיע להפיק אירוע להשקיע כסף אוכל שירים להזמין חבר'ה והכל ובסוף יהיה נחמד אבל לא משהו מטורף שייזכר לכל החיים... מצד שני, אפשר לשבת בחדר בפנימייה ולפתוח שקית בייגל'ה ולהריץ צחוקים ולא לשכוח את הערב הזה כל החיים!!! מסקנה: האווירה היא זאת שקובעת כמה מוצלח ייצא בסוף!

אמרות שפר בפורום קין../images/Emo6.gif

מה שנכון נכון

חישכיש1

New member
מחר על הבוקר אני שם!!

המקום הכי יפה בארץ.. אחרי אולי פנסילבניה!!

חישכיש1

New member
רק שתבינו על מה אני מדבר..

זה על קו הרכס מעל הבקעה אחרי ריצה מהמושב לשם--

חישכיש1

New member
../images/Emo13.gifטוב זה אולי נראה כמו נורווגיה אבל לא נסחף

מושב הזורעים שולט!! המושב הכי יפה בארץ !! זה מזכיר לי שניסיתי לא מזמן לחשוב מה היישובים/מושבים/קיבוצים/ערים/התנחלויות הכי יפים בארץ!! הנה כמה שהצלחתי בכל זאת לדרג איפשהו ברשימה : 1- הזורעים, מושב במזרח הגליל התחתון בבקעת יבניאל 2- עזוז, ישוב קטנטן (12 משפחות) על גבול ישראל מצרים דרומית לחולות של הנגב 3- סנסנה, יישוב קהילתי מעורב בפאתי הר חברון 4- נס הרים, מושב בפרוזדור ירושלים מעל נחל שורק 5- כרם מהר"ל, יישוב במערב הכרמל בעמק מהר"ל 6- נווה אטי"ב, ישוב אלפיניסטי משהו במורדות החרמון 7- אלון מורה, על הר כביר עם נוף מטורף!! 8- נח"ל ייטב, היאחזות קטנה בדרום בקעת הירדן 9- מרחבעם, יישוב חדש יחסית במרכז הנגב 10- בית אורן, קיבוץ במרכז הכרמל נ.ב אני יודע שזה לא פורום טיולים וידיעת הארץ אבל בגלל שיש לי כמה סטיות ואחת מהם זה לאהוב את ארץ ישראל אז חשוב שתכירו אותי גם ככה ולא רק במה שאני יודע (או לא יודע) על קין....

למעלה