עכשיו חזרתי מבית החולים עם אלעד [6] כל השבת

עכשיו חזרתי מבית החולים עם אלעד [6] כל השבת

"בילינו " שם. אלעד שיחק בחצר בית הספר בכדורגל ילד גדול יותר [כיתה ד'] בעט בכדור שפגע בפרצופו של בני והעיף אותו לאחור ...אלעד נפל על הריצפה איבד את ההכרה והבן השני שראה הכל התחיל לבכות יחד עם חברו הבועט ורצו להזעיק עזרה......אמבולנס הגיע.........ולבסוף..... אלון האח וחברו חטפו הלם אלעד חטף זעזוע מוח [לאחר סריקת CT שיצאה טובה] כרגע הפיצפון שלי נח ואני הולכת גם לנוח .....לא קראתי כלום מהפורום אז סליחה שלא מצליחה להחזיר תשובה למי ששאל או שואל............................ להתראות לאחר המנוחה שנה טובה אמן

שיעבור מהר ובקלות. גם לי בגיל הזה

היה אותו מקרה בדיוק. א' רב עם ב' והפך אותו באוויר. וג' (במקרה ההוא אני) עבר שם וחטף את בעיטה של ב' ההפוך - ישר בפרצוף. זה היה זעזוע מוח אחד מיני רבים שצברתי בילדותי. אולי בגלל זה יותר מדי זעזועים במוח הפכתי לבובנאי ככה שדבי, תוודאי שהוא יחלים מהזעזוע הזה ושלא יצבור עוד זעזועים. לא היינו רוצים שהוא יצא מזה בובנאי רחמנא לצלן. עדיף משהו שיטלטל אותו לכיוון רפואה (עדיף פלסטית) או עריכת דין וגם כלה עשירה לא תזיק לו. רק בריאות! אילן

ooommmr

New member
שירגיש טוב! רק בריאות!

עומרי

אילן תודה רבה ....הצחקת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפי כפות ידיו הוא יעבוד במוסך של אביו .....כל אצבע ,גזע עץ
תודה לאל הוא מרגיש הרבה יותר טוב ומתאושש משעה לשעה..... תודה לכל המברכים שנה טובה טובה....... דבוש

לאלעד,דבי וגם לאילן

אלעד: החלמה מהירה ושתשוב מהר למגרש המשחקים!!!! (אני בטוח שלפחות מפנקים אותך ומטפלים בך באהבה) דבי: ואווו איזו שבת עברתם את והמשפחה...(לא פשוט לגדל ילדים אהה???) אבל הכי חשוב שהסי טי הביא בשורות טובות ומרגיעות
אילן: נראה לי שעלית על הסיבה,או לפחות אחת מהן,להפיכתנו לבובנאים\יות,שחקנים ואמנים... גם אני עברתי מספר זעזועי מוח בילדותי שהאחרון שבהם,בגיל 17 בגלל תאונת דרכים,סגר סופית את האפשרות ל"החלים" מההתמכרות לבובות וברגע שהחלמתי העלתי את הצגת הבובות הגדולה הראשונה שלי: "מקס ומוריץ" ומאז.... שנהיה בריאים כולנו ונוכל להמשיך לעשות את מה שאנחנו כל כך אוהבים
שבוע טוב!!!!!!!!!!!!

למעלה