עכשיו חזרתי מהמשחק

blueman1

New member
עכשיו חזרתי מהמשחק

4-0 מדהים של הפועל. אוקי אז ככה נקודות טובות ונקודות רעות מבחינתי. 1. הבלם וויס פשוט חיה רעה, הבלם הזה חזק מהיר ורע מה שהיה חסר לב"ש הרבה זמן. אני אישית מאוד התרשמתי ממנו. 2. אורן סגרון- היום אורן היה המצטיין שלי עם 3 בישולים, היה בכל מקום על המגרש, ככה אני אוהב לראות את אורן משחק. 3. חוזה דוארטה- כבש שלושער, רואים שלבן אדם יש כדורגל, אבל אני חושב שלמרות שהוא נתן היום שלושה שערים הוא יכול יותר להתערב במשחק ולבלוט יותר. 4. אלעד בונםלד- לא היה היום במיטבו, הירבה לאבד כדורים ולא נלחם כמו בשנה שעברה על כל כדור, חייב להתעורר ודחוף. 5. אופיר חיים- ממשיך לפרוח, אני מקווה שהוא ימשיך ככה ושזה לא איזה תקופה קצרה. בסך הכל היה משחק טוב אני מקווה שתהיה המשכיות.

AK15

New member
תגובה...

1.בקשר לוייס אין מה להוסיף מלבד כך שהוא גולש יותר מדי וזה יכול לגרום להרבה מצבים נייחים לזכות היריב, אבל חוץ מזה אתה צודק 2.בקשר לאורן היה רשום באחד העיתונים לפני מספר שבועות: "מתי הקהל של באר שבע יפסיק להתייחס לסגרון כאילו הוא עלה היום מהנוער?", ממש ככה שחקן גדול שמלהיב את הקהל, ואולי יהיו כאלה שיחלקו עלי כשאומר שאורן הוא הריבלדו הישראלי(רק עם רגל ימין) 3.לגבי דוארטה אני חולק עליך שהוא לא היה מעורב במשחק, הוא לא צריך להיות מעורב יותר מדי, התפקיד שלו זה פשוט מאוד - להכניס כדור לרשת והיום בכל אופן הוא עשה את העבודה על הצד הטוב ביותר 4.בונפלד הוא לא שחקן שילחם על כל כדור למרות שבשנה שעברה הוא שיפר את המלחמה שלו על המגרש, אל תשכח שבעונה שעברה היו הרבה משחקים שאלעד היה חלש ונתן את הגול או את המסירה לגול (ראה הפועל ת"א בגביע), אבל אני מאמין שהוא ישתפר 5.אופיר פשוט בכושר טוב, הוא היה צריך להיות בסגל של הנבחרת מול רוסיה, כולם יסכימו איתי שהוא בכושר יותר טוב מיניב קטן שלא ראה רשת כבר תקופה ארוכה, אבל אני מבטיח שעד סוף העונה אופיר יהיה בנבחרת הקבוצה נראית טוב, יש שיטה, מסודרת מאוד(חוץ מה-20 דקות הראשונות), אבל אסור לשכוח שזה כולה גביע הטוטו

כולי תקווה שזה יימשך, אבל....

גוטמן זה גוטמן, אחרי המשחק הוא כעס על השחקנים... בטח כעס עליהם שהבקיעו 4 שערים, הרי הוא אוהב 1:0 קטן וחלוצים מבחינתו זו מילה גסה. מהות הכדורגל מבחינתו זה לחץ במרכז המגרש. אני מקווה שאחרי הכשלונות המהדהדים שלו הוא באמת ישנה את דרכו ולא צפויה לנו עונה משמימה עד מסוכנת.

למעלה