עכשיו חזרתי מהנאפה אם יש לכם שאלות אשמח לעזור

ilana98

New member
עכשיו חזרתי מהנאפה אם יש לכם שאלות אשמח לעזור

obbb

New member
אומנם אני יודע כבר הכל... אבל...

תמיד כיף לשמוע חוויות של מישהו אחר. ספר איפה היית, מסיבות וברים מוצלחים, כל מיני שטויות שנהנת, בנים, בנות, אלכוהול ים מה שבא ברוך הבא. פשוט לשפוך חוויות.

ilana98

New member
שפיכת חוויות..

אז ככה מבחינת מועדונים היתי במועדון הבלאק אנד וויט שזה מועדון של מוזיקה שחורה שאנחנו נפלנו על ערב חלש אבל ממה ששמעתי הוא מועדון מעולה ככה ששווה לנסות.. הייתי במועדון הבלו מון שזה בעיקרון מועדון של סקנדינבים (שוודים נורבגים וכל הבלונדינים והבלונדיניות למיניהם) הייתי המועדון הזה פעמיים מועדון אחד הטובים בנאפה שווה כל שקל יש שם תחרויות של חולצות רטובות לבנות והמוסיקה מקפיצה... המסיבת קצץ שהייתי הייתה באביס גם מועדון מטורף לגמרי שווה ביותר רק לזכור לבוא עם בגדים שלא חבל לזרוק אחרי זה... ים, הייתי אך ורק בניסי ביץ' חוף מדהים יש שם הכל בחורים בחורות ישראלים שוודים מים מדהימים שווה את הנסיעה לשם... פעילויות שחייבים לעשות: *מסיבת ספינה שאפשר להשיג אצל היחצנים הישראלים חובה אפשר לזכות שם בבנג'י חינם *בנג'י- בנג'י זו פעילות חובה בנאפה משהו כמו 70 מטר גובה קצת יקר אבל שווה את זה מבחינת אלכוהול ואוכל אני הגעתי לנאפה עם 600 דולר ולא חכתי על כלום וחרתי הביתה עם עודף. לי ולחברה שלי לא יצא לשלם אף פעם על אלכוהול לא לפני היציאה למסיבה ולא במסיבה תמיד יש מי שיקנה ואוכל גם לא בישלנו אף פעם ( היינו במלון דירות ללא ארוחות) תמיד השכנים ( במיודח בנים) בישלנו לנו ככה שחסכנו כסף ומאמצים.. אני מביאה לכם מספר טלפון של 2 ישראלים שנמצאים בנאפה ששווה ליצור איתם קשר: אלירן- 99911041 ( מחייגים כמו שזה כמגיעים לנאפה) מוטי-99766933 הבן אדם הכי חמוד שתמצאו בנאפה... אם יש עוד שאלות אני כאן

obbb

New member
שאלות

1.איפה הבלו מון? פעם ראשונה שאני שומע על המקום... 2.ספרי על המסיבה ספינה - כמה עולה, איך לא להתקע עם מליון ישראלים והאם יש כמה אופציות לזה? 3.איזה אלכוהול יצא לך לשתות? מה אהבת יותר ומה פחות? (זה הכי מעניין אותי)

ilana98

New member
תשובות

1. הבלו מון זה מועדון שנמצא קצת מעל כל שאר המועדונים ממש מרחק של 2 3 דקות הליכה מכל הבלגאן. תשאל כל אחד שאתה רואה יגיד לך איפה זה. ותחפשו שם את היחצנית הבלונדינית קצת שמנמנה כזו של המועדון היא תמכור לכם בזול 2. המסיבת ספינה זה מסיבה רק של ישראלים שיוצאת להפלגה של 5 שעות ללב הים עם מסיבה מטורפת ( תבדוק שאתה כאן עם הדיג'י מרשל) זה עולה משהו כמו 180 שקל שזה 18 פאונד שווה את זה בטירוף אבל אם לא בא לך להיות עם מיליון ישראלים זה לא בשבילך למרות שכל נאפה מפוצת ישראלים 3. האלכוהול במועדונים ד"כ יצא לי לשתות או וודקה רדבול או גיימסון עם קולה ( לא יודעת מחירים כי לא אני שילמתי) ובמלון עם החבר'ה שתינו אלכוהול שהביאו מהארף כמו ליקר תאנים ליקר אבטיח ייגר וודקה רדבול

angiland

New member
מוטי מוטי מוטיי

משפט של החיים הוא הביא לי שם.. בנאדם רמה :)

ilana98

New member
תגובה...

איזה משפט הוא כבר הביא לך, והיית גם אתה באנטאה לא מזמן?

למעלה