עכשיו חזרתי מהמבחן תיאוריה ורציתי להגיד ש ע-ב-ר-ת-י
ז זאבית New member 4/9/02 #3 תיאוריה בנהיגה? אם כן (וגם לא, אז במה?) - אז מזל טוב! כייף להיות מאחורי זה... בי, עדית.
G gaia20 New member 4/9/02 #5 יפה מאוד... באיזה תאוריה עברת? מתביישת להגיד אבל אני עברתי ב...תאוריה חמישית....
ל ל3 New member 4/9/02 #6 תודה גאיוש´ זו הייתה התאוריה הראשונה שלי. אין לך על מה להיתבייש שמעתי על הרבה שעברו בתאוריה חמישית ויש לי חברה שעברה אפילו בשישית. גם היום הייתה מישהי שאמרה לי שזה פעם חמישית שהיא עושה את זה. מסכנה, בסוף היא נכשלה.
תודה גאיוש´ זו הייתה התאוריה הראשונה שלי. אין לך על מה להיתבייש שמעתי על הרבה שעברו בתאוריה חמישית ויש לי חברה שעברה אפילו בשישית. גם היום הייתה מישהי שאמרה לי שזה פעם חמישית שהיא עושה את זה. מסכנה, בסוף היא נכשלה.
G gaia20 New member 4/9/02 #7 את יודעת, היתה לי חברה שעברה בטסט ה... תשיעי.... כל הזמן הינו צוחקות שטסט עשירי זה בחינם, אז כדאי לה להמשיך להכשל....
את יודעת, היתה לי חברה שעברה בטסט ה... תשיעי.... כל הזמן הינו צוחקות שטסט עשירי זה בחינם, אז כדאי לה להמשיך להכשל....
I ilush New member 5/9/02 #10 מזל טוב הי שירי, באמת שיהיה במ-ז-ל ט-ו-ב !!!! מבחינתי נהיגה = עצמאות, אז יאללה- לשלב הבא, בטוחה שתתמכרי (בסוף...). אז כל הכבוד יקירה ושיהיה יום טוב, אילנית.
מזל טוב הי שירי, באמת שיהיה במ-ז-ל ט-ו-ב !!!! מבחינתי נהיגה = עצמאות, אז יאללה- לשלב הבא, בטוחה שתתמכרי (בסוף...). אז כל הכבוד יקירה ושיהיה יום טוב, אילנית.