עכשיו חזרתי!

עכשיו חזרתי!

הדורבנים בגבעת שמואל! קודם כל הערה לאלון:הם כ"כ קיצרו את אלפקה שיהיו בריאים... הייתי עם חברות מתוקות ביותר וזה הזמן לומר להן תודה: טל,יונית,שמרית והדס הייתן 10!!!! היו כל השירים המוכרים (ובעוד שבוע! זה הסינגל שיוצא!!!!) אני היחידה שהכירה את המילים שלו מבין האנשים שעמדו לידי!!! ו...מחרוזת שירי פסטיבלי הזמר חחחחחחחחחחחחח.... היה ענק! קפצנו ורקדנו כמו משוגעות וחברה שלי הכריזה שהיא מאוהבת בזיגו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... טוב אח"כ כולם התנפלו על זיגו והם הלכו לחדר לנוח ואח"כ הגיעו בנגלות ו... סופסוף אחרי 6 הופעות שחיכיתי לזה הצטלמתי איתם! (אה ועוד לפני שהם הלכו לנוח קצת אז גיא בא לידי:"שלום מה נשמע? מה המצב? נהנית? איך הוא זכר אותי?!) והנה ציטטה מפי אייל:"איפה היא? היתה פה תינוקת בת בקושי שנה שידעה את כל המילים! (פתאום מגיעה תינוקת בת חודש....) אה! הנה היא!!!!" טוב בכל מקרה היה מדהים ותמונות בהמשך. לאב יו!!!!

DesertRose7

New member
גם אני הייתי..

אני בספק אם יש פה מישהו מהתקופה שלי בפורום
ונעלמתי קצת.. קיצר - היה לי כל כך כיף שזה מטורף! כל כך הרבה זמן לא הייתי בהופעה שלהם וכן גם אני הכרתי את בעוד שבוע זה בסדר הייתן עם חצאיות במקרה? ובמקרה גם הצטרפתן למעגן הורה מאולתר שהיה? הכנסתי את כל החברים שהיו איתי לתוך כל המוזיקה הכיפית הזאת והיה מעולה לא להאמין.. הדורבנים בגבעת שמואל - באמת הגיע הזמן
חשבתי אולי נראה את אורי מפציע לפתע

לא הצטרפנו.... יזמנו אותו! חחחחחח..

היה ממש כיף! אני לא יודעת איך את נראית אבל אני ממש מקווה שהצטרפת! מקווה שנפגש בהופעות הבאות!

DesertRose7

New member
זה אני וחברים שלי שפתחנו אותו ../images/Emo6.gif

הצטרפתם.. הזמינו אותכם.. אותו דבר. העיקר שבאתם

Arnon Shissel

New member
הייתי אתמול בהופעה...

היה פצצה... להקה ענקית... אני חולה עליהם כבר הרבה זמן... לא היה הרבה קהל... אבל כמו שמישהו צעק שם - "זה לא הכמות זו האיכות..." וואלה היה קהל איכותי שבאמת אוהב תלהקה... כמוני... הם ענקיים... מקווה לבוא לעוד הופעות... נהנתי בטירוף...

אה נכון חחחחחחחחח...

אח"כ אני וחברות שלי עשינו גם אחד... כנראה שלא התכוונו לאותו אחד... בכל מקרה זה לא משנה. העיקר שהיה כיף.

Arnon Shissel

New member
כן היה פצצה...

דרך אגב... גלוסקא? את לא אחות של הסולן או אחד מחברי הלהקה במקרה...? :) אני פשוט חדש פה סליחה על הבורות...

אז לפני הכל:ברוך הבא!!!!

השתלבות נעימה ותהנה בפורום! ודבר שני לא. אני לא אחות של איתי או של מישהו חחחחחחחחחח... ההסבר לכינוי הוא שרציתי לקחת את השם שלי עם שם משפחה של אחד מהחבר'ה. חוץ מגלוסקא כלום לא התאים לי אז לקחתי גלוסקא.... חחחחחחחחחחחחח... בכל מקרה נעים להכיר!

../images/Emo140.gif

אני זוכרת את הכינוי אבל לא את השם מאחורי. ברוכה השבה!
רוצה להציג את עצמך אולי לחברי הפורום החדשים?

איזה אדיר!

נשמע כמו ממש ממש כיף.. וואי איך אני מקנאת בך עכשיו, הכי בא לי הופעה בעולם. חברים- הופעה הבאה שיש נפגשים כולם?

למעלה