עכשיו, טקס פרסי עמ"י מיקה מופיעה
ר רחלי כהן1 New member 15/2/05 #4 הזוכה היא מאיה בוסקילה??../images/Emo4.gif אממ אני מודה שהיא קצת זייפה אבל מאיה בוסקילה:| אין אני מתה!@#!#!@%$$^ בלעע שמישהו ירא בי
הזוכה היא מאיה בוסקילה??../images/Emo4.gif אממ אני מודה שהיא קצת זייפה אבל מאיה בוסקילה:| אין אני מתה!@#!#!@%$$^ בלעע שמישהו ירא בי
A Aragollum New member 15/2/05 #6 וואי היא הייתה ממש רעה:| מזל שלא פתחתי את הדיסק שלה שקניתי - אולי אני עוד אחליף אותו טוב נו לפחות בין הזיופים היו לה טיפה דיוקים... אבל היא נראיתה ממש מסוממת, והיא כל כך דקה שזה מפחיד... אבל לא ידעתי שהיא כנרית
וואי היא הייתה ממש רעה:| מזל שלא פתחתי את הדיסק שלה שקניתי - אולי אני עוד אחליף אותו טוב נו לפחות בין הזיופים היו לה טיפה דיוקים... אבל היא נראיתה ממש מסוממת, והיא כל כך דקה שזה מפחיד... אבל לא ידעתי שהיא כנרית
A Aragollum New member 15/2/05 #7 אה אממ... ומצטער על הביקורת הקוטלת, אבל אני ממש מאוכזב ממיקה כי אני ממש מעריך אותה בתור יוצרת ובתור זמרת אגב, אני ליאהב בן 14 (החל מאתמול) מרעות (מודיעין) =]
אה אממ... ומצטער על הביקורת הקוטלת, אבל אני ממש מאוכזב ממיקה כי אני ממש מעריך אותה בתור יוצרת ובתור זמרת אגב, אני ליאהב בן 14 (החל מאתמול) מרעות (מודיעין) =]
H heaven is here New member 15/2/05 #8 הטקס וואלה, היא שכחה חצי מעצמה בבית..כמעט ולא זיהיתי אותה. וגם די זייפה:/ אבל בוסקילה לא היתה צריכה לזכות.
הטקס וואלה, היא שכחה חצי מעצמה בבית..כמעט ולא זיהיתי אותה. וגם די זייפה:/ אבל בוסקילה לא היתה צריכה לזכות.
N noa08128 New member 16/2/05 #13 הייתי בטקס כנסו מיקה באמת לא הייתה במיטבה .. יש לי כמה תמונות מהטקס (כמובן של מיקה) ההיה הכי כיף שבעולם!!
הייתי בטקס כנסו מיקה באמת לא הייתה במיטבה .. יש לי כמה תמונות מהטקס (כמובן של מיקה) ההיה הכי כיף שבעולם!!