עכשיו יש ביס 1 סרט עם ריאן

ברררר

New member
עכשיו יש ביס 1 סרט עם ריאן

כשהוא יחסית צעיר. מ1997. תהנו
.

זה סתם סרט משעמם של וואדי אלן

בן לא מופיע שם. חוץ מזה ב-1997 בן היה בן 19 והוא היה בקולג', הוא רק החליט להיות שחקן בגיל 22 שהוא סיים קולג'.

aviGODFATHER

New member
נצל"ש - שאלה (../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif)

שאלה לאלה ש*משיגים* את הפרקים ששודרו בארה"ב. אם פרק משודר ביום חמישי (ז"א כמו שיהיה כשהתכנית תחזור מהפגרה הקטנה שלה), באיזה יום ושעה בערך כבר יהיה אפשר להשיג אותה (בשעון ישראל). ותוך כמה זמן בערך מסתיימת ההשגה אם נגיד אני משיג את זה ללא הפסקה (כולל לילות). ועוד משהו - אם עכשיו בארה"ב יום חמישי בערב, מה השעה בארץ?

תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש

אני משתמש בביטורנט- לביטורנט זה מגיע ביום שישי בערך בין 0500-0600 בבוקר, וההורשה יכולה להמשך בין 4 ל-7 שעות. פעם השתמשתי באמיול, בד"כ באמיול, הקובץ מגיע ביום שישי בסביבות 1200-1300 בצהריים, וההורדה יכולה להמשך בין 12 ל15 שעות.

aviGODFATHER

New member
באסה... שונא את ביטורנט

את יכולה לשלוח לי במסר את האתר שממנו משיגים את הלינקים לביטורנט

sariharp

New member
אפשר לשלוח גם לי?

שלום, אני צופה אדוקה של אוסי ואני גם מעוניינת לצפות בפרקים של העונה השלישית וזה יורד לאט כמו הנצח באימיול וגם הקובץ שירד היה באיכות כ"כ גרועה שאי אפשר היה לצפות בו. אגב בעמוד של הלינקים יש אפשרות גם להוריד את כל פרקי עונה 3? ואיפה אפשר להוריד את התוכנה?...

אמממ

אתה רוצה לינק להורדת תוכנת הביטורנט ? אם כן שלח לי מסר ואני אשלח לך לינק.

monika bing

New member
תוכלי לשלוח גם לי

בבקשה בבקשה תשלחי גם לי! בימים האחרונים התמכרתי קשות לסידרה הזאת אני הגעתי רק עד פרק 9 (עונה ראשונה) ובמשך כל הימים האחרונים ניסיתי למצוא עוד פרקים..

L U Z I A

New member
נצל"ש../images/Emo15.gif

איך קוראים לשיר פתיחה ומי מצבע אותו? תודה לעונים

למעלה