עכשיו כבר אפשר לספר

yaelhul

New member
עכשיו כבר אפשר לספר ../images/Emo124.gif

שינויים גדולים התרגשו עלינו השבוע, התבקשנו להחליט תוך יומיים האם אנו יכולים לארוז את עצמנו ואת הילדים במיידי ולעבור לארה"ב לשנה וחצי. מדובר בקידום אדיר של האיש ובשינוי עצום בחיים בשביל כולנו. חשבנו יומיים. אמרנו כן . עכשיו צריך להתמודד עם המשמעויות, שהמפחידה ביניהן בעיני היא טיסה עם שני הקטנטנים האלה. עם כל השאר אני רגילה להסתדר (אריזות ופריקות של בית שלם תוך יום, מקום חדש, אנשים חדשים, טיסה עם הכלב...). אם יש למישהו עצות לטיסה או לחיים עם קטנטנים בארה"ב (לבוש חורף, איפה מוצאים מטפלת, האם יש משהו שכדאי שאביא מהארץ) אשמח מאד לשמוע. זהו. רציתי שתדעו שבקרוב החו"ל שלי יהיה רחוק הרבה יותר ובשעות הפוכות לארץ, אבל לאינטרנט זה לא ממש משנה. מקסימום אצלי באמת יהיה יום כשאצלכן הילדים הופכים את הלילה ליום
, ועדיין ניפגש כאן. בין לבין נגיע לארץ ואני מקווה שנוכל לארגן מפגש. יעל (בקרוב בישראל)

יעל, שתהיה לכם נסיעה טובה ../images/Emo20.gif

והתאקלמות קלה.
לגבי טיסה עם שני הקטנים - אכן מפחיד. תנסו לכוון לטיסת לילה כדי שהם ישנו יותר. תנו פנרגן נוזלי נגד בחילות וגם (שוב) כדי שישנו. אולי כדאי לרכוש עבורם כרטיסים ולקשור בצורה מסודרת את הסלקלים שלהם לכיסאות, אחרת אתם תהיו איתם 10 שעות על הידיים וזה באמת נשמע נורא (הרי אתם שניים והם שניים. זה לא שמישהו יכול להקל על בן-הזוג). תקחו מנשאים. ובעניין התארגנות שם - אם תכתבי לי לאן אתם נוסעים אולי אוכל לעזור. אני מכירה מספר אנשים באיזורים מסויימים (בעיקר משפחה). בכל מקרה, הקהילות הישראליות הן די מגובשות. במקום שבעלך עומד לעבוד בו יש עוד ישראלים? אם כן, סביר להניח שהם ידעו להנחות ויוכלו הכי לעזור. שיהיה המון בהצלחה!

yaelhul

New member
תודה מיכל

אנחנו אכן מתכוונים לטוס בלילה ואולי תהיה לנו הפתעה לטובה (יובל הוכיח כבר יכולת שינה של 7 שעול ועומר של 9 שעות...). אנחנו מתכוונים לשבת בשורה הראשונה (זו עם העריסות). אני רק צריכה לברר עד איזה גודל/משקל תינוק הן מתאימות ומה אני צריכה להביא איתי - סדין, שמיכה... סלקלים נשמע לי לא נוח מספיק בשביל כל כך הרבה שעות (12 אם הבנתי נכון). ניקח גם את המנשא ונתפלל שלא נאלץ להדס איתו במעברים במטוס עם ילד צורח כשכל שאר הנוסעים מקללים אותנו מתחת לשפם
יהיה בסדר. מה זה 12 שעות לעומת הנצח
יעל

וגם

אם הבית עוד לא מסודר טיפ-טופ (ואני מתכוונת עם אוכל במקרר!), תלונו בלילה הראשון במלון. זה מה שאני הייתי עושה. לפחות שינה וארוחת בוקר בלי לדאוג לסדר אח"כ ואיפה המזלגות ולמה המים לא חמים בברז...

yaelhul

New member
הייתי עושה את זה אילולי ה- ../images/Emo107.gif ון

וזה תקע אותנו עד עתה בכל מקום שהגענו אליו. תמיד מצאנו פתרונות פרוביזוריים ולא פשוטים עד שנכנסנו לבית משלנו (פעם חיינו כשבועיים בבית ריק עם מזרן על הרצפה, שולחן ושני כסאות פלסטיק, כמה צלחות כוסות וסכ"ום ששאלנו משכנים עד שהמכולה תגיע עם הציוד שלנו, וכל זאת כי רצינו שהכלב יהיה איתנו). הפעם או שנמצא מלון שכן מארח כלבים או שננסה לתזמן את הדברים כך שהמכולה תגיע כשהאיש שם והוא יפרוק לחות דברים גדולים : ירכיב מיטות, יחבר מקרר, ורק אז אהי הילדים והכלב נגיע. אם יש לך עוד עצות ורעיונות - אני כאן כדי לשמוע. תודה יעל

פישון

New member
יעל, קודם כל ברכותיי ובנושא טיסות

במטוס העריסה היא מאד קטנה, כמעט ללא ריפוד ולא ממש מאפשרת ישיבה נוחה שלכם. בנוסף, אי אפשר לקחת תינוק על הידיים כשהעריסה תקועה לכם על הרגליים, ולהגיע לתיק זה ממש קשה. בכל מקרה, תמוז נכנסה לשם בגיל 11 חודש ו- 10 ק"ג כשהיא נדחפת שם ב-ד-י-ו-ק, אז אין לך מה לדאוג. קיבלתי שמיכות מהדיילות, כמו שמקבלים הנוסעים בכיסאות. הבעיה זה להחליף שם. אני הייתי מעדיפה לקנות כיסאות (זה 50% מחיר כרטיס מלא) ולבקש בכ"ז שורה ראשונה, אם זו לא בעיה של כסף.

yaelhul

New member
רגע, ואם קונים כסא איך הם יושבים?

מעלים למטוס את כסא הבטיחות של הרכב? כמו שכתבתי למיכל - זה נשמע לי מאד לא נוח ל-12 שעות טיסה ולשינה ארוכה. מה עושים? אולי נבקש עריסה אחת וכסא אחד... יעל

yaelhul

New member
נהיה חכמים יותר בשבוע הבא אחרי

שהאיש יחזור מסבב שיחות בארץ. לדעתי אנחנו בארץ תוך שבועיים על ילדינו וכלבנו, ובארה"ב תוך חודש (אני והילדים חייבים להיות בארץ באמצע נובמבר למעקבים בשניידר). הבית יגיע לשם לפנינו כנראה במכולה. יעל

נפל לי אסימון

את הטבעי ניסיתם במדינה אחת את הטיפולים עברתם במדינה אחרת את ההריון במדינה שלישית את הגיל הרך תעברו בארה"ב מסקנה ? עוד שנה וחצי תעברו מדינה ואז שוב הריון !!!!!

yaelhul

New member
אנחנו דווקר בנינו על הגיל הרך +

לפחות תחילתו של הריון נוסף בארה"ב
. לפי התאוריה שלך מותר שבמדינה אחת נעשה 2 דברים בבת אחת
יעל

ligo

New member
וואוו, איזה כיף לכם (אני חושבת...

חוץ מהקטע של האריזות) אין לי עיצות לתת לך, רק לאחל לכם מעבר קל ומוצלח
ואני מחכה לראות את היפיופים שלך בלייב בחודש הבא

נירית1

New member
יעל איזה יופי אני מקווה שיהיה לכם

כייף במקום החדש, בפורום תאומים יש את רז2 שגרה בארה"ב וטסה לשם עם התאומים כשהיו קטנים אז שווה לשמוע ממנה המלצות אני גם מצרפת לך קישור לטיפים לטיסות חלק מהטיפים נתנו ע"י אמא בשם סמדר שטסה לבד עם תאומות לאוסטרליה (בקיצור המשימה אפשרית
). זהו שיעבור בשלום ובהצלחה לאיש בעבודה החדשה.

יעל, ../images/Emo45.gif על שינוי המשמעותי

מאד מקווה לראותך במפגש בארץ, יש לנו הרבה חברים שחיים בארה"ב, רובם עם ילדים, את יכולה לכתוב לי במסר לאן תעברו ואני אגיע למפגש עם חומר מוכן ועיצות....או עוד לפני כן במסר, אם תרצי.

חן123

New member
וואו איזה שינוי בחיים

אני שמחה עבורך, אני זוכרת את ההודעות שלך על הסביבה המאוד לא ידידותית לטיול ועגלות וכו´, ואני מקווה שבארה"ב יהיה יותר טוב. מקווה גם מאוד מאוד לפגוש אותך כשתכיעי לארץ חן

שתהיה לכם נסיעה טובה ושהות נעימה

אני מעריצה אותך על האומץ. אנחנו כל הזמן דוחים את ההחלטה על הנסיעה, בעיקר בגללי...

שיהיה לכם המון בהצלחה בארץ החדשה

מאחלת לכם טיסה כמה שיותר קלה (באמת סיפור מפחיד אבל אין ברירה אז פשוט תעברו את זה כמו גדולים ונראה לי שאתם אכן כאלה
). מקווה שההתאקלמות תהיה קלה ועוד יותר קלה תהיה מציאת המטפלת. מקווה לראותכם במפגש כשתהיו בארץ!!!!!!! ברכות על התפקיד החדש והקידום לבעלך
בהצלחה

למעלה