עכשיו כבר מותר להפגיז פרסום עצמי:)

זרה 38

New member
עכשיו כבר מותר להפגיז פרסום עצמי:)

אנא מכם, הסיפור האחרון בבלוג שלי, "הצ'ט ועונדו". אשמח לחוות דעתכם. שבת שלום

bigm2

New member
יא מאן

אני מאחר לעבודה אז רק נשים פה קישור לסיפור שלי יצירתו של מלאך המוות ממש קצר, אני אודה לכם אם תקדישו לזה כמה דקות של קריאה ותגובה ולסיפור שלך, זרה, אשמח לקרוא בבוקר כשאחזור מהעבודה ולהגיב

bigm2

New member
קישור נוח ל"צ'ט ועונשו"

כי זה מתסכל להיכנס לדף האישי שלך ומשם לבלוג ומשם לסיפור הצ'ט ועונשו

bigm2

New member
חח יצאתי טמבל

התלוננתי שאין קישור ושכחתי לשים בעצמי בכל מקרה, אני ישים יותר מאוחר

bigm2

New member
בתגובה למסר שלך

הרבה יותר קל להסביר פה כשהלוח שליחת הודעות מול העיניים. למטה יש כמה נספחים, הראשון הוא כתובות אינטרנט נלוות, השני הוא קישורים בתוך ההודעה זה מה שצריכים. את מכניסה את שורת האינטרנט שאת רוצה לקשר אליה תחת הכותרת של הקישור, ולידה בתיאור את רושמת את המילים שאת רוצה שיקשרו. את יכולה נגיד לרשום בתיאור(שמתואר שם כ"מחרוזת בתוכן ההודעה") "הסיפור שלי" ואז כשתרשמי בהודעה עצמה את הצירוף הסיפור שלי הוא יהפוך אוטומטית לקישור מקווה שהבנת

bigm2

New member
בתגובה למסר שלך

הרבה יותר קל להסביר פה כשהלוח שליחת הודעות מול העיניים. למטה יש כמה נספחים, הראשון הוא כתובות אינטרנט נלוות, השני הוא קישורים בתוך ההודעה זה מה שצריכים. את מכניסה את שורת האינטרנט שאת רוצה לקשר אליה תחת הכותרת של הקישור, ולידה בתיאור את רושמת את המילים שאת רוצה שיקשרו. את יכולה נגיד לרשום בתיאור(שמתואר שם כ"מחרוזת בתוכן ההודעה") "הסיפור שלי" ואז כשתרשמי בהודעה עצמה את הצירוף הסיפור שלי הוא יהפוך אוטומטית לקישור מקווה שהבנת

זרה 38

New member
תודה, מיד אנסה בעצמי.

מצ"ס סיפור שונה מעט, שאשמח לביקורותיכם. (ניסיון ראשוןלשלוח קישורית)

lilach84

New member
גם אני רוצה לפרסם סיפור :)

ראיון שמעולם לא פורסם עם אלוהים. אני צריכה ביקורת אז תפגיזו :) ולמי שלא מבין - אני "גשם של נובמבר" בכינוי אחר.

lilach84

New member
גם אני רוצה לפרסם סיפור :)

ראיון שמעולם לא פורסם עם אלוהים. אני צריכה ביקורת אז תפגיזו :) ולמי שלא מבין - אני "גשם של נובמבר" בכינוי אחר.

fairysoul

New member
גם אני צריכה ביקורות בונות.

אבל זה לא סיפור, זה שיר. לא למדתי אף פעם את כל החוקים והכול, אם יש, אבל אשמח ללמוד ממי שיודע. פיתוי. בבלוג שלי יש עוד שירים, סיפורים קצרים... אחד שהייתי רוצה לשמוע עליו חוות דעת, ממי שמוכן: ליצן. תודה...

למעלה