עכשיו, כשאני חושב על זה, מזלו של פיודור

yair_bar

New member
מנהל
עכשיו, כשאני חושב על זה, מזלו של פיודור

שבארנט לא הגיע לקרב מולו. בארנט היה אוכל לו את הצורה ועושה ממנו צחוק מול כל העולם. נגיד ההפסד לורדום אפשר היה להתייחס אליו כפוקס ומשם אחרי שמישהו מפסיד הוא מאבד את הבטחון והיכולת והרעב ובלה בלה בלה. אבל בארנט היה פשוט רוצח אותו בזירה

באסטר1

New member
בארנט דווקא?

ביגפוט לא רצח אותו במאונט? זה שהוא רובוט ולא הולך לישון זה משהו אחר..גם הנדרסון חטף כאלה אגרופים (טוב לא בדיוק כאלה חח ) משילדס במאונט ולא נרדם. בארנט אוהב לקחת לקרקע ולהכניע אבל הוא איטי הוא טוב הוא טכני אבל איטי אני לא חושב ינצח את קורמייר

yair_bar

New member
מנהל
בארנט היה צריך להיות הראשון שינצח אותו

אבל לא עבר בדיקת סמים

depresia

New member
איפה אתם רואים קרבות של סטרייקפורס?!?!

אין סטרייק פורס באגו טוטל! זה לא פייר גם אני רוצה לראות ארועים של סטרייקפורס

ranzz

New member
בוא נדבר אחרי הקרב הבא

אם פידור לא מנצח את מונסון אני כבר באמת שלא יודע מה להגיד... ובנוגע לבארנט, אני לא יודע למה זו הפתעה בשבילך, זה לוחם שהנסיבות דפקו אותו אבל הוא BEAST, אין ספק שהוא יכול להיות טופ קונטנדר ב UFC

yair_bar

New member
מנהל
אני גם מאד אוהב אותו, אבל אם הנסיבות=סמים

אז אין לו על מה להתלונן. לא פעם ראשונה שהוא נתפס וזה מעצבן

ranzz

New member
כמו שדיברנו פה לאחרונה, כולם עושים, הוא נתפס

אז השאלה האם הוא עבריין יותר מכולם, או שטיפש יותר מכולם (כדי להתפס).

זקס11

New member
זה באמת משנה?

עובדה היא שה 99% מהקרבות, אף לוחם לא נתפס עם תוסף לא חוקי. איך זה שבארנט נתפס כבר שלוש פעמים? תשמע, הבנאדם הוא לוחם מנוסה, והוא צריך לדעת לבצע שגרת אימונים. אם הוא נכשל כבר כמה פעמים באותה נקודה, הוא פשוט אדיוט. ודרך אגב, הסרט שהבאת על הסמים הוא פשוט סרט מאלף ומעורר מחשבה.

yair_bar

New member
מנהל
תודה. רק תיקון אחד קטן על מה שכתבת

הסרט שהוא הביא הוא לא על סמים, הוא פורנו לסבי, אבל מלבד זה אני חותם על כל מילה

Indego

New member
צריך להרוג אנשים שקוראים לפידור פיודור...

בלי לפגוע כמובן, יש לי חבר רוסי שגם קורא לו ככה, וממש בא לי להביא לו מכות.

BeniTaz

New member
תגיד לי שאתה לא רציני..

זה אותו דבר.. אפשר לומר גם כך וגם כך. בעצם לפי מה שאמר פעם גולש ממוצא רוסי בפורום, השם המקורי זה "פיודור" וכך צריך לומר. אבל באופן כללי זה אותו דבר. http://en.wikipedia.org/wiki/Fedor

ranzz

New member
צחי יש לך טעות ענקית בדוגמא שהבאת

כתבת שפידור הלוחם הגדול בעולם!!!
אבל אני מסכים עם ניר, מכיוון שמדברים עברית אומרים פידור ולא פיודור, אבל לא הייתי הולך מכות בגלל זה

BeniTaz

New member
לא טעיתי.. אתה לא מסתכל טוב

תירד קצת למטה, תחפש את ההדגשה האדומה של "ההודעה הנוכחית". אתה תראה בדיון שלושה אוהדי MMA ממוצא רוסי שאומרים שצריך לכתוב פיודור.. אבל יאללה, מה זה משנה. כאילו שבעברית אין לנו מלא דוגמאות כאלה.

emiyos

New member
לא הבנת

הוא הביא בדיחה כאילו על זה שפידור הכי טוב בעולם..

bret24

New member
אז אני מתקן.. הגדול בעולם בכל הזמנים

לידיעתכם קרוקופ ניצח את בארנט בשיאו 3 פעמים, פידור אולי היום הוא לא הטוב מכולם אבל במשך 10 שנים הוא כן היה אני לא מצליח להבין מאיפה בא הזלזול כלפיו? המסקנה שלי שזה בא מאנשים שרואים בערך שנתיים UFC ועדיין חושבים שלסנר הוא מפלצת בלתי ניתנת לעצירה. פידור הוא לא רק הגדול מכולם בכל הזמנים PFP, אלא הלוחם עם הכישרון והמנטליות הגדולים ביותר בכל הזמנים וגם המלהיב ביותר. הירידה החדה ביכולת שלו זה בגלל חוסר מוטיבציה להילחם יותר ואפשר להבין אותו, אני אישית לוקח את התקופה הנוכחית של פידור כמו התקופה של ג'ורדן בוויזארדס, פשוט נהנה ממנו.

BeniTaz

New member
אני כל כך שונא השוואות לא מציאותיות לעולמות

שונים. את מה שפידור עשה אי אפשר לקחת לו.. אבל...... הוא נכשל בגלל הולכת שולל ע"י פינקלשטיין, תאוות בצע, לא התקדם עם הספורט ואופן התפתחותו (המשיך להתאמן ביערות עם אותן שיטות עשור שלם), לא פגש תחרות אחרי פרייד: קרבות פריק שואו, קרבות ראווה וקרבות נגד לוחמים אוברייטד (ארלובסקי, סילביה, רוג'רס). לוחם שהוערץ הפך להיות לוחם שייחלתי שיפסיד. בגלל הדרך. מייקל ג'ורדן היה ווינר בנשמה, הספורט היה חשוב לו יותר מבצע כסף, גם כשחזר לוושינגטון הפתיע רבים בכושרו. אל תשכח שפידור הפסיד לאחרונה ללוחם שמבוגר ממנו ב-6 שנים. ג'ורדן היה השחקן המבוגר הכי טוב כנראה בכל הזמנים בתקופה בה שיחק. ובאופן כללי.. פידור לא כזה מבוגר. 34-35, אנחנו עדיין לא מדברים על רנדי קוטור שפרש מ-MMA בגיל 48. אז בוא נהיה קצת יותר אובייקטיביים. מסכים שלא צריך לזלזל בו.. אבל שנים הוא זילזל באוהדי ה-MMA אז בוא נאמר שהזילזול כלפיו דיי מובן. וכשאני אומר כלפיו אני מתכוון לבחירות שלו, למרות שידוע לנו שהוא נשלט ע"י המנהל שלו.. מבחינתי אותו דבר.

למעלה