עכשיו כשאני חושב על זה...

עכשיו כשאני חושב על זה...../images/Emo78.gif

הסרט הציף את הפורום בצופים נלהבים. שמתי לב להמון אנשים שרוצים לדעת איך קוראים לספרי ההמשך ואם יש כאלה בכלל. נראה לי שהסרט בכל-זאת תרם לי משהו(יש יותר מה לקרוא-LOL)

DHallow

New member
הידד! ../images/Emo132.gif

אני לא מבינה למה הטרילוגיה בכלל לא מוכרת בשמה "חומריו האפלים", ומפרסמים כל ספר על פי הכותר שלו. זה עושה שירות רע לסדרה. ידעתם שכשחיפשתי באתר ההוצאה "חומריו האפלים" הוא לא זיהה, אלא רק את שמות הספרים? כך גם בסטימצקי, אמרו לי "אין דבר כזה" (טוב, סטימצקי בחדרה
) אני מניחה שגם הסרט לא מזכיר את שם הטרילוגיה? כי אם כן, לא יהיו הרבה "קליינטים". ואני חושבת שכדאי לעודד בפורום את קריאת הספרים, ולא לעודד דיון על בסיס הסרט, כי אז יצוצו סתם שאלות תוכן ריקות, וזה לא יעשיר את הדיון. זו דעתי, בכל אופן.

סטימצקי המעצבנים!!!../images/Emo188.gif

אני מסכימה איתך! בסוף השבוע הייתי בסטימצקי בהוד השרון וביום שלישי שעבר הייתי בסטימצקי של קניון איילון, אז אני באה למוכרת (בשני הסניפים) ואומרת לה:"יש לכם כאן את הספר "אוקספורד של ליירה"?" והמוכרת הסתקלה עלי במבט של "סליחה ילדה, הטיסות בחזרה למאדים זה קומה למעלה"... איזה מפגרים!!!

Britush

New member
מוכרים לא יכולים להתמצא בכל הז'אנרים...

כמו שמפריע לחברי הפורום הזה שמוכרים לא מכירים ספרי פנטזיה, לאנשים אחרים בוודאי מפריע שהם לא מכירים ספרי היסטוריה \ פסיכולוגיה \ עידן חדש וז'אנרים אחרים. (עבדתי בסטימצקי בשנה שעברה, ואני בטוחה שהרבה אנשים חשבו שאני ממש בורה כשלא הכרתי את הספרים שהם שאלו עליהם אלא בדקתי במחשב.
) חוץ מזה, אני מסכימה שחבל שהטרילוגיה לא זכתה להכרה רבה יותר.

DHallow

New member
הם לא צריכים להכיר

יש להם מחשב ועליהם להריץ חיפוש, זה הכל! הבעיה היא שהרשת/ ההוצאה מקטלגת את הספרים על פי כותר ולא על פי שם הסדרה. כך נוצר מצב שכשביקשתי את "חומריו האפלים", לא מצאו דבר כזה!

Britush

New member
כן,

רק רציתי להבהיר שלא המוכרים אשמים.
צורת הקטלוג הזו באמת טיפשית.

הוליסטי

New member
שלום לכם

(פעם ראשונה בפורום הזה) אני בבורותי הרבה התוודעתי לטרילוגיה רק בזכות הסרט. מאוד התלהבתי ממנו ונהנתי. היה משחק טוב (ליירה לדעתי נתנה אחלה הופעה). ובקצרה, אני כרגע מחכה לשלושת הספרים, בכריכה קשה מאמזון (אנגליה) שיגיעו. אז לפעמים סרט יכול לעשות גם שיווק חיובי. (וכן, אני מצטער שראיתי את הסרט לפני הספר)

נטעש

New member
ברוך הבא!

וואי, אם לא הייתי מגלגלת עד למטה לא הייתי מבחינה בך, אני חושבת שאולי כדאי לך לשרשר את ההודעה הזאת למעלה. כדאי לך לחזור לכאן כאשר תסיים את כל הספרים על מנת לא להתקל בספולירים רצחניים. יאללה, קריאה מהנה (על בטוח...) ואני נטע, בת 15.

זה בסדר, דווקא טוב שאנשים קוראים את הסדרה...

אחרי הסרט, כי אז הם לא מאוכזבים מהסרט וגם קוראים את הטרילוגיה.

למעלה