עכשיו כשהצטרפו הרבה אנשים

ALMIGHTY

New member
עכשיו כשהצטרפו הרבה אנשים

יש מצב לריענון הסקרים? כמו: 1. איך שמעת על iPod? 2. איזה אביזר נוסף ל-iPod היית הכי רוצה עכשיו? וכו'

weird dust

New member
זה רעיון טוב

כיום אנחנו עובדים על כל מיני דברים כמו: מדריך איך להבדיל בין האי פודים השונים. עידכון השאלות הנפוצות ולבסוף גם התור של זה יגיע.

עלעל1

New member
שלום גמני חדשה....

והאייפוד שלי בן 4 ימים 20 ג'יגה, דור 4.... חבר הביא לי אותו מארה"ב. שמו בישראל moody ויש לכך סיבות.... אני מתה לקנות לו אייסקין כדי שלא יהיה לו קר בחורף- אבל אפח'ד לא טס לארה"ב בקרוב אז נראה מה יהיה. אני עוד לו שולטת בכל מה שצריך אבל בינתיים משתדלת לא להטריד ומנסה לחפש בפורום שאלות שכבר נשאלו. אגב, איך אני מגיעה לדפי הימים הראשונים בפורום, משום מה הוא לא נותן לי... שמחה להצטרף (ואני חשבתי שאני המגניבה היחידה בארץ...)

weird dust

New member
ישנה אפשרות לשלוח לארץ

אם את מתעקשת לקנות את מוזמנת להזמין מהחנות http://theistore.com/ הם שולחים לארץ בתמורה לדמי משלוח.

עלעל1

New member
2 שאלות

1. יש מצב שאתה יודע כמה עולים דמי משלוח?? 2. קיבלתי את האייפוד כשיש בו כבר 3000 שירים... עוד לא חיברתי אותו למחשב- אבל התקנתי את מה שהיה בדיסק וראיתי שלאייטונז נכנסו רק 20 שירים מתוך מה שיש לי.(עוד לא העברתי דיסקים שלי לאייטונז.) האם אני יכולה לחבר את האייפוד למחשב ולא יקרה כלום לשירים שכבר יש בו? כיון שאין לי אותם באייטונז למעשה... זה לא מהמחשב שלי?? בקיצור מה אני עושה כדי שהם לא ייעלמו?

weird dust

New member
10 דולר לפי מה שכתוב באתר

מספר אנשים הזמינו משם אם הם עדיין כאן אני ממליץ לשאול אותם. ממה שאני יודע אין צורך למחוק את השירים שכבר יש לך באי פוד בשביל להוסיף עוד, והחיבור למחשב גם לא אמור לפגוע בהם.

Dood1000

New member
וואו איך שהפורום הזה גדל!!!!

וכל זה רק בחודש.... נראה לי שהאייפוד משתלט גם על ישראל

weird dust

New member
יצאה שמעה שהפורום טוב ../images/Emo6.gif

את האמת הוא באמת גדל מאוד אולי כדאי שכולם יצלמו את האי פוד שלהם ונעדכן את הגלריה שלנו (כמו שהיה קצת יותר בהתחלה) שם איזור מגורים סוג אי פוד ותמונה של האי פוד

למעלה