עכשיו כשהשמינייה בפגרה

B R A Y E R

New member
מנהל
עכשיו כשהשמינייה בפגרה

באיזה סדרות אתם צופים במקום?
על איזה סדרות אתם ממליצים לשאר הגולשים לראות?

B R A Y E R

New member
מנהל
אני אישית

חוץ מארבע סדרות שבועיות שאני עוקב (בשני הומלנד, רביעי הבורר ועל טבעי ובחמישי הישרדות), וביום שבת הקרוב ישודר פרק ספיישל חד פעמי של דוקטור הו, אני די מחוסר סדרות.. ויוצא שכשמתפנה לי זמן אני רואה פרקים של סדרות שכבר ראיתי כי אין לי משהו חדש לראות
אז מאוד אשמח להצעות נחמדות!

סיימתי לא מזמן לראות את הסדרה "שובר שורות" ואני ממליץ בחום לכולם לראות את זה!! 5 עונות קצרות מאוד ומשובחות מאוד, שהיפנטו אותי במשך חודש שלם למסך המחשב.
חוץ מזה אני ממליץ מאוד גם על "נמלטים" ועל "דקסטר" שמאוד מאוד אהבתי! 2 סדרות שכבר נגמרו ושווה להשלים מי שעוד לא ראה

דודי0000

New member
ממליץ:)

1) שולחן לשישה (אני חייב לצפות בזה) סדרה על בני נוער. (אני אתחיל היום). לפי מה שהבנתי זה על דמותו של דוביק "ממשפחה וחצי" שמאכלס בביתו בני נוער שמנותקים מביתם ועל הקשיים שהם עוברים. קראתי בויקי והתאהבתי. קישור בנענע 10. http://10tv.nana10.co.il/Category/?CategoryID=600130

2) גאליס - מי שלא ראה חובה.

3) בן!!!!!!! עשית לי חשק אתמול להחממה :) אז אולי אתחיל גם בזה. אבל קודם שולחן לשישה.

תוכניות שאני צופה בהן כרגע:
אמבוש והכפר.

דודי0000

New member
עוד סדרות ששכחתי

1) שנות ה-80
2) סברי מרנן
3) ישראל -סדרה קומית חדשה של ישראל קטורזה בערוץ 10.

דודי0000

New member
בסדרה שציינתי ישראל משחקת

אסיה מהשמינייה... חח איך ארך לה השיער חח בקושי זיהיתי אותה. ובשולחן לשישה משחקת רוני מהפיג'מות איך היא גדלה

roeu245

New member
את אסיה ראיתי בסדרה מבצע קיפוד

ואלת רוני רואים עכשיו בחממה

nWkobi

New member
ואלה שמות :)

אסיה = הילה פרז'ון פישר כמדומני.
רוני = אלי קרן אסף.

nWkobi

New member
תיקון, אסיה = הילה |הדגש|סורג'ון|סדגש| פישר

ולא כפי שנכתב

nWkobi

New member
מתי כבר יהיה אפשר לערוך בצורה נורמלית בתפוז?

השם המדויק הוא הילה סורג'ון פישר

דודי0000

New member
האמת שגם אני רק בזכות חיפוש בויקי

גיליתי עליה השלמתי כבר את כל הפרקים בנענע 10 ועכשיו אני אצפה כל יום שבת החל משעה 18:00 בסדרה... כמה שהסדרה הייתה יפה ומרתקת
אלי קרן אסף עוד כמה שנים תהיה אחת השחקניות הטובות בארץ. כמה שהיא יפה
האמת שהיא הפכה להיות דומה לאלונה טל בלוק.. לא?

ny22

New member
מנהל
אז ככה...

לצערי הרבה אין לי הרבה זמן לראות, לכן אין לי הרבה מה לומר.
אבל מה שכן, אני אחלק את ההמלצות למה שראיתי ומה שאני מתכנן (או יותר נכון - אשמח - לראות).

חלק ראשון:
אני ממליץ לכולכם בחום על הסדרה "24". ראיתי את ששת העונות הראשונות, ואני מתכוון לראות גם את שתי העונות האחרונות. הסדרה עצמה פשוט מרתקת, ואני יודע שהם הולכים לחזור השנה (2014) בתור מיני סדרה לעונה אחת (וככל הנראה זה יהיה גם הסוף).
אולי זה קצת מצחיק להמליץ על זה, אבל לפי דעתי זה בכל אופן המקום הנכון: השמינייה עונות 1+2+3 והאי עונות 1+2+3. נכון שזה הפורום הרשמי, אבל בכל אופן, למי שעוד לא ראה - אני ממליץ על הסדרות הללו בחום!
בנוסף,
אני לא יודע אם עוד יוצא לערוץ הילדים לשדר את הסדרות הללו: "הילדים מגבעת נפוליאון" (שלושת העונות), "בית משותף" - שתי סדרות פשוט מקסימות.

חלק שני:
מקימי - ביום רביעי הקרוב (ה-20.11) תעלה בערוץ 3 (ללקוחות HOT) סדרה שאני ממש מקווה שיצא לי לעקוב אחריה. הסדרה עוקבת אחר תהליך חזרתה בתשובה של נועה ירון-דיין (אם אני לא טועה, מי שתשחק אותה תהיה יעל פוליאקוב). נועה ירון דיין כתבה על כך גם ספר ששמו "מקימי" ומאוד מאוד אהבתי אותו!
למי שרוצה לקרוא - ההמלצה שלי לספר.
אני ממש מקווה שתהיה סדרה טובה!

סדרות נוספות שהייתי שמח לראות - החממה וגאליס. (לבינתיים).

dar dahan

Member
24 חוזרים בתור מיני סדרה??

WTF???
ספר לי על זה עוד לא שמעתי על זה עד עכשיו.

ואני ממליץ למי שלא ראה על אבודים (סדרה ענקית!), האוס, ג'ורדן (למרות שבטח יהיה לכם קשה למצוא את זה אבל זאת סדרה על מישהי שעובדת כחוקרת גופות ומגלה פשעים ומצליחה למצוא איך האדם מת ועל יד מי) החממה, מופע שנותה70 ותוכנית לבני נוער בשם ICARLI שזאת תוכנית חמודה מאוד

והכי אני ממליץ על דוקטור הו ועל הסדרות של סטארגייט (הסרט, SG1אטלנטיס ויוניברס).

dar dahan

Member
ועוד שתי סדרות שנזכרתי בהן:

גולשים בזמן: סדרה על מדען צעיר שמצליח לפתוח חור תולעת שמגיע ליקום מקביל והוא וחברים שמצרפים אליו צריכים לגלוש בין יקום ליקום בזמן שמורה הטיימר על השלט שפותח את חור התולעת, סדרה נהדרת רואים בה מצבים משונים כמו עולם שלא המציאו את הפניצילין וכתוצאה מכך אנשים חולים במחלות ומתים בקלות, או עולם שאין בו פצצת אטום (פצצה גרעינית).
תוכנית נהדרת :)
תמרות עשן: סדרה ישראלית מוצלחת ביותר, ממליץ בחום.

B R A Y E R

New member
מנהל
לפני כמה שנים נתתי צ'אנס לאבודים

ולא נעים לומר.. אבל נרדמתי בפרק הראשון

זה נתן לי סימן שהסידרה הזו משעממת ולא בשבילי. זאת למרות כל ההמלצות שקיבלתי עליה ולא הסכמתי לתת לזה יותר צ'אנס.
השבוע ראיתי שכל העונות בחינם בויאודי והאמת זה די מפתה בתקופה כזו שאין לי סדרה לעקוב אחריה פרט לסדרות שאני מחכה לאן פעם בשבוע...
עדיין לא החלטתי אם אתן לזה הזדמנות חוזרת..

ודוקטור הו
יום שבת ספיישל ה50 ואני לא מפסיק להתרגש ולעקוב אחרי כל הכתבות בנושא אעאעאעאעאעאע

dar dahan

Member
אני ממליץ לך בום לצפות באבודים

הפרק הראשון משעמם כי לוקח לסדרה זמן להכנס למתח, כמו השמינייה בעונה הראשונה, בהמשך העונות המתח משחק תפקיד מרכזי וזאת סדרה ממש לא משעממת.

יש לך יס או שישדרו את הספיישל בערוץ BBC שיש להוט?

B R A Y E R

New member
מנהל
אני לא יודע עד כמה הרעיון מושך אותי

מה גם ששמתי שהעונות האחרונות משעממות ומבלבלות וזה לא בדיוק עושה חשק

יש לי הוט, אבל אני אחכה לראות את הספיישל בדרכים אחרות

למעלה