עכשיו כשחושבים באמת, האם אפשר לאמר

m s a d e 0 1

New member
עכשיו כשחושבים באמת, האם אפשר לאמר

שלמעשה קשר בין בחור ובחורה בימינו מושתת בעיקר על יחסי מין? שמתי לב, של בחור שנראה טוב יחסית ושהיה לו קל יחסית למצוא חברות לחיים וגם חברות לסטוצים, - כשהוא היה מתחיל בקשר איתי, כבר בפגישה שנייה לפחות היה מראה רצון ממשי לקיים איתי סקס. ואז אני שואלת את עצמי, האם באמת יש חוץ מסקס דברים כלשהם לעשות באופן תמידי עם הבחור, או שבאמת הכל זה תירוץ, והסקס הוא העיקר בקשר? כמובן אם זה נכון מה שאני אומרת, אז אפשר לאמר שאני חייה בעולם של חיות. ולכן אף פעם אי אפשר להרגיש באמת טוב עם עצמנו בתור בחורה, כי היא תמיד ותמיד תהייה מנוצלת בסופו של דבר.

k e r e n m

New member
עצוב מאוד.

מה שאת מתארת,כי גם אני שמה לב לתופעה הנוראית הזאת,של גברים שנפגשים איתך ומצפים לסקס מיידי.התופעה הזאת היא במידה מסויימת חברתית,הכל סובב היום סביב סקס אם זה במדיה בנט,הכל זורם ופתוח וכך יוצא שאנשים מתנהגים עפ"י קודים "חברתיים" מעוותים אלה והופכים לחיות.אז אולי את נופלת על סוג הבחורים הלא נכון שמסווים את עניין הסטוץ בפגישה.וכן אני בטוחה שיש גם גברים אחרים,שחושבים כמונו ומחפשים קצת יותר מסקס.ולגבי מנוצלת? זה יקרה רק אם תתני לזה לקרות,ותעשי דברים מלחץ כזה או אחר ולא תרגישי שלמה איתם.לכן אני אומרת תהיי את אל תתפתי או תנהרי אחרי "אופנות הזרימה" למיניהן,מי שרוצה קשר רציני מחפש להכיר קודם את האדם מולו ואח"כ את גופו כי רק כך יכול להיווצר בסיס לקשר אמיתי .תעשי דברים בקצב שלך וכשתפגשי את זה שירצה אותך באמת הוא יתנהג כמוך...בהצלחה יקירתי ותדעי שאת לא לבד בקשר לתחושותייך..

seeyou

New member
תמיד בחורה תהייה מנוצלת ?.

Love is only the dirty trick played on us to achieve continuation of the species. הפילוסוף הצרפתי,מונטין,דגל בסיסמא: -אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש. זה נכון- מה שבטבע זה מובן-יחסי מין אצל בני אדם זה מורכב יותר,בגלל המשמעויות שהוא נותן ליחסי מין! את נולדת אישה מה שאת עושה זה דבר טבעי ואת צריכה לאהוב את תפקידך כאישה. אם את לא תכבדי את מעמדך בסקס אז מי? כאשר הייתי ילד קטן(עכשיו אני ילד גדול!),תפשתי את ההוריים בחדר המיטות...רצתי בבכי לאחותי ואמרתי לה: ההוריים שלנו מזדיינים... היא לטפה אותי ואמרה עם חיוך גדול על הפנים , ההוריים שלנו לא מזדיינים- הם עושים אהבה! רצוי לשנות קצת את גישה שלך לחיים! אם גבר רוצה לשגב איתך,במסגרת כלשהי-שאת מסכימה זאת לא השפלה... סקס ,זיון ,יכול לקבל החל מ-50 ש'....בלי התחייבויות! יוסי

אם את משדרת "סקס מיידי" אז סביב זה

תהיה המערכת יחסים (?) שלכם. אני רוצה להגיד לך שדווקא הקשרים שנמשכים יותר זמן הם הקשרים שלא מבוססים על סקס. תמצרו דברים אחרים לעשות, לדבר, לצאת לאנשהו, סתם להתחבק לפעמים, לטייל. רק לא סקס על ההתחלה/לא סקס כמנה העיקרית.

seeyou

New member
סקס כמנה העיקרית!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הבסיס לזוגיות זה "חברות" בתוספת סקס כקינוח! אנשים קצת שכחו מה זה חברות. A friend is one who knows who you are, understands where you have been, accepts what you become, and still gently invites you to grow A friend is someone who dances with you in the sunlight and walks beside you in the shadows. A friend is someone who has the same enemies you have. (Abraham Lincoln) A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words. A friend is someone who reaches for your hand and touches your heart.

barbaba

New member
זה נורא לחשוב כך

זה כמו שגבר יחשוב שאישה מעוניינת רק בקניות ובגדים. זה לא נכון , נכון? יפה . ייתכן ואת נערה מושכת ומשדרת שאת מעוניינת . ויכול להיות שאת מתראה עם בחורים שזה מה שמעניין אותם. צריך להבין : גבר שרוצה סקס דיי מהר זה לא אומר שזה כל מה שהוא רוצה . גברים רוצים סקס כדי להתקרב כך כך לאישה . כי סקס זה דבר אינטימי ומקרב אנשים. זה גם דבר מהנה . לרובנו לפחות וגם גברים רוצים להנות. רוב הנשים שאני הכרתי ידעו היטב לרמוז לגבר מתי הן מעוניינות ומתי לא (לא: אתה לא חושב שזה מוקדם מידי ?...)(כן: אתה רוצה לשכב ?..) זהו . ובהצלחה בשני התחומים

k e r e n m

New member
וזה עוד יותר נורא..

שאתה כותב שטויות שלא קשורים לכלום.נכון אולי היא מתראה עם גברים שמחפשים סקס,אך מצד שני אתה כותב "שגברים רוצים סקס כדי להתקרב לאישה?וכי סקס זה דבר אינטימי ומקרב אנשים" באמת? מה אתה אומר? דווקא לפי הסיפור שלה כשהיא שכבה עם גבר בפגישה שנייה זה כ"כ "קירב" אותו אליה עד שהוא נעלם והתאדה כמו מים.סקס ואינטימיות הם שני מונחים שונים לא כל מי שעושה סקס אכן מרגיש אינטימיות.אינטימיות זו סוג של קירבה שיכולה להתבטא גם ללא סקס.ואם הגעת לגיל 31 ואלו התובנות שהסקת צר לי עליך.כי הבחורה מחפשת קשר ואילו אתה תיארת לה מצב הפוך -סטוץ.וגם נתת פירוש מאוד "מעניין" ל"כן" ו"לא" שבא מפי בחורות,כנראה שאתה כבר מכיר את כל הבחורות בעולם.וכן כולנו יודעים שסקס דבר מהנה אך כשהוא מלווה בקשר של אהבה (רמז:מה שהבחורה שכתבה את הודעה התכוונה לו ) הוא מהנה עוד יותר.אז להבא תקרא היטב את הכתוב תבין ותתייחס בהתאם לסוגיה שמובאת לדיון.

barbaba

New member
הכי נורא זה שאת מבינה מה שאת רוצה

לפני שאת באה וכותבת שדעה של מישהוא היא שטות , אני ממליץ לחשוב קצת ,דבר שלא עשית כניראה לפני שכתבת את תגובתך והסקת מסקנות חפוזות: סקס הוא דבר אינטימי,כאשר הוא לא זול. כלומר לא בסטוץ אלא בתהליך הכירות וחברות בן גבר ואישה . למה אנחנו מקיימים אותו ? לא כדי להתקרב ? ואם לפי הסיפור שלה הבחור שכב ונעלם לאחר מכן הרי שהוא לא חיפש אינטימיות -נכון, אבל מצד שני אם הוא הייה נשאר ולא מתאדה ,והופך להיות חבר, מה היית אומרת אז ? שהוא חיפש סטוץ או חיפש אינטימיות? ומאיפה הסקת שאני מכיר את כל הבחורות בעולם? אני דברתי מנסיוני האישי והבאתי דוגמא ,לא הכללתי את כל הבחורות תחת אותה כנף.בסה"כ דוגמא אם תקראי את מה שכתבה הבחורה , תראי שהיא שואלת האם סקס זה מה שמחפשים בחורים . אז אמרתי לה את האמת : שגברים שמחפשים לשכב ישר בהתחלה זה בד"כ מה שהם רוצים/חושבים . אבל יש גם כאלה שרוצים עוד ,ומעבר, אבל מה לעשות שסקס אצלם זו דרך להתקרב לבחורה . לא שאני חושב שזה נכון וטוב (אני לא חושב כך) אבל הם כניראה כן. עכשיו תקראי את כל התגובה הזאת שוב ותביני אותה יותר טוב.

adida5

New member
אמממ..סקס? מה זה?

90% ממערכת היחסים בן בני זוג מושתת על יחסי מין..<כך היה בסקר של עיתון לאישה... ואני אומרת..בחיית מה זה סקס? סקס זה חיבור בין בני זוג עם תיקשורת,הבנה,אהבה,כבוד ורצון לענג מאהבה... "אומרים לנו שיש סקס אחר..." זה מכוון לגברים שבעינהם סקס זה הכנס וגמור

k e r e n m

New member
לא חמודה..

סקס לבדו לא יוצר חיבור,סקס לבדו נקרא סטוץ.סקס מלווה באינטימיות יוצר חיבור,שיתבטא במה שכתבת תקשורת הבנה וכו'...וגם כשקוראים משהו מעיתון צריך לדעת לקשר אותו נכון....מה שאת לא עשית..

k e r e n m

New member
אדון ברבאבא..

אני הבנתי את מה שהבנתי מתוך תגובתך בלבד.שהרי לא צריך להיות פרופ' כדי להבין "למה התכוון המשורר".ושוב אתה חוזר על הטעות שסקס ואינטימיות הולכים יחד.אז רק בשבילך הוצאתי הגדרה מילונית למילה אינטימיות-קירבה,רוח של ידידות ורעות קרובה.לא כל מי שעושה סקס אכן חווה אינטימיות,כי אינטימיות זו סוג של קירבה שמתבטאת גם מחוץ למיטה.ישנם זוגות שחיים שנים ועושים סקס אך אין ביניהם אינטימיות,כי אינטימיות זו דרגה גבוהה יותר בקשר שתתבטא בשיתוף בעיות ואירועים שעוברים עלינו בחיים כשבן הזוג שותף לכך.ולפי מה שכתבת לגבי "הכן" ו"הלא" של נשים ניתן היה להסיק שהכללת את כל הנשים בעולם שכן לא הדגשת שאתה מדבר רק על נשים מתוך עולמך,לכן הגבתי לך בציניות לגבי זה.אז אל תבלבל לי את המוח שלא הבנתי או לא חשבתי לפני שכתבתי כי הבנת הנקרא שלי וכושר הביטוי שלי הם יותר משלך ועובדה שלא טעיתי כי חזרת על אותה טעות שסקס הוא דבר אינטימי.אז עכשיו -אתה- תקרא ותבין את שהתכוונתי אליו...

adida5

New member
כל אחד ודעתו..אגבאת נורא שלילית

ותוקפנית לגבי...אבל שטויות תהני לך.. ולעולם אל תשכחי שלכל אחד יש דעה משל עצמו ולך מותר רק לחלוק עליה ולא להגיד לא או כן...

k e r e n m

New member
אני..

לא שלילית ולא תוקפנית,רק מגיבה בהתאם לאנשים שכותבים שטויות.אז אל תתיימרי לנתח כאן אף אחד,כי בטח לא תרצי שאני אעשה לך זאת..כי אז זה לא יהיה נעים.ולא גילית לי את אמריקה לכל אחד יש את דעתו וגם לי וזה מה שאני עושה...מביעה אותה...

barbaba

New member
את עזת מצח וחצופה

והייתי יכול להמשיך, אבל שחצנית ברמות כמו שלך תישאר שחצנית .תמשיכי לחשוב מה שאת רוצה . טיפשים לא נעלמים. הם רק הולכים ובאים.

k e r e n m

New member
ואתה הדוגמא החיה לכך...

שטיפשים לא נעלמים...ולגבי עזת מצח וחצופה יקירי,אולי אתה רגיל לנשים נכנעות שאומרות כן ולא לדבריך...תתמודד

adida5

New member
KERENM

מעניין שכל פעם יש לך תשובה .."אני הבנתי את מה שהבנתי.." אבל ככל הניראה לא הבנת או...שאצלך סקס זה סטוץ וטו לו... אולי תעצרי שניה ותקראי גם את התגובה שלי כדי שהפעם הבאה לא תהיה "...אני הבנתי..."

adida5

New member
kerenm

לא יודעת מה איתך אבל כל תגובה שלך מתחילה ב.."אני הבנתי מה שאני הבנתי.." כניראה שיכולת ההבנה שלך הורסת לך הרבה.. אולי תקראי גם את התגובה שלי כמה פעמים על מנת לא לפספס כל חלקיק ולו הכי קטנטן ניראה לי שאצלך כל דבר מגיע כמובן מאליו או כדבר מופרח אולי אצלך סקס מסתכם "תזמיני לך מונית..." אגב ברור שאינטמיות קיימת מחוץ למיטה לא גילית לי כלום...

k e r e n m

New member
אדידה..

לגבי יכולת ההבנה שלי אין עוררין,אבל לגבי כמות השטויות שאת כותבת יש ועוד איך...ובאמת שלא הצלחתי להבין למה ואיך קשורה התגובה שלך,את רואה יש גם מיקרים יוצאי דופן כמוך שאני לא כ"כ מבינה...

למעלה