עכשיו לא תוכלו לגור באי - סקר !

עכשיו לא תוכלו לגור באי - סקר ! ../images/Emo41.gif

מסתבר שהיה בתכנון להפיק גרסה ישראלית של סדרת הריאליטי "פרדייז הוטל", שעיקרה בחורים ובחורות המזדווגים ומתקוטטים על הזכות להשאר על אי קסום, הכל במיטב המסורת של צילום ללא הפוגה. הסדרה הזו היא בוודאי לא היחידה המציעה למשתתפיה מגורים נאים ותנאים נוחים - תמורת חשיפה טוטלית מול המצלמות: היה את "האח הגדול" בבריטניה, את "העולם האמיתי" על שלל עונותיה, וכמובן, בשביל הגאווה הלאומית, את "פרוייקט Y". אני יודעת שאני, באופן אישי, לא הייתי מסוגלת להתמודד עם כ"כ הרבה חשיפה וחדירה לפרטיותי, אבל מצד שני, גם אף פעם לא היתה לי שאיפה להיות כוכבת. רציתי לדעת: האם הייתם מוכנים להמיר את דירותיכם דלות התקציב/בית הוריכם במגורים בבית חלומי - אבל להיות מצולמים כל הזמן

karnaf7

New member
לאאאא

אני מעדיף מאחורי הקלעים (כדי למשוך בחוטים לא צריך להיראות)

גילדורי

New member
איזה עסקן ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

אני גם לא הייתי רוצה...השפלה פומבית אני יכול גם לבד...
כל התוכניות ריאליטי האלה נראות לי זוועה, אנשים מוכנים לעשות יותר מידי בשביל 5 דקות של תהילה (תיכף יתחילו לאכול ג'וקים חיים..אופס..כבר עושים אתה זה), כל מיני אנשים שלא עשו דבר וחצי דבר בחיים שלהם נהיים פתאום אנשי תרבות ומפורסמים...סעעמק ככה המדינה שלנו נראית, תרבות של אס.אמ.אס וכוכבים ריקניים וחסרי כישרון. בשביל כבוד צריך לעבוד וגם בשביל פרסום ותהילה, אז די עם הכוכבני תוכניות הריאליטי ותנו כבר למקצוענים ולמוכשרים לעשות את העבודה שלהם. זה הכעס הרגיל שלי על תוכניות הריאליטי שאני פשוט לא יכול לעצור, עמכם הסליחה
אני תמיד מצליח לכעוס מזה מחדש, אפילו ביום שמח שכזה שבו אריק זאבי (תותח!!!) הביא מדלית ארד לישראל!!!

מה שמעניין אותי ../images/Emo2.gif

זה למה התכוונת בהשפלה פומבית לבד. זה צריך להיות משהו מאוד מיוחד על מנת להשפיל את עצמך בו זמנית בפני אלפי אנשים
אבל ברצינות, כנראה שלהרבה אנשים זה סוג של חלום. גם הפרסום והחשיפה, גם החוויה היחודית, וגם המגורים הנחשקים... אם הייתי נכנסת לפורום של פרוייקט Y ואומרת, יש לנו סקר כזה וכזה, אני די בטוחה שהיה מופיע פה טור ארוך של אגודלים מורמים.

למעלה