עכשיו לי יש שאלה

NILI...

New member
אושר זה...

אושר זה לראות את השמש זורחת בבוקר לנשום עמוק אויר נקי לבדוק שסביבך כולם בריאים ועם השאר כבר נסתדר.

לנטעלה-אושר

אושר זה המושג שמקבץ בתוכו את הדברים שאנחנו חושבים או מרגישים שיעשו לנו טוב כמובן שככל המושגים גם אושר הוא מושג הנתון לשינוים. שלך חנה גונן

לנטוש

אושר זה כשאת מרגישה אהובה, רצויה, ומיוחדת. אושר זה כשקמים בבוקר עם חיוך על השפתיים. אושר זה כשהלב צוחק. אושר זה משהו שהייתי מאד רוצה לחוות... ילדה

agness_666

New member
מממ... אושר זה

להניק גור חתולים קטן, זה לחייך ולקבל חיוך בתגובה, אושר זה נשיקה מאדם אהוב, לראות מקרוב,בטבע, אריה, פיל, ג´ירפה, זברה, ואת כל היופי שאלוהים נתן לנו ואנחנו בטפשותנו מקלקלים (אופס, המחשבה הזו לא היתה כל כך מאושרת בסופו של דבר...) לפעמים האושר בא לביקור ככה סתם בלי סיבה, סתם ככה זורם בדם וגורם לנו לרצות..... לרצות לרוץ, לצחוק, לרקוד, הכל, רק לא לשבת בשקט במקום אחד. והכי טוב, אושר מדבק הרבה יותר מאנתרקס
מאחלת לכולכם להדבק באושר.

hope_29

New member
אושר

אמיתי (לא שמחה/צהלה) רגעית הוא משהו שעבר כל כך הרבה זמן מאז שחוויתי אותו או התנסיתי בו...מן זכרון עמום של משהו טוב המתפשט בחלל החזה וממלא אותו בשכרון.

lance-knight

New member
שאלה קשה נטע

ולי אין תשובה על כך. מצטער. כי לא נראה לי שאי פעם חוויתי את זה. לא זכור לי.

dylan

New member
נראה לי שזה קשור

בלקבל ולהיות שלם/ה עם עצמך ועם הסביבה, הרבה פעמים מקשרים אושר עם שמחה, אבל אני חושב שאושר זה מצב כללי שנמצא מעל לרגשות ומתקיים במקביל אליהם

Neomi Dyllen

New member
נטע

נראה לי שרב האנשים מזהים את התקופות המאושרות שלהם דווקא כשהם מסתכלים אחורה ואומרים לעצמם:"אוי,כמה שהייתי מאושר אז",כשאתה מאושר אתה לא ממש חושב על זה זאת פשוט ההרגשה שטוב לך עם עצמך ועם אחרים.

על הדעה הזאת הרשי לי לחלוק

אתמול בערב, כמה שעות אחרי שכתבתי את השאלה הזאת, הרגשתי אושר עילאי, אפילו אם הוא היה רק למשך שעתיים-שלוש. בכל זאת זה היה אושר. לחזור לפגוש חברים וותיקים ולעסוק בתחביב/פעילות שעושים לי טוב על הנשמה. הייתי אדם אחר לגמרי באותן שעות. פתאום נטע המדוכדכת שכותבת כאן כמה קשה לה וכמה רע לה הפכה לאדם מלא שמחת חיים וזה בזכות הסם הזה שנקרא תאטרון ובזכות סם נוסף שנקרא חום ומגע אנושי. והאושר הזה נמשך אפילו עכשיו,(אם כי בעוצמה פחותה) כשאני יושבת בעבודה מול המחשב. עד לפני כמה ימים חשבתי לפנות לטיפול, אבל אחרי ששמעתי שסדנת התאטרון מתחדשת (אחרי הפסקה ארוכה) כבר ידעתי שאת הטיפול כבר לא אצטרך, כי אותה סדנה ובמיוחד אותה קבוצה, היא יותר טובה מכל טיפול שעברתי אי פעם.

למעלה