עכשיו מגרדת לי כף ידי

רסקול

New member
עכשיו מגרדת לי כף ידי

הימנית, זה אומר ש.. יבוא לי כסף? יהיו לי נכדים בקרוב? מישהו? משהו? טיפְּ לחובבי תכשיטי כסף - משחת שיניים טובה מאוד לניקויָם.

TAINTED SAINT

New member
לרסקול המשול עלי כתכשיט יקר מכסף...

אהובי,נכדים
בטח שישנו סכום כסף ענק בדרכו אלייך,אחרת לא הייתה מגרדת כף ידך הימנית
וכי חשבתה חלילה שישנה עוד אפשרות להסביר את פשר הגרוד
[אלא אם הגרוד מבשר על כך שאתה בדרך לסטור למישהו סטירת לחי מצלצלת,או לפחות להעניק לו פליק רציני או צ'פחה הגונה... אם תזכה בממון רב,זכור אותנו לפעמים,את רעיך לפורום סוער ותוסס זה,איננו מבקשים ממך צדקה או נדבה,רק 30% מהסכום הכולל,במזומן ובלי קבלות בבקשה...אל תשכח-"הפורום נתן,הפורום לקח,יהי שם הפורום מבורך",וכמו ששר שלום חנוך.."מה שבא בקלות,באותה הקלות יעלם...",אתה לא רוצה לעורר את קנאתנו ולגרום לכמה מאתנו לקלל אותך...תראה מה קרה ל_______ ,הוא לא רצה להתחלק בכסף שזכה בו לאחר וברכנו אותו,ויומיים לאחר שהטלנו בו מארה התעוררה חמותו שהייתה חמש שנים שרוייה בתרדמת בבית לוינשטיין,וכששמע על חזרתה להכרה מלאה לקה במרה שחורה ובטחורים מדממים... [וישנן מטליות הספוגות בחומר כימי מיוחד המנקות כסף טוב יותר ממשחת שיניים,אך אינן מומלצות לניקוי השיניים
] חג שמח
TAINTED SAINT

סויה 1

New member
הדיבור על כסף......

הזכיר לי "תכשיטי כסף". ידוע מדורי דורות,כי קל ל-"עין הרעה" ולמזל הרע להידבק בתכשיטי כסף. על כן תכשיטים מכסף אשר נשברו,נסדקו,או נקרעו,אסור
לזרוק או להשתמש בהם. כדי להסיר מעליך את העין הרעה,חשוב לתקן אצל בעל מקצוע ירא שמיים ....ולהעביר התכשיטים, לחברים טובים ועדיף לחברות טובות. ושיהיה להם במזל-טוב. אמן!!!

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי הנצחית,התחרפנת שוב../images/Emo35.gif

כסף [המתכת] נחשב מקדמת-דנא למתכת בעלות תכונות מאגיות חיוביות ומגנות על העונד\ת תכשיטי כסף
קחי רק קוריוז אחד קטן-לפי האגדות,איש-זאב ניתן להרוג בעזרת קליע העשוי מכסף [ולמהדרין שבמהדרין,מקליע כסף שהוכן מצלב כסף שבורך והותך לצורך הכנת הקליע],הכסף נחשב לחומר הטוב ביותר למלחמה נגד הכוחות האפלים שאמורים להיות עושי דברו של ה
.שימי לב למטבעות הכסף [מטבעות "מריה תרזה",האמא של ה$ מכסף]שלובשות נשים אתיופיות ובדואיות רבות כקמיע.... לפי האיסלם,אסור לגברים ללבוש זהב,משום שמוחמד ראה בזהב מתכת ראוותנית ובלתי צנועה,לגברים מותר להעניק תכשיטי זהב לנשותיהם,אך הם לא אמורים לענוד תכשיטי זהב בעצמם.כמה מחברי המוסלמים האדוקים יותר,לובשים טבעות נשואים עשויות כסף,ולא זהב.בתרבות המערבית,יום הנישואים העשרים וחמישי מכונה "חתונת הכסף",ונהוג לתת לרעייה מתנה פריט עשוי ממתכת זאת.הכסף נחשב למתכת של בני מזל סרטן,הקשורים למחזור הירח,עובדה מעניינת,בהתחשב בעובדה שאנשי-זאב מושפעים אף הם ממחזוריות הירח,ומשנים צורתם בלילות ירח מלא.גם ביהדות הכסף נחשב למתכת בעלת תכונות מאגיות חיוביות,רוב הקמעות עשויים מכסף,וכך גם פריטים רבים הקשורים לדת ולפולחן-מ"האצבע" המשמשת לקריאה בתורה בבתי כנסת,הרימונים ושאר העיטורים והקישוטים על ספרי התורה בארונות הקודש בבתי כנסת,ועד לחנוכיות,פמוטים לשבת,מערכת הכלים להבדלה ולקידוש,הגביע לליל הסדר ש
אמור לשתות ממנו,סביבונים,ופריטי יודאיקה שונים אחרים עשויים לרוב מכסף,ובל נשכח את הטליתות המהודרות לימי החג המעוטרות בכסף.תכשיטי כסף מרחיקים מזל רע ואת עין הרע,לא שמעתי מעודי עדיין על מזל רע שדבק בתכשיט כסף. חג שמח
TAINTED SAINT
ושאלה קטנה לי אלייך,ולמה ברזל שימש ? בהצלחה

רק שתי מילים...../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

היה ממזר אחד שמכרנו בשלושים שקלי כסף-אם היינו יודעים שזה יעשה לנו כאלו צרות אלפיים שנה-היינו בטח מוכרים אותו בהרבה יותר-ומבקשים אחוזים מהמכירות של הברית החדשה-בקיצור-יצאנו פראיירים ! חג שמח

SINFULLY SEXY

New member
תכשיטי כסף....../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif../images/Emo25.gif

תכשיטי כסף מאוד יפים על עור שזוף או כהה-אני מאוד אוהבת את התכשיטים מכסף שאני רואה על נשים בכל מיני שבטים מאפריקה ומהמיזרח הרחוק.ביקרתי בתאילנד ליפני כמה שנים במיסגרת טיול מאורגן-מה לעשות-אני לא הרפתקנית אמיתית-אוהבת נוחות-וביקרנו בצפון אצל השבטים שחיים בגבעות-צילמתי נשים שלבשו קילוגרמים של תכשיטי כסף
וראיתי תמונות של נשים יהודיות תימניות שלחתונה לובשות גם כמה קילוגרמים של תכשיטי כסף מדהימים
הקדוש בטח יכול להסביר לנו על זה-הוא מעצב תכשיטים-גם הוא בעצמו לא חסר לו כשזה מגיע לכמויות של תכשיטי כסף
קדוש-מאמי-איפה אתה-שתף אותנו-זה בכל זאת התחום שלך.... חג מימונה שמח
[מפחידני-כתבתה-"רק שתי מילים"-ספרתי פעמיים-37 מילים
ככה אתה סופר גם את הכבשים שלך
מסור למיקי
ו
לשניכם
]

רסקול

New member
זנב הדרקון שלי הוא סרטן

לדעתך בגלל זה אני אוהב תכשיטי כסף? כסף פשוט שקט ורגוע יותר מהזהב המנצנץ ומנקר עיניים. טבעת הנישואין שלי פס דקיק של זהב.

TAINTED SAINT

New member
רסקול אהובי הנצחי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

אנא אל תכעס אם אענה לך מאוחר יותר,אנחנו צופים כאן ב"שודדי האיים הקאריבים 2",מחר מיאמוטו אצלי,אשוב לפורום בערך בעוד שעתיים להגיב. שלך כמו תמיד. TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
מתנצל על העיכוב ../images/Emo140.gif../images/Emo52.gif

רסקול יקירי,במקום להתרכז בסרט,רוב הזמן הדהדו המלים "טבעת הנישואים שלי" בראשי.... נו,מה עכשיו
איזה גילויים מרעישים יש לך בשבילי
אני רואה שנוצר לנו בפורום "אפקט הדומינו"...קרמר פרסם את שפרסם על עברו,וכבר אתה אץ להתוודות גם... כולי אוזן אהובי,כאן או בפרטי,איך שתחליט,ואם תחליט שלא,גם לא אכעס. לי אין צורך כרגע להתוודות,אבל אשמח לשמש ככומר מוודה לכל המעוניין\ת... אינני מעניק מחילות או מברך מוסמך,לצערי הכשרתי נקטעה לפני שהוסמכתי רשמית... בקשר לתכשיטי כסף-אני בן מזל סרטן כידוע לך,ובעבודתי עבדתי אך ורק עם כסף,זהב תמיד עשה עלי רושם המוני וזול,התדמית שלו אצלי קשורה לאנשים רדודים החשים צורך לנסות ולקבל תשומת לב עיי לבישת מתכת נוצצת ויקרה יחסית,כביכול להפגין מעמד חברתי ורווחה כלכלית,כאשר רבים מהם חיים לא הרחק מקו העוני...האחרים,לובשי ה"גורמטים" למיניהם גם לא שייכים למגזרים שאני נוטה להתערות בהם יותר מהנדרש.כסף לעומת זאת מקרין תחושת בטחון ושלווה,הוא אינו מנקר עיניים,ואינו משמש כסמל לסטאטוס כזה או אחר.מגיל צעיר,שנים רבות לפני שלמדתי עיצוב ותכשיטנות,ענדתי תכשיטי כסף בלבד,ובכל שנותי בתחום המקצועי,לא עבדתי עם זהב ולו פעם אחת,למרות שהוא נוח יותר לעבודה כחומר גלם.אני נמשך לתכונות המיסטיות שכסף מקרין,ויש לי אמונה טפלה או שתיים משלי כאשר מדובר בתכשיטי כסף.אחת התערוכות שלי בעבר הייתה בנושא הקמעות,והיא כללה חמסות וצלבים אתיופים אשר עיצבתי ויצרתי מכסף,אם כי אני נוטה ליחס פחות חשיבות לצורת הקמע,ויותר משקל לחומר ממנו הוא עשוי,ולאמונה בכוחו לעזור. לדעתי האישית,כוחם האמיתי של קמיעות נמצא בשיכנוע העצמי של בעליהם בכך שהם מגינים ומסייעים להם,קמע יכול להיות בצורה קונבנציונאלית,כלומר מגן-דוד,צלב או חמסה [ועוד אלף ואחד סמלים אחרים],או בצורת בייגלה או פו הדב,מבחינתי אין הבדל בשורה הסופית.אינני יודע אם אתה הייתה בתאילנד,אם כן,זכורים לך הקמיעות אותם נושאים גברים שם מתחת לבגדיהם-הסמלים הפאליים האמורים לחזק את כוח הגברא,עשויים ממבחר חומרים-מעצם מגולפת ועד כסף וזהב. זה הכל להלילה יקירי.מקווה שתשובתי ענתה לך בעקיפין על שאלתך,לדעתי כסף נראה טוב על בני שני המינים,כל זמן שיש טעם טוב וקואורדינאציה אצל העונד\ת,לא קיים תכשיט ההולם את כולם באותה המידה,אך זה כבר נושא אחר,לפעם אחרת. שלך כמו תמיד. TAINTED SAINT

רסקול

New member
יקירי האהוב עד בלי די

מה לך נרעש? הרי הומואים מתחתנים, או מחליפים ביניהם חפצים - טבעות - כסימן לזוגיות, קיבוע קשר ואהבה.

TAINTED SAINT

New member
אתה עוד שואל למה נרעשתי אהובי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נחרדתי לרגע מהמחשבה שאולי השתבשה עלייך דעתך והתחתנתה פתאום
כל מה שחסר לי היה שתתחיל להתנהג כמו סטרייט ממוצע ותתחיל לשפוע טוסטסטרון,או שתתחיל לכתוב על מחשבותיך בקשר לחזרה אפשרית בתשובה והעתקת מגורייך לעיר הצדיקים צפת
נישואים חד מיניים ממש לא זרים לי,המקרה האחרון בסביבתי הקרובה הייתה חברה שלפני כמה שנים התחתנה אצל עורכת דין מסויימת עם בחירת ליבה,בחורה אחרת שתוך זמן קצר התגלתה כלוקה בשסעת... חברתי הביאה אל הנישואים את עצמה,בגדייה,ואת התוכי המדבר שלה [ארה ענקי וצבעוני להפליא],בחירת ליבה הייתה בעלת דירה שרכשו לה הורייה,מכונית חדשה,ורכוש לא מבוטל.כשמחלת השסעת של שותפתה לנישואים התגלתה לה,והחיים במחיצתה הפכו לסיוט,ידידתי בחרה להתגרש,ואז החל אחד המאבקים המצחיקים ביותר שהייתי עד להם בחיי-המשוסעת החליטה לתבוע חזקה על התוכי בטענה שנקשרה אליו רגשית...עורך דין הסביר לה שאם הן תגענה לבית משפט,לא רק שלא תזכה בתוכי,אלא רוב הסיכויים יהיו שתשלם שכר טרחה יקר לעורכי דין,ופיצויים משמעותיים לחברתי... אתה חושב שהיה לו עם מי לדבר
אוקצור,באחד הימים כשלא הייתה בבית,נכנסנו וחילצנו משם את התוכי וכלובו [המטומטמת לא חשבה על להחליף מנעול לדירה],והסתרנו אותו בביתו של חבר משותף חובב תוכים עד יעבור זעם...באותו הערב המשוסעת גילתה את העובדה שהתוכי חולץ,טסה היסטרית למשטרה,נסתה להגיש תלונה,השוטרים כמובן שלא היו מוכנים לטפל בעניין מכיוון שהבעלות על התוכי הייתה ברורה מעבר לכל ספק,היא נתקפה בחמת זעם נוראית והתנפלה על השוטרים....מה שהוביל לאישפוז כפוי נוסף... לתוכי שלום,חברתי מסרה אותו לאחר ומצאה מקום עבודה שלא אפשר לה להקדיש לתוכי את הזמן ותשומת הלב הראויים לו. כל שכתבתי כאן אהובי אכן התרחש לפני מספר שנים,אני יודע שהדבר נשמע הזוי עד מאוד,אך החיים מטורפים מכל ספור דמיוני
אני סקרן לראות מה טעמך בתכשיטי כסף..ואגב,אני ענדתי טבעת נישואים במשך שלושת החודשים הראשונים לאחר החתונה,ולאחר מכן הפסקתי לענוד אותה,אינני בטוח שאפילו אשתי יודעת היכן מוטלות טבעות הנישואים שלנו [עשויות גם מפס זהב דק ביותר,הוכנו בשבילנו עיי אחד מעמיתי למקצוע משום שאינני עובד עם זהב,בתחילה חשבתי לעשותן בעצמי,אך הורי וחברי שכנעוני שיהיה זה מזל רע לעשות כך,החבר שהכין אותן למעננו היה אז באמצע תהליך גרושים מאשתו הראשונה,ועד היום הספיק כבר להתגרש מהשנייה.... ישנם כאלו שלא לומדים מנסיון...גם כיום הוא מכין טבעות נישואים לפי הזמנה...]. שלך באהבה
TAINTED SAINT

רסקול

New member
אצלנו לא יקרה כדבר הזה

גם מפני שכתבנו חוזה ברור, וגם מפני שהוא לא ירצה להשאיר אצלו את החתולה, אם ניפרד.

למעלה