אתה עוד שואל למה נרעשתי אהובי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
נחרדתי לרגע מהמחשבה שאולי השתבשה עלייך דעתך והתחתנתה פתאום
כל מה שחסר לי היה שתתחיל להתנהג כמו סטרייט ממוצע ותתחיל לשפוע טוסטסטרון,או שתתחיל לכתוב על מחשבותיך בקשר לחזרה אפשרית בתשובה והעתקת מגורייך לעיר הצדיקים צפת
נישואים חד מיניים ממש לא זרים לי,המקרה האחרון בסביבתי הקרובה הייתה חברה שלפני כמה שנים התחתנה אצל עורכת דין מסויימת עם בחירת ליבה,בחורה אחרת שתוך זמן קצר התגלתה כלוקה בשסעת... חברתי הביאה אל הנישואים את עצמה,בגדייה,ואת התוכי המדבר שלה [ארה ענקי וצבעוני להפליא],בחירת ליבה הייתה בעלת דירה שרכשו לה הורייה,מכונית חדשה,ורכוש לא מבוטל.כשמחלת השסעת של שותפתה לנישואים התגלתה לה,והחיים במחיצתה הפכו לסיוט,ידידתי בחרה להתגרש,ואז החל אחד המאבקים המצחיקים ביותר שהייתי עד להם בחיי-המשוסעת החליטה לתבוע חזקה על התוכי בטענה שנקשרה אליו רגשית...עורך דין הסביר לה שאם הן תגענה לבית משפט,לא רק שלא תזכה בתוכי,אלא רוב הסיכויים יהיו שתשלם שכר טרחה יקר לעורכי דין,ופיצויים משמעותיים לחברתי... אתה חושב שהיה לו עם מי לדבר
אוקצור,באחד הימים כשלא הייתה בבית,נכנסנו וחילצנו משם את התוכי וכלובו [המטומטמת לא חשבה על להחליף מנעול לדירה],והסתרנו אותו בביתו של חבר משותף חובב תוכים עד יעבור זעם...באותו הערב המשוסעת גילתה את העובדה שהתוכי חולץ,טסה היסטרית למשטרה,נסתה להגיש תלונה,השוטרים כמובן שלא היו מוכנים לטפל בעניין מכיוון שהבעלות על התוכי הייתה ברורה מעבר לכל ספק,היא נתקפה בחמת זעם נוראית והתנפלה על השוטרים....מה שהוביל לאישפוז כפוי נוסף... לתוכי שלום,חברתי מסרה אותו לאחר ומצאה מקום עבודה שלא אפשר לה להקדיש לתוכי את הזמן ותשומת הלב הראויים לו. כל שכתבתי כאן אהובי אכן התרחש לפני מספר שנים,אני יודע שהדבר נשמע הזוי עד מאוד,אך החיים מטורפים מכל ספור דמיוני
אני סקרן לראות מה טעמך בתכשיטי כסף..ואגב,אני ענדתי טבעת נישואים במשך שלושת החודשים הראשונים לאחר החתונה,ולאחר מכן הפסקתי לענוד אותה,אינני בטוח שאפילו אשתי יודעת היכן מוטלות טבעות הנישואים שלנו [עשויות גם מפס זהב דק ביותר,הוכנו בשבילנו עיי אחד מעמיתי למקצוע משום שאינני עובד עם זהב,בתחילה חשבתי לעשותן בעצמי,אך הורי וחברי שכנעוני שיהיה זה מזל רע לעשות כך,החבר שהכין אותן למעננו היה אז באמצע תהליך גרושים מאשתו הראשונה,ועד היום הספיק כבר להתגרש מהשנייה.... ישנם כאלו שלא לומדים מנסיון...גם כיום הוא מכין טבעות נישואים לפי הזמנה...]. שלך באהבה
TAINTED SAINT