עכשיו מצרים היא שמונעת הספקה

shm490

New member
עכשיו מצרים היא שמונעת הספקה

מהפלסטינים בעזה . לא עברו כמה ימים והמצרים כבר מונעים מאספקה לעבור לרפיח המצרית ובכך מונעת מתושבי עזה להצתייד באספקה ,מה עוד שהתברר ששני הצדדים הפלסטינים ברפיח ותושבי עזה מרמים אחד את השני אלה ברפיח המצרית העלו מחירים במהירות והעזתיים שילמו בחלק מהמקרים בשטרות של מונופול או דולרים מזויפים . מענין אם תקום צעקה נגד המצרים שמונעים אספקה מהפלסטינים ? האם החלום הרטוב הישראלי שעזה שיכת למצרים קורמת עור ?

mike00

New member
אף אחד לא מדבר על שוטרים מצריים שנפגעו מירי

מעניין מה יעשו המצרים בסיבוב הבא........אני במקומם לא הייתי מוותר,ומובארק יודע להיות קשוח כשצריך...

shm490

New member
יש רק לחכות לירי הבא

שבו הפלסטינים יהרגו שוטר מצרי ,במצרים אין בג"ץ ואין שלום עכשיו וכבר ראינו בעבר שהם לא נמנעו מלפתוח אש גם על אזרחים .

אין להם ברירה אלא לוותר....

ב- '48 כשהעולם עוד לא ראה ולא שמע, אפשר היה במדינות ערב להתנער מהפלסטינים. עכשיו עינו של העולם הערבי פקוחה, וההכרעה ברורה: לא ייתכן שישראל האוייבת, תטפל בפלסטינים טוב יותר ממצריים האחות. מובארק יודע זאת היטב, ומתחיל להבין כמה הסתבך...... הדרך היחידה שלו לצאת עכשיו מהתסבוכת היא ללחוץ על החמאס להפסיק לירות לעבר ישראל, לפחות למשך זמן מסויים. הוא צריך לקוות שישראל תסכים במקרה כזה לפתוח שוב את הגבולות - מה שסביר להניח שלא יקרה. ישראל לא תוותר על ההזדמנות שבידיה לצאת מהסיפור עם רווח פוליטי משמעותי.

כן, ומה קרה יום אחרי שחתמו על שביתת נשק?

במקום לאפשר לפליטים שירצו בכך להשתקם אצלם - השאירו אותם במעמד של סוג ז' כמו עכברים מורעבים, העיקר שישמרו עבורם את הסכסוך.

THE WIZARD 55

New member
חחחח נראה לך...

תאמין לי שמצריים תעדיף להעביר את השטחים חזרה לישראל,יחד עם הפלסטינים. אם לא תוכל להחזיר את הפלסטינים לעזה.

למעלה