עכשיו נגמר טקס הגראמי.

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

clam

New member
עכשיו נגמר טקס הגראמי.

ראיתי רק את השעתיים האחרונות מתוך השלוש. אבל אני חושב שגרין דיי לא זכו בשום פרס. אולי רק באחד. גרין דיי שרו את אמריקן אידיוט...והייתה אחלה הופעה! הטקס עצמו היה משעמם! אני עייף! אני הולך לישון.

M i k a M o o

New member
הם זכו!!!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif../images/Emo80.gif../images/Emo115.gif

76האהגדהחןכש/עכח'שרחיםשמכםשו'עמצםרכנשלמב'דש!! אמריקן אידיוט! ^_^ תקליט השנהההההההההה אהעהאה האהחהדמהך'קצמף בילי
רגע, אבל כרגע זה נגמר ובקושי עברה שעה
חלךק'שצאכףף'/רת

../images/Emo4.gif

הם זכו באחד. כמה מאכזב. הם היו מועמדים לחמש או שש, וזכו רק באחד? פאק. וזה גם אומר שהם הפסידו את קליפ השנה או שיר השנה לTOXIC של בריטני
לא הופר. אלבום השנה הם בטח הפסידו לאשר.. טוף גם אחד זה משהו... :) מזל טוף

../images/Emo45.gif

פשוט הגיע להם יותר לדעתי. ובטח שהגיע להם יותר מבריטני
. הו וול, מה הפלא פה. היא מפזזת עירומה בקליפ. בטח שהוא יזכה
.

ווהוווו!!^^../images/Emo163.gif

*סמבה וקונפטי* אבל הגיע להם גם את אלבום השנה. ואת כל השאר. את כל הפאקינג טקס היה מגיע להם!><

clam

New member
עכשיו אני רואה שהם זכו באלבום הרוק

הכי טוב של השנה. למה יו2 זכו בשיר רוק הכי טוב? היה להם שיר מסריח. בכלל להקה מסריחה. אולי אם גרין דיי היו מתים מאיזה מחלה אז הם היו מתחילים לזכות פתאום במיליון פרסים כמו ריי צ'ארלס. חבל שככה זה.

clam

New member
מה? מי? אם את מתכוונת לגרין דיי אז

כן. הם הופיעו בטקס.

Y M C A

New member
הם שרו משו?

ראיתי רק שהם מקבלים תפרס... זה היה כ"כ מוזר בילי ג'ו עם המקהלה הזאת...

clam

New member
גם אני לא מצאתי עדיין.

כשאני אמצא אני אגיד לך.

נטיטע

New member
אני לא מאמינה.

הקלטתי, וזה הקליט לי תשעה וחצי האחרונות ראיתי עכשיו בסטאר וורלד תשידור חוזר וכלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא ראיתי שהם זכו,לא ראיתי שהם הופיעו רק את הקטע שבילי שר עם עוד כמה , ואת הקטעים שהם היו מועמדים! איזה אכזבה. הם היו מועמדים ל7 פרסים וזכו באחד? למה?? הם הכי טובים!! הכי!

למעלה