הפואנטה של וויקליף (לשעבר מהפוג'יז) היא שהוא מתנצל בפני אשתו או החברה שלו, שהוא עובד סביב העולם ולא יכול להיות בבית עד נובמבר. גם בוב דילן מנגן בשיר ואפילו משתתף בקליפ.בוודאי גם לא אבין את רוב התוכן, כי האנגלית לא שפת אם שלי.
המריבה הקלאסית הידועה בין בני זוג נשואים: הבעל עסוק בעבודה ולא מוצא זמן להיפגש יותר עם אשתו.הפואנטה של וויקליף (לשעבר מהפוג'יז) היא שהוא מתנצל בפני אשתו או החברה שלו, שהוא עובד סביב העולם ולא יכול להיות בבית עד נובמבר. גם בוב דילן מנגן בשיר ואפילו משתתף בקליפ.
הזמר האהוב עליי זה סטינג, שהופיע פה מספר פעמים ואפילו הביע באחרונה תמיכה בישראל.יש אצלנו איש שאוהב לנגן שירי בוב דילן. בזמן האחרון נהנינו לשמוע ברדיו את הבן של דילן בשיר הערצה לירושלים.
בחירות טובות, אם כי הלהקה היחידה שאני ממש אוהב שם זאת REM.בארץ הזמרת האהובה עליי אסתר עופרים, אני חושב שהיא נהדרת וגאונית. בזמרים לועזיים אני פחות מבין אבל הבנתי שהשיר אפריקה של טוטו נחשב הכי יפה. אני גם אוהב להקות כמו ביטלס, אבא, קווין, R.E.M וסקורפיונז וגם את הזמרת שינייד אוקונור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.