עכשיו נובמבר. מזכיר לי את זה:

לדבר בעניין עם חברים על מה שעושים בתחביבים ובנושאים רגשיים.
לפתור מריבות בעזרת דיבור והסברים.
לא חייבים לענות על שאלה.
לא רצוי לדבר עם אנשים שלא מכירים.
חשוב להביע שמחה וחיוביות.
לעזור לחברים ביחד אתם למצוא פתרון לבעיותיהם.
ליצור אמנות מקורית ומעניינת.

אולי אקשיב בהזדמנות כשיהיה לי פנאי, לא עכשיו בערב שלא יפריע לשכנים. בוודאי גם לא אבין את רוב התוכן, כי האנגלית לא שפת אם שלי. עקרונות החיים שאני מפתח, חשובים לשפר את איכות החיים והיחסים.

דורי 1981

Active member
בוודאי גם לא אבין את רוב התוכן, כי האנגלית לא שפת אם שלי.
הפואנטה של וויקליף (לשעבר מהפוג'יז) היא שהוא מתנצל בפני אשתו או החברה שלו, שהוא עובד סביב העולם ולא יכול להיות בבית עד נובמבר. גם בוב דילן מנגן בשיר ואפילו משתתף בקליפ.

הפואנטה של וויקליף (לשעבר מהפוג'יז) היא שהוא מתנצל בפני אשתו או החברה שלו, שהוא עובד סביב העולם ולא יכול להיות בבית עד נובמבר. גם בוב דילן מנגן בשיר ואפילו משתתף בקליפ.
המריבה הקלאסית הידועה בין בני זוג נשואים: הבעל עסוק בעבודה ולא מוצא זמן להיפגש יותר עם אשתו.

בארץ הזמרת האהובה עליי אסתר עופרים, אני חושב שהיא נהדרת וגאונית. בזמרים לועזיים אני פחות מבין אבל הבנתי שהשיר אפריקה של טוטו נחשב הכי יפה. אני גם אוהב להקות כמו ביטלס, אבא, קווין, R.E.M וסקורפיונז וגם את הזמרת שינייד אוקונור.

דורי 1981

Active member
בארץ הזמרת האהובה עליי אסתר עופרים, אני חושב שהיא נהדרת וגאונית. בזמרים לועזיים אני פחות מבין אבל הבנתי שהשיר אפריקה של טוטו נחשב הכי יפה. אני גם אוהב להקות כמו ביטלס, אבא, קווין, R.E.M וסקורפיונז וגם את הזמרת שינייד אוקונור.
בחירות טובות, אם כי הלהקה היחידה שאני ממש אוהב שם זאת REM.

למעלה