עכשיו נזכרתי!

scooby4

New member
עכשיו נזכרתי!

שדיברתי קודם על הבית קולנוע ליד הבית ספר שלי, יש לי סיפור על הבית ספר שלי!!! הסיפור הולך ככה: בבית ספר הקודם שלי ("ניר") בקריית אונו, באולם ספורט היו שתי שרותים. היו את השירותים הנורמלים, ואת השרותים הנטושים...המקרה קרה שאני הייתי בכתה ו´. וזה קרה באמת באמת!!! נשבע לכם בסבא שלי ז"ל. הייתה ילדה אחת בכתה ד´, בשיעור ספורט, הכל טוב ויפה. אז היה לה פיפי והלכה לשירותים. איזה שרותים החכמה בחרה? תנחשו...הנטושים, אלא מה?, קיצר, היא נכנסה. אחר כך היא התעלפה. אחרי שהעירו אותה מההתעלפות היא סיפרה כשהיא נכנסה, בוק של רוח כחולה נכנס לה לפרצוף ישר בפנים!. בהתחלה הבי"ס לא האמין! ואז אנשים התחילו לראות את הילדה ההרוסה, היא אמרה את זה לכולם, וזה מה שקרה. לא נראה לי הם חסמו את השירותים מאז. אחרי איזה שבוע, שבועיים אחרי המקרה, אני וחברים שלי נכנסנו לשירותים, וכל שניה ברחנו, חזרנו, ברחנו, חזרנו. עכשיו הסיפור הפך לצ´יזבט. אומרים שהיה שם מנקה שמת מלפני 20 שנה בדיוק, כל מיני כאלה...! אבל היום אני בשז"ר, ושם יש שירותים נטושים פי שתיים מפחידים. הם נמצאים במקלט של שז"ר. אין להם אור. צפופים וקטנים. דלת מכזאת פלדה. בקיצר...אין בקיצר, זה הסיפור!

Die † dIE

New member
גם ככה...

אף אחד בקושי נכנס למקלט הזה! ובטח לא לשירותים המגעילים האלה........

scooby4

New member
אני לא נכנסתי...

תגידי, בת כמה את, את מקרית אונו גם?

Die † dIE

New member
אני כן...

וזה היה מצמרר! איך אתה יכול היית לעבור במשך 6 שנים ליד הבית ספר שלך ולראות את המבנה הנטוש הזה ולא להיכנס אליו?! אני אמרתי פעם אחת שאני חייבת להיכנס..... הלכתי לשם אחרי צהריים עם כמה אנשים ונכנסנו דרך הפרצה מאחורה. כמו שכבר אמרתי לך המקום בתוכו מלא עשבים וקר שם לאאלה וגם הדבר היחידי שנשאר שם זה הכסאות נראה לי מזגן אבל אני לא נעולה על זה ומדרגות שמובילות לקומה למעלה. זה די קריפי כי אתה בטח יודע איך זה להיות במקום נטוש כזה.....יש צמרמורת בטירוף...... בתוכו יש מלא בקבוקי בירה ויש גם כדורים!

למעלה