עכשיו נסכם את כל תהליך האיחוד

עכשיו נסכם את כל תהליך האיחוד

מי הולך בסוף, בטוח? איך תיכנסו אם זה באמת בהגבלת גיל (ואתם לא בני 17 או מה שהגיל הוא)? והאם אתם בטוחים שיש הגבלת גיל?

בהביבו

New member
ו.. נמרודי - אני מודה: אני לא שרוף

על שבק" ס - וזה כניראה מן הסיבה הפשוטה שלא יצא לי להכיר את הלהקה טוב כל כך.
((;

במובן ש...

אין לי מושג איך מישהו שכל כך אוהב את מוקי יכול כל כך לשנוא את שבק... ואני די בטוח שלא תהיה שם, התערבות כזאת עם עצמי

בהביבו

New member
ואו! אנשיםם.. אני חושב שקצת

נדפקנו לא? ממתי אתה יודע שאני "שונא " את שב"ק? אני שונא את שבק? תגיד מה אתה אשכרה בסדר? אני פשוט לא מאמין כמה שאין גבולות לעולם של ה א י נט ר נ-ט ו.. נמרוד.. עזוב - אני אפילו לא אענה לך על זה תשובה מלאה. אני פשוט לא יודע אם לבכוןת או לבכות.

תגובה על כל פסקה

נדפקנו לא? ממתי אתה יודע שאני "שונא " את שב"ק? אני שונא את שבק? תגיד מה אתה אשכרה בסדר? אני רואה פה התחמקות אני פשוט לא מאמין כמה שאין גבולות לעולם של ה א י נט ר נ-ט מה הקשר? ו.. נמרוד.. עזוב - אני אפילו לא אענה לך על זה תשובה מלאה. אני פשוט לא יודע אם לבכוןת או לבכות. שתי התגובות הקודמות ביחד

סיונול

New member
אני בטוח הולכת!!!!בטוח בטוח בטוח

ולא אניל א בת 17.. אלב אני כבר יסתדר איכשהו...

פאק יי

New member
אני לא אוהב הורים.

מכיתה א' אני שומע שבק ס' מכיתה א' החלום שלי זה להיות בהופעה של שבק ס' וההורים שלי לא מסכימים לי לנסוע כי אני רק בן 13. אני שונא הורים!!!!!

סיונול

New member
תגיד להורים שלך שאני יהיה שם..:)

ואז הם בטוח יסכימו לך ללכת...:) ואם יש לך אחים גדולים תתחנן אליהם שיביאו אותך.. ואם לא.. במקרה הכי גרוע תבוא עם אמא או אבא...

סיונול

New member
וואט??? אני הייתי לוקחת משו ממש ממש

כבד.. וזורקת אותו על ההורים שלך... מה זה ההאפליות האלו??? שאחותך תדאג לך!!!

למעלה