עכשיו סוריה

עכשיו סוריה

מעצמות המערב מתכוונות הפעם לתקוף ישירות את סוריה ("עזרה למורדים") כפי שתקפו קודם את כל מי שלא רוקד לפי החליל שלהם. כל פעם בתירוץ שקרי אחר. פעם זו "דמוקרטיה" (התמיכה של סעודיה וקטר ב"מורדים" בסוריה ממש מעידה על "תמיכה בדמוקרטיה"), ועכשיו זה השקר על הנשק הכימי. קודם דיברו על חשש, שאסד ישתמש בנשק כימי כשהוא יהיה לחוץ אל הקיר, אז מה פתאום שיעשה את זה דווקא כשהוא לא לחוץ אל הקיר? כדי לתת לאמריקאים את התירוץ לתקוף אותו? שקר שקוף של התעמולה המערבית.

אני מניח, שהנושא הסורי כבר נדון לא אחת בפורום, אבל מרוב אנשי ימין ששורצים כאן, ואף אחד לא מסנן אותם, קשה למצוא את הדיונים האלה.

טל6881

New member
לי אישית אין שום בעיה שארה"ב לא תשלח

חיילים להיהרג בשביל הסורים. גם ההתערבויות באפגניסטאן ובעיראק היו מיותרות לחלוטין. העולם כבר היה מזמן צריך ללמוד שכאשר עממים שלמים שוחטים אחד את השני מתוך הרגל של אלפי שנים (ומה לעשות, כיום אלו עמי האיסלאם ברוב המוחלט של המקרים), אין שום סיבה שאזרחי מדינות דמוקרטיות ייצאו להיהרג בתווך, ועוד לחטוף אחר כך תגובות כפויות טובה מכל העולם.

שישחטו עד תום אלו את אלו, וההיסטוריה מוכיחה כאשר המשחטות פועלות בקצב המקסימלי - כמו בסוריה כרגע - פתאום אף אחד לא מתעסק בנסיונות השמדת המדינה הציונית.

מה הקשר שלך לפורום הזה?

אם היו מעניינים אותי הקשקושים שלך, החזרה על השקרים של התעמולה המערבית ("הדמוקרטית") הייתי נכנס ישירות לפורום ימני גזעני.

הרי ברור כשמש לכל מי שלא שטוף מוח, שמה שקורה בסוריה זו תוצאה של התערבות מבחוץ, של בחישה מבחוץ, שאין לה שום קשר לעם הסורי ולאינטרסים הסוריים.

בהתחלה היו הפגנות של אזרחים סוריים, היה דיכוי, זה נכון. אבל ההמשך כבר היה סצנריום אמריקאי-אנגלי-טורקי-סעודי-ישראלי. רק אידיוט לא רואה אפילו עכשיו, כמה ישראל בוחשת שם.

אל תצפה ממנו

להרבה הגזענים שכותבים כאן יש מנטרה קבועה אל תצפה להומניות ואנושיות כי אין , דווקא זה עוד מתון וכל השאר פשוט חלאות פאשיסטים מלאים בשנאה

טל6881

New member
זהו, אשי? עוד הפעם כל מי שלא מסכים איתך

הופך ישר לגיזען ופאשיסט? חבל, אני יודע שיש בך את היכולת לפתח דיונים עמוקים יותר. כנראה שהיום זה לא היום שלך. מה שכתבת כאן מתאים בדיוק לפורום אקטואליה, שם מרבים להתבטא בצורה הזו.

אתה מתבלבל זה כבר

מעבר להסכמה או אי הסכמה יש כאן משהו מהותי עקרוני ,אני לא מוכנה לשום דו שח עם פאשיסטים גזענים זהו אני לא מוכנה לסבול את זה יותר , כמה אפשר לספוג עוינות שקרים הכללות גזענות ! כותבים כאן אנשים שהקו המנחה שלהם זה שנאת מוסלמים וערבים ! הם מפיצים כאן את השנאה משתלחים בנו ! די הגיע הזמן לנקות את הפורום מאנשים כאלה .
לא רוצה לנהל דיון שהכתובת ערבים רוצחים מוסלמים רוצחים ! לא מבינה למה הם מעלים את זה כאן זו חוצפה מדרגה ראשונה ! מי שרוצה להמשיך לעכר את האווירה מוזמן לעוף מכאן .
אני אשמח לנהל דיון ענייני אתה יכול לעיין בארכיון ולקרוא קצת ואתה תראה שהיו כאן דיונים שהתנהלו ברוח טובה שהקו המנחה זה דו שח ענייני ולא שנאה טהורה .
אני מצטערת אם נפגעת ואגב לא כללתי אותך בהגדרה רשמתי שאתה עוד מתון לעומת השאר ודווקא היום היה לי יום מקסים {: מרגישה מעולה {:

טל6881

New member
אז קודם כל תודה שלא התכוונת דווקא אלי,

אבל אני חייב לציין כי מהיכרות עם דפוסי הכתיבה של כל חברי הפורום הפעילים, אני לא חושב שבאמת יש כאן גזענים (פאשיסט זו בעיקר נטיה פוליטית, לא ממש קשור לגזענות בשום צורה). יש כאן אנשים שחורה להם המצב בעולם הערבי, מזעזע אותם לראות את הדברים באינטרנט ובחדשות, והם מרגישים זעם מול שתיקת מנהיגיהן הצבועים והפחדנים של מדינות ערב אל מול השואה שמתחוללת בכמה מהן - סוריה במקרה בכותרות, אבל מלחמות האזרחים באפריקה בין זרמים איסלאמיסטיים גובות הרבה יותר קורבנות.

וכן, לי אישית קשה מאוד שהנושא הזה של השתלטות הטרור העולמי על סוריה לא מזיז כאן אצבע לאף אחד מכם. כשנחטוף טילים מהכיוון ההוא, נשב כולנו באותם המקלטים (לפחות אתם, אני אצטרך לצאת למילואים), ונאכל כולנו את אותו החרא באותה הכפית. וכן, לדעתי אין שום סיבה כלשהי להתערב בנעשה שם, כל עוד מדינות ערב המיליארדריות עומדות מנגד ורועדות מפחד מול איראן, ומחכות (כרגיל) שארה"ב ונאט"ו יעשו בשבילן את העבודה השחורה, רק כדי שיוכלו להמשיך ולהסית נגד השטן הגדול תחת כל עץ רענן.

ופה? אין פוצה פה ומצפצף. רק מדי פעם צץ איזה אידיוט ומקלל את המערב על "בחישתו" בנעשה בסוריה, ומאשים את ארה"ב וישראל בנעשה שם מתוך הרגל. וזה מעצבן, מה לעשות?

ואני שמח שהיה לך יום טוב, ומקוה שהשבוע שיבוא יהיה אפילו טוב יותר!

שני דברים

א-אני כותבת כאן משנת 2003 בערך עםON ו OF ומכירה כאן את כולם ויכולה להגיד לך מנסיון שמה שמניע את האנשים האלה זו שנאה וגזענות , פעם אגב חשבתי אחרת.
הייתי יותר סלחנית ותמימה וחשבתי בדיוק כמוך שמדובר באנשים הומנים שאכפת להם מזכויות האדם וחורה להם מה שקורה בעולם הערבי, ועם הזמן הגיעו התובנות זה לא שאכפת להם מזכויות האדם הערבי או חייו זה לא מזיז להם מבחינתם שימותו כל הערבים, והמניע שלהם זה לא אנושיות הם באמת שונאים אותנו מתנשאים מעלינו , מדובר בשנאה ואין שם שום דבר מעבר .
והאמת ! נמאס לי זה פשוט נמאס כמה כבר אפשר לחזור על זה אין כבר טעם ! אני אישית כבר אטומה ! אין לי עניין בלהתנגח ולריב על המהות שלנו שמישהו שונא אותי רק מעצם היותי ערביה או מוסלמית ! שאני רואה הודעות יום יומיות והכותרת טבח של מוסלמים בסודן וכל מיני כפרים נידחים !, אתה חושב שזה משנה לי משהו ? או למישהו כאן ? לא ! זה רק מעיד על שנאה גזענות , ולרוב הודעות כאלה זוכות לאפס תגובות ובכל זאת כל יום יש הודעה שהתוכן זה שנאה וגזענות.
מה אי אפשר לדבר על דברים אחרים ? אי אפשר להכיר את הצד השני מבלי להתנשא מעליו להאשים אותו ולפזר את הרעל ! קבינמאט! לכו לעזאזל ! זה פורום ערבים לא פורום כהנא חי תלכו מכאן אני בטוחה שיש פורומים אחרים שיכילו את הרפש
ב-אני רוצה לראות כאן דיונים אחרים זה אומנם פורום ערבים וכולם מוזמנים לכתוב כאן ללא הבדלים , יחד עם זאת אנשים שבוחרים שלכתוב כאן צרכים לכבד את המקום וערכיו ולהתנסח אחרת .
עניתי לך בצורה מאוד פשטנית יש לי עוד מלא מה להגיד אני מאמינה שתהיה הזדמנות נוספת

Emile Zola

New member
ובכל ה ON OFF הזה הדבר שאת עושה הכי טוב

זה להתבכיין ולהאשים את כל העולם ואשתו בגזענות ופאשיזם.

או לחילופין, להעלם מהדיון בתרוצים שונים ומשונים.

אני כאן על אפך ועל חמתך

ואני מבטיחה לך שאני לעולם לא אענה לך יותר , לך תמצא מקום אחר כאן אין לך מקום .

Emile Zola

New member
את לא על אפי ולא על חמתי.

מעולם לא הצעתי לך לעזוב.

נראה לי שהצבע האדום עלה לך לראש.

Emile Zola

New member
בערך אותו קשר שלך לפורום הזה.

אישית, אני לא ממש עוקב אחרי מה שקורה בסוריה
כל עוד הם לא יורים על ישראל זה לא מעיין אותי.

טל6881

New member
הרי ברור כשמש שמה שהערבים יודעים

לעשות הכי טוב זה לטבוח האחד את השני, עם סיוע מערבי או בלעדיו. בשנה הראשונה לא היתה שום התערבות משום סוג בסוריה, וזה לא הפריע לאסד לרצוח עשרות אלפי אזרחים. ההתערבות המאסיבית ביותר כיום היא דווקא של ארגוני ג'יהאד עולמי, אל קאעידה חיזבאללה ודומיהם שנלחמים מול המצלמות אחד בשני. מעניין, עוד לא ראיתי שם אף חיל אמריקני או ישראלי - אבל כנופיות רוצחים מטורפים שעורפים ראשים ואוכלים גוויות בשם הקוראן הקדוש דווקא יש והרבה. קצת חיפוש ביוטיוב עושה נפלאות. אפילו חברי הפורום המוסלמים כבר לא מגיבים כלל למתרחש שם, זה מביך מדי לראות את הזוועות האלה וברקע לשמוע את צווחות ה-"אללה הוא אכבר!!"

ואני עדיין לא שואל אותך אם להגיב כאן או לא, הפורום הזה לא שייך לאבא שלך וזה לא עניינך מה הקשר שלי לכאן. הבנת?

עדיף שהאמריקאים יישארו מחוץ לתמונה

אין מה לדחוף ידיים לשם.

לישראל לבטח צריך לברוח מסוריה ולא להתקרב לשם כלל, אפילו לא להתבטא בעניין!

למעלה