עכשיו סקוט בג'יי לנו

g a v i

New member
עכשיו סקוט בג'יי לנו ../images/Emo3.gif

כנראה שכל מי שמפסיד מגיע לשם...

shavitlavi

New member
מי ישיג לנו קישור לתוכנית?

נראה לי ג'יי לנו הריץ עליו הסתלבטויות

Juliann

New member
כהההההה שמעתי שהוא עשה לו גלגל=>

זכיות והכל הזכיות היו אוכל... ואז הוא זכה באיזה ארוחה וג'יי לנו שאל אותו "1 מספיק?.."

shavitlavi

New member
נחמד

מישהו כבר העלה פה לאתר בעבר את הראיון של פולה אצל ג'יי לנו. שיעלה גם את הראיון עם סקוט.

14מתן

New member
נצלש ../images/Emo26.gif התמונה של הפיינל 4

כמה ציטוטים שאהבתי מהפורום הרישמי :
Vonzell: "What the... am I sinking? That Scott! I knew he'd been here too long, he's done gone and got a big ol' butt crater in the couch." Anthony: "Oh god! My hand! I think it is stuck behind the cushion! Get it together Anthony! Be cool and play it off! What am I touching? Ewwww... It feels like a tweenkie... or maybe a bearclaw? That Scott! I knew he'd been here too long!" Carrie: "I feel pretty, very pretty, I feel pretty and, and, and... Oh!I forget the rest? Oh well. I feel pretty, very pretty..." Bo: "I feel pretty, very pretty, I... to h*ll with that version! I AM pretty, very pretty, I AM and charming and brilliant and I'm cool and... Oppss... Where was I going with this?" Carrie- does this make my ass look fat? Vonz- I knew they couldn't get rid of me just yet! Anthony- I was afraid I was going to get eaten last night! Bo- If I have to take one more picture..... Anthony--Dude, get your hand off me! Bo--This is such Bull SHIPT! Carrie--The Wheels on the Bus Go Round And Round... Vonz--Who are these nobodies around me?​

darklighter

New member
חחחחחחחחחחחח קורע../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

הראשון הכי מצחיק

la reputa madre

New member
נצל"ש-מחפשת שם של שיר ששרו

בתוכנית האחרונה בסטאר וורלד...הבלונדיני שר אותו...עם השיער הקצר.. משהו I tried... מישהו יודע את השם של השיר או המבצע?

shavitlavi

New member
התשובה

לבלונדיני קוראים אנתוני פדרוב הוא ביצע שיר של ה-backstreet boys שנקרא incomplete אם אני לא טועה זה הסינגל החדש שלהם (כרגע הם עושים קאמבק). בקרוב (ואולי כבר) יהיה אפשר לראות את הקליפ ב-mtv

la reputa madre

New member
ידעתייייייייייייי שהוא מוכר לי!!!!!

אבל למה הוא מבצע שיר כל כך חדש?? (שיר מדהים כן אני מתה שהבקסטירט יחזור כבר!!:p)

IrishKiss

New member
יש את הקליפ הזה כל שעה בVH1

באמת שיר מהמם...ואנתוני *אנטוליייי* עשה אותו מדהים! והוא ביצע אותו כי זה היה הנושא...הוא היה צריך לקחת שיר ממצעד הבילבורד של אותו שבוע...

למעלה