עכשיו עברתם כל גבול

עכשיו עברתם כל גבול ../images/Emo26.gif

אז קודם כל.. טיפטיפה הבהרות על חידוש השיר ´´טיפת מזל´´.. כפי שאתם - כיאה לחובבי המזרחית יודעים- השיר במקור נכתב לזהבה בן.. תמיד השיר היה מזרחי לגמריי.. עד שבאה להקת (שיש לי אליה המון הערכה!) כנסיית השכל והפכה אותו כאמור ל´´רוק´´.. תרשו לי לתקן את כולכם פה.. כנסיית השכל היא להקת רוק עם הווי מזרחי!! השיר תמיד היה ותמיד ישאר מזרחי.. ללהקות הרוק/זמרי הרוק אין שום כוונה ואף פעם לא הייתה "להפוך שיר מזרחי לרוק".. רוק זה רוק, מזרחי זה מזרחי.. חידושים זה דבר טבעי במוזיקה.. אז הם חידשו שיר שבמקרה מזרחי, מזה צריך לעשות ביג דיל ולקלל את "כל הפריקים שיש לי בביצפר"?! זו סיבה לרדת על אביב גפן? שבמקרה הוא היוצר הכי גדול שקיים, ובמקרה הוא כותב את כל השירים המדהימים שלו לעצמו?! לא חושבת.. בכל מקרה... שיהיה לכם המשך ערב צח, שלכם (או שלא?!)- שירלי- שבמקרה נחשבת בעיני ה"ערסים" כ"פריקית"..

שששששששששששש לא לעצבן אותי עכשיו!!!

מה זה זה? ששששששששתקי!!!!! אנשים אני בדיכאוןןןן נגמר בטי )): בא לי לבכות...בעצם יורדות לי דמעות, זה נקרא שאני בוכה נכון?! איזה פרק יפה וואי למווווות!! מתה עליכם.. סאלאמת

tal kk

New member
נשמה אז מה אים ניגמר

תתחילי לישמוע יותר מוזיקה מלראות טלויזיה

GO PEACE GIRL ../images/Emo129.gif

גם אני כמוך נחשב לפריק בעיני הערסים המתלמדים שלומדים בבית ספרי. ואני מעדיף להחשב פריק מאשר ערס צעצוע. הם כל כך מצחיקים. אנחנו יושבים על הדשא עם גיטרה והם מסתכלים עלינו וצועקים: "כפרה, איזה פריקיםםםםםםם". טוב שירלי (ככה קוראים לך לא?) תמשיכי להיות כזו חמודה ותמשיכי להגן עלינו פה, כי אני לא אהיה פה בשביל לסבול "עלבונות".
גיא

אור בת 18

New member
ערסים תמורת שלום?

תאמין לי אתה לא יותר טוב מהערסים אם זה מה שאתה כותב "ערסים תמורת שלום" אתה סובל "עלבונות"? אני לא מבינה למה אתה ושירלי מתייחסים לשטויות האלה? אמרתי לכם כבר עוד מעט כל האנשים פה יתבגרו ויבינו שזה סתם הכל והם יבינו שהם לא שונאים פריקים ויקבלו את כולם..

לא נכון!!!

אז מה?! תאמינו לי שגם אתם הפריקים, יורדים על ערסים... וחצמזה שיש ערסים שיום אחד תגיד להם בפרצוף שהם "ערסים צעצוע", אחרי התקרית אתה תראה שהם לא... ויש ערסים מאוד חמודים...

אור בת 18

New member
פיס גירל...

כל מה שכתבת בקשר לכנסיית השכל ומה שהיה עם השיר "טיפת מזל" צדקת... בעצם כשאני קוראת את כל מה שכתבת צדקת בקשר להכל אבל תביני כל הקטע הזה של הפריקים וערסים זה סתם ואל תתעצבני מזה פשוט תפסיקי להתייחס לזה כי זה לא שווה יחס וכבר אמרתי בפורום הזה 93659 פעם שזה הכל עניין של הגיל וחוסר הבגרות כי כשמתגברים מבינים שזה סתם כל הקטע הזה של הפריקים ולא שוללים בן אדם בגלל המוזיקה שהוא שומע או איך שהוא מתלבש... בקיצררררררררררר לא להתייחס וזהו... בסוף זה עובר לכולם...

ORUSH../images/Emo23.gif

אהלן בובה.. אז ככה.. אממ-קודם כל
שאת מצדיקה אותי.. ואמממ.. גם לי יש דעה (כמו לכולם פה) בנושא "פריקים" "ערסים" ומה שמסביב.. אני לא מתעצבנת שקוראים לי "פריקית" ברחוב.. זה מצחיק אותי.. מצחיק אותי שאנשים שלא מכירים אותי אומרים שאני "פריקית, גוייה..וכו´". אני ממש לא גוייה, אני מאמינה באלוקים, צמה בכיפור, שומרת שבת כשאני יכולה.. אבל מטבעי אני טיפוס מאמין.. קצת יותר מאמין מאלה שצוחקים על "פריקים" ברחוב.. אני לא פריקית-אני לא מוזרה, אני בדיוק כמו כולם.. אני אולי שומעת מוזיקה מופרעת.. ("רעש באזניים" לפי דבריה של אמא שלי) אבל אני לא מוזרה.. אני לא ´´גוייה´´ ´´אוכלת חזיר´´ כמו שרוב האנשים ששומעים מזרחית "קדושה" טוענים.. בכל מקרה.. יושמד נושא ה"פריקים-ערסים" לאלתר.. PEACE & LOVE ושבת שלום..
, שירלי
(לא בעד סטיגמות!)..

אור בת 18

New member
פיס אוף שיט.... חיחחחי סתם...../images/Emo3.gif

וואי וואי אני בשוק מעצמי אפילו ממה שנהייתי וואי כפרה עליי חיחיחחי וואלה אם היית מדברת איתי לפני חצי שנה או שנה הייתי אומרת לך "מוות לפריקים, יא פריקית מסריחה" חחחחחח וכל החרטות האלה.... יוווווו איך השתנתי כפרה עליייייי התבגרתי מוווווואה (נשיקות לעצמי) חיחיחיח טוב בקיצר אין לי כל כך מה לכתוב כי את כתבת כבר הכל ואני רק יוסיף שגם אני לא בעד סטיגמות... שבת שלום לך...

ואור...משהו קטן בשבילך.. ../images/Emo24.gif

רק בגלל שאת כל כך מתוקה.קבלי. כבוד / אביב גפן כבר שבועות, את מחכה אולי הוא עוד יחזיר תשובה, את מקווה, ומדיי פעם את בוכה- מדאגה- כי הוא עוד לא בא.. גם הוא עצוב, הוא מחכה- שאת תחזירי לו תשובה, הוא מקווה- ולפעמים הוא גם בוכה- מדאגה, כי גם את לא באה. כשהכבוד ישן-הוא חולם- אולי את לא לבד, מישהו נותן לך יד, ואת כל כך רוצה, שישוב, מה פשר השתיקה- אולי גם הוא מצא אישה.. פתאום פרחים, ללא שמות- חושב שיש לו מחזרות- עליו חולמות- ואף פעם הוא לא יידע- שאת שלחת וכמה את שלו.. על סף ביתך- ראית פרחים-חשבת שיש לך מחזרים- אותך רוצים- ואף פעם את לא תדעי- שהוא שלח, וכמה הוא שלך.. :) וזהו..ואז שוב הפזמון
אני בטוחה שאהבת.
אה ואור... תודה תודה על הכל.. אוהבת, שירלי

אור בת 18

New member
מה את גנובה???

מה את כותבת לי שיר של אביבי גפן איכסהההההההההההה חיחיחיחיח סתם זה שיר נחמד אבל גם את אביב גפן אני כבר לא שומעת למען האמת... יוווווווו בחיית תכתבי לי ת´שיר של ארכדי דוכין "היא לא דומה" אני חולההההההההההההה עליווווווו וואי וואי נראה לי יהרגו אותי פה הפכתי ת´פורום ממזרחית למשהו אחר חחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא תסלחו לי חחחחחחחחח

היא לא דומה/ ארקדי דוכין ../images/Emo23.gif

היא לא דומה- לאף אחת אחרת, לאף אחת שעוברת ברחוב- היא משונה- כשהיא מדברת- קולה עושה לי משהו קרוב, היא לא רואה- אני כאן כל הלילה, עומד בצד ומסתכל- איש מאוהב- עומד בצד ומסתכל, והלילה, העיניים עייפות עד אור הבוקר- השפתיים לוחשות ללא מנוח- היא לא דומה לאף אחת. הלילה, העיניים עייפות עד אור הבוקר- השפתיים לוחשות ללא מנוח- היא לא דומה לאף אחת. היא לא דומה- לאף אחת אחרת- לאף אחת שעוברת ברחוב- היא משונה- וכשהיא מדברת- קולה עושה לי משהו קרוב.. היא לא רואה- אני כאן כל הלילה- עומד בצד ומסתכל.. איש מאוהב- עומד בצד ומסתכל.. והלילה- העיניים עייפות עד אור הבוקר- השפתיים לוחשות ללא מנוח- היא לא דומה לאף אחת... שמחה לעזור.. אם את צריכה משו..אני כאן! ואם את רוצה ת´שיר..יש לי אותו במחשב
PPEACE & LOVE, שירלי נטולת סטיגמות

כ ח ו ל ה

New member
שירלי...

מישהו שאל את דעתך בכלל
י´לסבית
סתם כפרה חולה עלייך
חחחחח

למעלה