עכשיו ערוץ 1 סוף חמסין טקס הענקת פרס ספיר לספרות
מ מיץ פזי New member 13/6/07 #2 איזה מזל היא שרה גם את "את תלכי בשדה". כל כך יפה. כל כך מתאים. אני מתפלאה שהיא לא עשתה לזה קאבר קודם
D DeepThoughts New member 13/6/07 #9 גם אם אקליט בוידיאו, אין לי מושג איך עושים את ההעברה לקובץ. לעלות ליוטיוב אני יכולה ומוכנה.
מ מיץ פזי New member 13/6/07 #12 אני גם לא יודעת איך עושים את זה אפילו אם הייתה הקלטה. איך בכלל מעלים מוידיאו למחשב?
N noa08128 New member 13/6/07 #6 נו ואני בנתיים עבדתי בשבוע הספר. שנה שעברה ראיתי את רונה והשנה ראיתי את אלונה קמחי . אני מקווה שאפגוש את רונה שוב. וזה ערוץ 1 תהיו בטוחים שהוא ישדר את זה שוב מתישהו. חמסין
נו ואני בנתיים עבדתי בשבוע הספר. שנה שעברה ראיתי את רונה והשנה ראיתי את אלונה קמחי . אני מקווה שאפגוש את רונה שוב. וזה ערוץ 1 תהיו בטוחים שהוא ישדר את זה שוב מתישהו. חמסין
פ פוצנוש audio video New member 13/6/07 #7 אני רקדתי לי ורונה היתה בטליוזיה ../images/Emo46.gif טוב אולי היה שידור חוזר גם לי יש את הרותינה שלי בערוץ 11 ו33 אני מחכה להופעות מחול של הקיבוצית שמתי לב שיש לי מלא גוקים כמו רונה בלי לדעת קודם
אני רקדתי לי ורונה היתה בטליוזיה ../images/Emo46.gif טוב אולי היה שידור חוזר גם לי יש את הרותינה שלי בערוץ 11 ו33 אני מחכה להופעות מחול של הקיבוצית שמתי לב שיש לי מלא גוקים כמו רונה בלי לדעת קודם
P peach plum pear New member 13/6/07 #8 אני מניחה שזה היה לפני דרור בורשטיין כיוון שלא ראיתי את רונה. בכל אופן, אם תשמעו על שידור חוזר - אנא עדכנו.
אני מניחה שזה היה לפני דרור בורשטיין כיוון שלא ראיתי את רונה. בכל אופן, אם תשמעו על שידור חוזר - אנא עדכנו.
ט טל בדם ובנשמה New member 13/6/07 #13 ../images/Emo69.gif I have a bad luck ../images/Emo122.gif רציתי לראות את הטקס אבל לא ראיתי בסוף