עכשיו, ערוץ 3 על נשים הנראות

"אמא שלי נראית כמו אבא..."

לתוכנית קוראים "ריקי לייק" - בת 16 מספרת איך תמיד חוןשבים שאימה היא אביה.. שרלין שונאת שאישתה נראית כמו גבר. הן נפגשו בכלא לפני שנתיים.. "רוז" האמא , וסוסה - בת הזוג, נכנסות - סוסה אומרת: אני אמא ל-4 אני אוהבת להראות כמו גבר... שרלין מנסה לשכנע אותה להראות כמו אישה "בשביל הילדים"... רוז, האם, היא שופכת בטון במקצועה, היא מראה את שרירי הזרוע שלה, ומגלה בחיוך מקסים שלבשה שמלה פעם אחת בחייה : בהאלואין.

נורא מעניין אותי לשמוע למה

הריקי לייק היא אלילה בעינייך? (כי אני לא מפסיקה לרדת על דוביבת שלי, שלעיתים רחוקות צופה בתכנית שלה, בטענה שעדיין לא הצליחה להשתחרר מהשפעות הילדות בחולון עליה). אם כל "המעשים הטובים" שהיא עושה, אני לא קולטת איך נשים אינטלגנטיות מסוגלות לצפות בזה. אנא האירי את עיניי.

אולי בגלל שגם אני

גדלתי בחולון... היא מצאה חן בעיניי ? (הריקי, וגם הדוביבת...)

היתרון הגדול של ריקי ליקי

הוא שהיא מקיימת בתכניתה סובלנות אמיתית. את נהנית לגדל שפם או זקן? משונה, אבל עלא-כיפק! דוביבת אוהבת לעשות גרפסים בפרהסיה? א-נו, כפיים! וגם אני מחולון. ולא מסוגלת לראות את התכנית הנמוכה הזו. אבל יש בה קבלה וסובלנות של כל מה שאינו פוגע ומזיק. ומבחינה זו - מה לנו כי נלין?

שמנתולה

New member
אההממ...

נו מיז פיגי, לא הגזמת בכלל, לבקש ממני להסביר לך משהו במילים?! איך אפשר להסביר במילים את סוד קסמה של ריקי לייק?! אבל אני אנסה... קודם כל היא מותק ריקי לייק, ג'ואיש פרינסס כזאת, שתגדל להיות ידישע מאמא, היא מצליחה ללכת על החבל הדק בין תכנית מציצנית וביזארית (ג'רי ספרינגר) ובין תכנית בוקר/טוק שואו "נשי" (אופרה). מצד אחד רואים אצלה את אמריקה האמיתית והמכוערת, לא את אמריקה מהסרטים שהוליווד מוכרת לנו, מצד שני היא מצליחה להראות גם את הצדדים המצחיקים של אמריקה המכוערת, עם המון הומור וחן. והכי היא קונה אותי עם החיוך, היא לא שופטת את המשתתפים בתכניתה לטוב או לרע, היא רק נותנת להם במה, חיוך, מלה טובה ולפעמים גם מנסה לעזור להם להתגבר על בעיותיהם. ומי ששומע אותה אומרת אוי יוי יוי יודע שהיא משלנו. אני רואה ריקי לייק באדיקות, את כל שלושת השידורים של התכנית שלה ביום (02:00, 08:40, 15:15) אם מצליח לי, (וזה מצליח לי כמה פעמים בשבוע) ומפנטזת על היום שבו אשב כקהל בתכנית שלה. (רק בשביל זה הייתי מוכנה לנסןע עד ניו יורק אבל אל תספרו לבלונדה שכבר שנים מנסה לגרור אותי לארה"ב...)

נופשת

New member
לא קשור, אבל ...

מה עם הצ'אט? אנחנו באוגוסט, הילדים הולכים לישון מאוחר, אפשר איזה צ'אט לעיצוב האישיות, ולמען שלום הילד?

נופשת

New member
מה מחר?

זה מדיה וירטואלית- אונליין פה. לא ככה? מה מחר ? זה הסתדרות פה, האולי מחר הזה? אני רוצה להגיש קובלנה חמורה על המארחת: אין לה ילדים, היא לא מכורה מספיק טובה לאוגוסט !\ אני רוצה צ'ט עכשיו, אני חרא פורומוסטית, אבל מצ'וטטת מופלאה.. ויהי צ'ט איך אמרת שעושים פה חיוכים שמנתולה?

שמנתולה

New member
מה לא?

בד"כ אני פנויה לצ'אט תמיד, אבל דוקא היום אני לא...
(אלא אם נוח לך בלילה, אחרי 23:30 כשאני אהיה בעבודה) חוצמזה שככל שמודיעים מוקדם יותר על צ'אט נוכחים בו יותר משתתפים. ובקשר לקובלנה, תעמדי בתור אחרי אורי
חיוכים זה למטה איפה שכתוב [סמיילים וסימנים לתוכן] וזהו, אני עפתי...

אבא גאה

New member
נופשת - זה בלתי אפשרי לכתוב

הודעה מופלאה כזו ולהצהיר באותה נשימה שאת חרא פורומיסטית! תתמידי.

איזו תחושת הישג אופפת אותי

הצלחתי להוציא הודעה ארוכה ומפורטת משמנתולה. אני יוצאת רגע לפצוח במחולות. זהו, חזרתי. טוב, למדתי ממך דברים חדשים שלא ידעתי קודם על התופעה הלייקית הזו ואולי (אמרתי אולי, לא לצפות ליותר מדיי) השמצותיי תפחתנה מעט. אבל באופן עקרוני, מה לעשות, אני (ואת זה סיכמנו מזמן) כן שופטת אנשים (וחושבת שיש מקום מסוים לשפוט אנשים, ולא, לא כל תופעה מקובלת בעיניי, בכלל לא!) ולמרות שאני מנסה לעבוד על זה (דוביבת טוענת שחלה התקדמות מסוימת), אין לי שום כוונה להכחיד את התכונה הזו כליל. ולא, לא אכפת לי שכל המקבלים והפתוחים למינהם שישפטו אותי לרעה בתור אחת ששופטת אנשים. השאלה רק מה זה אומר עליהם? המממ...

BOOGY BOOGY

New member
היי מיז פיגי !

מה הבעיה שלך עם החולונים?? הא? על איזה השפעות את מדברת בדיוק? אנא האירי את עיני.

למעלה