עכשיו קיבלתי טלפון

*רק אני*

New member
עכשיו קיבלתי טלפון

מכמה חברים משותפים שלנו והם סיפרו לי שהוא מלכלך עלי אחרי כל מה שעשיתי בשבילו.
לא משנה שהוא יוצא הדביל, כי הוא מספר להם שהוא יוצא עם מישהי אחרת והרסתי לו (אחרי שהוא התגרש מאשתו כי היא בגדה בו) עכשיו הוא הפסיד גם את החברים שלו ולא רק אותי ועכשיו אני יודעת כמה הוא ילדותי, אנוכי ומגעיל אז למה זה עדיין כל כך כואב?!?!?!?

תסמונת חברים מספרים על...

רק את, פעם כתבתי כאן למישהי שיש רק דבר אחד שהוא יותר מהיר ממהירות האור , וזה המהירות שבה שבור הלב שמוכרח לקבל זמן לעצמו כי הוא חייב להתמודד עם חיו - חוגג עם מישהי אחרת. הוא חייב ללכלכך כי אם זה לא את זה הוא..... ו...הרגשות משתנים בסוף התהליך. זה עוד יקח זמן.

*רק אני*

New member
כנראה

ששנה וחצי זה לא מספיק זמן להכיא בן אדם. אני בחיים לא הייתי מלכלכת עליו ואני יודעת עליו כל כך הרבה דברים שהוא מעדיף שאף אחד אחר לא יידע ומבחינתי זה גם יישאר ככה. אני לא מבינה מה זה נותן לו בעצם הוא איבד את האמינות שלו, כי עכשיו כל החברים שלנו יודעים מי לא בסדר. ואני עוד השתדלתי להתחשב בו גם אחרי שנפרדנו. היום הוא נמחק מחיי לגמרי. אהבתי מישהו אחר לא את מי שהוא עכשיו

spooni

New member
לפעמים גם 20 שנה לא מספיקים בכדי

להכיר בנאדם. אני מכירה מישהו שאחרי 20 שנות נישואין גילה שאשצו בוגדת בו והתחיל בהליכי גירושין. הוא ספר לי שבחיים לא חשב שאשתו תתנהג כך, זה כאילו מישהי אחרת שהוא לא מכיר. כל הרע שבה יצא החוצה. בחיים יש כל מיני סיטואציות ואנשים מתנהגים שונה מסיטואציה לסיטואציה ותמיד יכולים להפתיע. כך שיתכן שאנחנו לא נכיר את בן זוגנו לעומק בחיים, גם אנחנו לא מכירים את עצמנו ולפעמים מפתיעים את עצמנו לא ?

למעלה