עכשיו קניתי

kyliefan18

New member
עכשיו קניתי

את מציאות הפוכה ב-29.90 בדיסק סנטר בת"א! חבל שאין את האלבום הראשון שלו שם באותו מחיר...קניתי גם את COLDPLAY,האלבום הראשון ואני בדרך לשני שלהם! הם מדהימים!

E l i a n

New member
יוו,אחי..!!

תתחדש
מציאות הפוכה יותר טוב,לדעתי,מהראשון "אין חלום אחר"..אבל שניהם מעולים!!! אני בטוחה שתהנה מ"מציאות הפוכה"..!! ובאמת, כמו שאליה כתבה מתחתיי..תקשיב לשירים (אחד אחרי השני..)..תן להם לזרום בתוכך..זה מדהים..!!! ויש פה גם פרשנות (מקסימה) של נסיכת המשחקים..תקרא..תבין
אני יכולה רק להוסיף עליה..! בתקווה שתעזור לי קצת להעיר את הפורום..
אליאן. נ.ב. היה שם את "אין חלום אחר" אבל במחיר יותר גבוה?או שלא היה בכלל?.. מסקרן אותי.. ומסקרן אותי למה הם נתנו לזה מחיר כל כך נמוך..בדרך כלל זה..70 ש"ח אם אני לא טועה..

kyliefan18

New member
תשובות

היה את חלום אבל מחיר מלא,70 או 60 שקל. ועשו מכירת חיסול בדיסק סנטר בת"א,היו עוד מלא אומנים ישראליים ב-30 שקל... ומוזיקה לועזית ב-39 שקל כמו נטלי אימברוליה,אלניס מוריסט, אלישיה קיז והדורס והכללל! בקיצור שווה.

E l i a n

New member
שווה..! מאוד שווה!

אז קודם כל..מקווה שאתה נהנה מהתקליט "מציאות הפוכה"..כי זה באמת תקליט מצויין לפי דעתי האישית!
דבר שני..אם בא לך לשמוע מוזיקה מיוחדת..שמע את הדורס..הם ממש ממש מעולים..!!(נימרוד גם ממליץ עליהם..חחח) דבר שלישי..שקשור במידת מה לדבר הראשון..רוצה לכתוב לנו את הביקורת שלך על התקליט? ואז נכניס גם את זה לטאגליין,ואז תהיה מפורסם
שיהיה לכולנו אחלה של סופ"ש
אליאן.

kyliefan18

New member
תשובה..

את הדורס אני שומע,אני מאוווד אוהב את RIDERS ON THE STROM אבל עכשיו חורש על קולדפליי (הלהקה הכי טובה לדעתי)... הם פשוט מדהימים!!!!!!!!! ולא יודע אם אני אכתוב ביקורת, אולי בעתיד.

E l i a n

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אני אשמח אם תכתוב ביקורת... בינתיים.. זה מוצא חן בעיניך באופן כללי?.. אתה מתחבר למילים..? בקיצור..באופן כללי..מה דעתך..? קולדפליי..לא יודעת..לא הטעם שלי במיוחד..אבל..על טעם ועל ריח אין להתווכח.. מסכים איתי?
אליאן.

kyliefan18

New member
מסכים כן

אני צריך לשמוע את הדיסק עוד כמה פעמים... בואי אלי נקיה פשוט מהמם עם הקטע של המוזיקה המיוחדת הזאת... הקול של נמרוד פשוט יפה וסקסי!

למעלה