תודה וגם סליחה
תודה להורים שתומכים כרגע בחיפוש דירה ולא מונעים ממני תודה למרי לי - על העזרה בפורום, על שיחות מעניינות ועל ההקשבה! דולי גם לך מגיעה תודה. (פרטים במסרים אם תרצי
) תודה לדרור דרור על הרצון לארגן מפגש פורום, סליחה שלא יצא אל הפועל בסוף. תודה למיכל על העשרת הפורום. תודה למלכישועית על ההשתתפות טוב אני לא אעבור שם שם, אבל תודה לכל המשתתפים, מיום ליום אנחנו עולים במספר והפורום הופך להיות עשיר יותר. תודה לג'ני, שגרמה לי להבין שאני יכולה להיות מקשיבה ומיעצת. תודה לאח שלי שהעביר את הספר שלי לחברת הפקה תודה לרשף שממנה אני כל יום לומדת דברים חדשים. תודה לשר החלומות על לילות מעניינים! תודה למזכירה לצרפתית שעזרה לי לסדר את כל הבלגן עם הלימודים שלי. סליחה לאוניברסיטה על כל הבלאגן שעשיתי לכם... (הכל יסודר עם תחילת הלימודים...) סליחה לכל חברי הפורום שלא הזכרתי כאן את השמות שלהם יש לנו את הטרמפיסטית ואת המלאך, את גיל שפתח את השרשור הזה היום (תודה!) את רותי, אור-לי שנעלמה לנו פתאום, ליאת, חציל חריף, משרום ויש עוד הרבה... ולחשוב שפעם יכולתי לספור את כולם על יד אחת... סליחה לקבוצת כדורעף שלי, שלפני 2 אימונים לא הייתי מרוכזת, ראיתי שזה פגע באימון ולכן הפסקתי באמצע סליחה לחברים מאיכילוב שעזבתי, אני יודעת שלא עוברת עליכם תקופה קלה כרגע, שיהיה בהצלחה זהו ניראה לי שזה הסוף