עכשיו רק ראיתי את פורום הזה...

natali_hen

New member
עכשיו רק ראיתי את פורום הזה...

ובדיוק לפניי יומיים היה לי אירוע משפחתי גדול והזמנו מאפרת הבייתה של "מייק אפ פוא אוור" או באנגלית : "MAKE UP FOR EVER" והיא איפרה אותנו כ"כ מדהים!!! אנשים כל כך התפעלו מהאיפור שלנו... אם מישהי מכאן רוצה אז אני מוכנה לתת לה פרטים על הבחורה, וגם היא לא לוקחת כ"כ יקר. ממליצה בחום. אה, ואם אני לא טועה היא גם מעבירה שיעורים באיפור.

MaYo0sH

New member
מממ

לא שמעתי על זה...אבל בכל אופן מי המאפרת? איך היא איפרה אותך? ספרי...

natali_hen

New member
איפרה את כולנו...

אותי את אמא שלי 2 אחיות שלי ודודה שלי... ממש ממש יפה גם היא מביאה איתה מזוודה ענקית של איפור. באיפור שלי היא השקיעה מחשהו כמו 35-40 דקות. תגידי לי אם את רוצה אני אתן לך את הטלפון שלה.. (היא באיזור תל אביב)

MaYo0sH

New member
../images/Emo13.gif

בינתיים לא..אין לי בקרוב איזה אירוע מיוחד או משהו. אבל אם את נשארת פה בפורום, אני אבקש ממך שאני אצטרך. כמה כסף היא לקחה אם אפשר לשאול?

natali_hen

New member
200 שקל

אל תבהלי במחיר. בתור אחת שקמת מבינה בזה, זה מחיר די טוב למאפרת מקצועית ולחברה שהיא עובדת איתה.

coolears

New member
מייק אפ פור אבר זאת חברת האיפור ה..

טובה ביותר......האיכותית ביותר והכי הכי הכי ,זאת קוסמטיקה(רק איפור) מצרפת....פשוט נפלאה!!! בעיקר הצלליות!!!! בנות....אני רוצה להמליץ לכן על שיטה..... אם יש לכן אירוע חד פעמי ואתן רוצות איפור מיקצועי ויפה...אז תבואו שעה חלפני האירוע לסופר פארם הקרוב לביתיכן והעובדת שם של מייק אפ פור אבר תאפר אותכן ללא תשלום!!!!!!!

לא צריך להגזים

בבקשה. יש המון חברות מקצועיות טובות מאוד, בדרך כלל לכל חברה יש את מספר המוצרים היותר טובים, פשוט צריך לבדוק.

למעלה