עכשיו שהחופש הגדול מתחיל

niko girl

New member
עכשיו שהחופש הגדול מתחיל

מתי אתם רוכבים? האם אתם רוכבים? באילו שעות אתם רוכבים? ומה אתם עושים לסוסים? אתם שוטפים אותם? מטפחים אותם? האם יש לכם שיעורי רכיבה?

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

מתי אתם רוכבים? כמעט בכל יום שאני יכול
האם אתם רוכבים? בוודאי
באילו שעות אתם רוכבים? בבוקר, לא קבוע.
ומה אתם עושים לסוסים? לא משהו מיוחד.
האם יש לכם שיעורי רכיבה? כן, ביום שני.

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

בחופש אני רוכבת 4 פעמים בשבוע בדרך כלל במקום 3.
בשעות הרגילות 3 בצהריים עד 6 וחצי בערב.
לא עושים משהו מיוחד לסוסים.
כל הפעמים שאני רוכבת זה שיעור.

אני...

מתי אתם רוכבים? יום שלישי וחמישי.... האם אתם רוכבים?אממ כן..... באילו שעות אתם רוכבים? שעות אחר הצוהריים ומה אתם עושים לסוסים? רוכבת עליהם לא יותר.. לצערי
האם יש לכם שיעורי רכיבה? כן........

צדק8

New member
גמני עונה.

מתי אתם רוכבים? מממ..משהו כמה 4-5 בשבוע...פעמיים בשבוע אני לוקחת שיעור אינגליש.. האם אתם רוכבים? מממ..כן.באורווה בקיבוץ שלי לפעמים אני סתם עושה עבודות...אני גם מסתכלת על המדריך שלי המון כשהוא מאלף את הסייחים..כי נושא האילוף מאוד מאוד מעניין אותי. באילו שעות אתם רוכבים? בשעות אחר הצוהוריים- ערב ומה אתם עושים לסוסים? מנקים לפני רכיבה ואחרי.. אתם שוטפים אותם? באינגליש- כן. אחרי כל רכיבה. ווסטרן- מעט מאוד כי המדריך שלי לא אוהב ששוטפים אותם יותר מדיי. פעם בשבוע ובשאר עושים הברשה טובה. מטפחים אותם? מנקים..
מזתומרת מטפחים ?? האם יש לכם שיעורי רכיבה? פעמיים בשבוע אינגליש.

טוי בוי

New member
אני רוכבת פעמיים בשבוע קבוע

מעכשיו!!! |תודה אמא תודה אבא!| אני רוכבת בוקר ערב צהריים תלוי בחום ועם יש לי שיעור אז מתי... יש לי שיעור רכיבה פעמים בשבוע ואני מטפלת בסוס לפני ואחרי!

GrEeNwOmAn

New member
גמאני גמאני גמאני עונה.../images/Emo175.gif

בחופש, מתי שבא לי. כן. בבוקר או בצהריים. לא משהו מיוחד, שוטפים ומטפחים, כמו תמיד. כן.

niko girl

New member
אוקי עכשיו אני!!

מתי אתם רוכבים? בחופש? אממממממממ לא הרבה אלה אם כן יש לנו מלון ואז נותנים לנו לרכב. האם אתם רוכבים? לפעמים זה לא כל כך ברור! באילו שעותא תם רוכבים? אמממממממ אם המלון בבוקר אז סיבבות 12 ואם הוא בערב אז סביבות 7. מה אתם עושים לסוסים? רוכבים עליהם או שוטפים אותם ממש טוב עם סבון והכל או רוכבים ואז מעבירים עליהם שפירץ! האם שי לכם שיעור רכיבה? לצערי לא!!!!! בגלל שאצלנו יותר חם מבצפון! ולמדריכה שלנו אין כוח לבוא וגם כשהמתנ"ס שלנו מפסיק לעבוד כלומר בסוף שנת הלימודים אז צריך להפסיק את השיעורים כי אנחנו במסגרת המתנ"ס.

למעלה