עכשיו שיצדיק את הבחירה- היה כבר נשיא אמריקאי שדיבר על שלום וחירב את כל העולם (אובמה)

דורי 1981

Active member

SupermanZW

Well-known member
זה לא ממש משנה, הברירה הייתה בין גרוע לגרוע, אז האמריקאים ברובם בחרו בגרוע עם הכריזמה ולא בגרועה בלי הכריזמה.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה לא ממש משנה, הברירה הייתה בין גרוע לגרוע, אז האמריקאים ברובם בחרו בגרוע עם הכריזמה ולא בגרועה בלי הכריזמה.
או שבחרו כפי שבחרו בגלל שהעדיפו את הבחירה הזאת בהנהגת המדינה (והעולם).
היהירות השמאלנית שמתיימרת לדעת לקבוע מי ומה הם מצביעי המחנה הלאומי והמאפיינים שלהם (טיפשים, אהבלים חסרי השכלה, מזרחים וכדו') קופצים כעת אל מעבר לאוקיינוס להתיימר להחליט גם עבור העם האמריקאי מדוע הוא מצביע כפי שהוא מצביע :).

קטעים.

דורי 1981

Active member
או שבחרו כפי שבחרו בגלל שהעדיפו את הבחירה הזאת בהנהגת המדינה (והעולם).
היהירות השמאלנית שמתיימרת לדעת לקבוע מי ומה הם מצביעי המחנה הלאומי והמאפיינים שלהם (טיפשים, אהבלים חסרי השכלה, מזרחים וכדו') קופצים כעת אל מעבר לאוקיינוס להתיימר להחליט גם עבור העם האמריקאי מדוע הוא מצביע כפי שהוא מצביע :).
כל פוליטיקאי צריך להצדיק את הבחירה. אתה שטוף שנאה וזקוק לחינוך מחדש.

דורי 1981

Active member
כן ואיש לא שם לב שכ "איש שמאל" (אני קרוב יותר בדעותיי הבטחוניות לימין השפוי של פעם) אני ממש מתעב את אובמה- ואני חושב שהוא הנשיא הגרוע ביותר של ארה"ב בעת המודרנית (עדיין מוביל על טראמפ). באשמתו אירופה הוצפה בפליטים סוריים. אבל לדג המצלצל לא מפריע כלום. העיקר שאני שמאלן ועוכר ישראל.

למעלה