עכשיו שיש לי את האבחון

פופי2009

New member
עכשיו שיש לי את האבחון

מהם השלבים שעליי לעשות על מנת לרשום אותו לגן תקשורת בשנה הבאה?
אשמח לכמה שיותר פירוט. אין לי מושג במערכת החינוך ) חינוך ביתי עד היום ועכשיו שוקלים שנה-שנתיים בגן ואז לראות לאן פנינו מועדות אתו.

אשמח בנוסף לשמוע על שינויים שחוויתם עם ילדים אוטיסטים בתפקוד נמוך לאחר שנה בגן.

תודה ושבוע מצוין

אנחנו פנינו למחלקת חינוך מיוחד בעיריה עם העתק של האיבחון

ושם הדריכו אותנו. כדאי שתזדרזי כי עכשיו ועדות ההשמה האחרונות.
בני אובחן בתפקוד יחסית גבוה (אם כי לא גבוה מאוד), אבל מהרגע שהתחלנו טיפול ראינו שיפור משמעותי. אני בטוחה שבעוד שנה תהיו במקום אחר לגמרי מהיום

winterfell

New member
לרוץ מהר למחלקת החינוך בעיריה ולבקש ועדת השמה

בעיקרון המועד הרשמי לסיום הגשת הטפסים היה ה-31.3.15.
יכול להיות שיסכימו לקבל עכשיו, או שתצטרכו ועדת השמה מיוחדת.
התהליך הוא: קודם כל ועדת השמה, שאליה מזמינים אתכם. אתם מציגים את האבחון וכל חומר נוסף שיש בנוגע לילד, ובועדה מחליטה לאיזה סוג מסגרת לשבץ. אח"כ יש ועדת שיבוץ שמחליטה לאיזה גן ספציפי הוא יילך, ואליה אתם לא מוזמנים.
אתם יכולים לבקש דברים שחשובים לכם בנוגע לשיבוץ, הם לא מתחייבים שתקבלו אותם...

TikvaBonneh

New member
סליחה שלא עניתי אתמול, הלכתי למימונה.

על מנת לרשום לגן תקשורת את צריכה להביא את האיבחון למחלקת החינוך בעיריה ולשפ"ח העירוני, ולבקש לזמן ועדת השמה. אני ממש הבאתי ביד למזכירה ואחר כך התקשרתי אליה לוודא שהיא מסרה.
שינויים שחוויתי עם בני נדב, שהתחיל בתפקוד נמוך מאוד גן תקשורת, לאחר שנה בגן: למד לדבר ברמה תואמת גיל, למעט קשיי הגייה באותיות השורקות, היה לו חבר טוב שהוא נפגש איתו בשמחה אחר הצהריים, למד לשחק משחקי קופסה ושיחק בהם בשמחה, למד לזהות את האותיות ולספור. התחיל לאכול מוצקים - תפריט מגוון (פרט לירקות חיים, שנוספו רק השנה.). התחיל לגלות עניין במגוון של ספרים, למד לרכב על אופניים (את זה עשתה המרפאה בעיסוק המושלמת שהייתה בגן)

פופי2009

New member
תודה. אלך מחר בבוקר

האם קרה למישהי שבקשו חוזה שכירות שתקף לאחרי הקיץ?

SMADAR55

New member
את צריכה להציג היכן מקום המגורים, בין אם בתעודת זהות

או כתובת של חוזה שכירות או דירה שרכשתם.
לא שמעתי שמבקשים הוכחות לגבי מגורים עתידיים. כל אחד יכול לשנות את מקום מגוריו בכל רגע נתון.

פופי2009

New member
וחוץ מזה רק טופס בקשה ואת האבחון?

לא היה במסגרת חינוכית עד היום.

אצלינו ביקשו חוזה מכירה\שכירות

מאושר על ידי עורך דין! כאשר שינינו את הכתובת

למעלה