עכשיו שמחשיך כבר בערך ב16:00

dora me

New member
עכשיו שמחשיך כבר בערך ב16:00

והגינות הציבוריות ירדו מהפרק, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם הילדים?
הם משתגעים בבית (וגם אני) אבל בחוץ כבר אי אפשר להיות יותר מדי.
יש עצות לאמא נואשת שסופרת לאחור את הימים לשעון קיץ?

trilliane

Well-known member
מנהל
מחשיך לקראת 5, אבל חסר מה לעשות לא בגינה?

כשאני נזכרת בילדות שלי לא זכור לי שלשעון החורף הייתה השפעה מיוחדת על חיינו; בלאו הכי לא בילינו בגינות בשעות כאלה...
אין חוגים? חברים? פעילויות ביתיות? (יצירה, נגינה, קריאה...) מחשב? טלוויזיה? [לא חסרים תכנים חינוכיים להפליא] שיעורי בית?

talitush2

New member
כמה הצעות

קודם כל אני בעד לבלות עם הילדים בבית לפחות כמה פעמים אחה"צ. אחרי יום בגן / ביה"ס הם זקוקים לזמן איכות שקט עם ההורים.
בשאר הימים אפשרי להיפגש עם חברים, ללכת לספריה לבחור ספרים ולבלות שם קצת (לפעמים יש שם שעת סיפור שזה מקסים או הצגות קטנות לילדים - תלוי בגילאים), ללכת למשחקיה, ללכת לעתים לסרט או הצגת ילדים, וביום יפה אפשר לבלות שעה בגן משחקים עד שמחשיך. אגב, בחלק מהגנים יש תאורה כך שזה לא מפריע.

שרונהה

New member
אפשר גם משחקי קופסה ומשחקי זיכרון

וחידונים בנושאים שונים שעל הדרך גם יעשירו אותם.
תלוי באמת מה הגילאים שלהם...

dora me

New member
כשאת נזכרת בילדות שלך את נזכרת

בגילאים יותר מבוגרים, לי יש כרגע יותר קטנטנים

dafi50

New member
בני כמה הקטנטנים? בכל מקרה מספר הצעות:

עבודות יצירה- לשמור כל מיני קרטוני ביצים וליצור מחומרים ממוחזרים וככה גם ללמד על מחזור
ריתמיקה בבית- להשמיע מוזיקה ולרקוד\ לתופף לפי הקצב (אפשר "לנגן" בעזרת צעצועים או כלי מטבח) וכך לפתח חוש קצב.
מעבר לזה חוגים- בספורטן יש חוגים לכל הגילאים והמנוי שם כולל גם את הבריכה וגם את החוגים
והם יכולים ללכת ליותר מחוג אחד כי זה כלול.
מעבר לזה התעמלות בבית, משחקי קופסה, אפשר אפילו להכין איתם משחקים, לדוגמא רביעיות.
בהצלחה!

Danit Kremmer

New member
מצטרפת להמלצה + עוד קצת

אני מנויה עם הילדים שלי לספורטן גם כן (בעלי לא טיפוס שאוהב לעשות כושר) ואני לגמרי מצטרפת להמלצה. המדריכים שם מדהימים ויש שם אוירה ממש כיפית.
והכי חשוב - הילדים אוהבים!!
&nbsp
המלצה נוספת - ממליצה לפתח את הכישורים של הילדים. אני לימדתי את הבת שלי לסרוג (יותר בשביל המוטוריקה, פחות בגלל שחסר לה סוודרים ללבוש) ואת הבן שלי לימדתי שפה נוספת. בטוחה שזה יעזור לו.
&nbsp

למעלה