עכשיו תוצרת הארץ שידור חוזר!!! אממ כל מי שלא ראה... עכשיו בתי בערוץ 11
A ADVAM4 New member 28/1/06 #1 עכשיו תוצרת הארץ שידור חוזר!!! אממ כל מי שלא ראה... עכשיו בתי בערוץ 11
נ נועם המתוקה New member 28/1/06 #3 גמאני../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif דרך אגב, אני בניק של חברה שלי.... אני אצלה
גמאני../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif דרך אגב, אני בניק של חברה שלי.... אני אצלה
נ נועם המתוקה New member 28/1/06 #4 דרך אגב... זאת צליל../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif ["הציורים של יובל"]
2 21profile New member 28/1/06 #6 חחחחחח אני עדיין לא ראיתי את זה...חברה הקליטה לי אבל לא יצא לי ללכת אליה לקחת את הקלטת איך זיהית שזו אני ? חחחחח
חחחחחח אני עדיין לא ראיתי את זה...חברה הקליטה לי אבל לא יצא לי ללכת אליה לקחת את הקלטת איך זיהית שזו אני ? חחחחח
מ מלכת הפופ New member 28/1/06 #7 היי חן אני גם רוצה לראות את ההקלטה. יש מצב שאת שומרת ולא מוחקת??? נראה לי שהם הראו קטעים מההופעה האחרונה בתמונע כי באמת היה שם איזה בחור עם מצלמה שצילם גם בכניסה לתאטרון וגם במהלך ההופעה... שבוע טוב לכולם יעל
היי חן אני גם רוצה לראות את ההקלטה. יש מצב שאת שומרת ולא מוחקת??? נראה לי שהם הראו קטעים מההופעה האחרונה בתמונע כי באמת היה שם איזה בחור עם מצלמה שצילם גם בכניסה לתאטרון וגם במהלך ההופעה... שבוע טוב לכולם יעל
A ADVAM4 New member 29/1/06 #8 עכשיו פרסי ע"מי בשיודר חוזר..! כל מי שלא ראה... בתי שרה שם כמה שירים.. מומלץ ביותר
ג ג ב ש ו ש New member 29/1/06 #11 בתי כבר הייתה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif
ג ג ב ש ו ש New member 29/1/06 #12 וואי איזה מושלמתת../images/Emo178.gif../images/Emo88.gif איזה יפה היה לראות אותה למישהו יש את המחרוזת שהיא שרה
וואי איזה מושלמתת../images/Emo178.gif../images/Emo88.gif איזה יפה היה לראות אותה למישהו יש את המחרוזת שהיא שרה