עכשיו תורי להתחיל עם בוקר טוב

טלאפ

New member
עכשיו תורי להתחיל עם בוקר טוב

אז בוקר אור לכולן/ם. לא הייתי פה שבועיים כי המחשב שלנו החליט לשבוק, וגם הצליח לבצע את החלטתו. אז בוקר טוב לכל הכלות / חתנים, חמים וחמיות. וכמו שכתב עציון יאללא להתחיל לקפל את המסיכות. טלי

בוקר טוב גם לך ולכולם../images/Emo42.gif

החלטת היום להעיר את התרנגולות ? מה זה 5:00 בבוקר השתגעת?

זהו לנו, הגברת התקשרה להתנצל ../images/Emo88.gif

הגיסה ש"נלעסה" קשות בתחילת השבוע,
החליטה ל"שבור" את ה"קרח" והרימה טלפון.
האמת? לא היתה לי כל כוונה להחרים אותה או לעשות ברוגז,
היו יומיים צפופים וסוערים ולא היה לי חשק בסוף יום להרים טלפון ולשאול מה נשמע
. הייתי נחמדה, (לשם שינוי
) ואפילו הזמנתי לקפה
(בשבוע הבא,,, אני צריכה התארגנות נפשית ל"כוס קפה"
כי היא שותה לאט
(4 עד 5 שעות !) ) אני גם מכירה את ה"כוס קפה"
הזה, זה מתחיל נחמד
, ממשיך בבכי שלה
, ונגמר בהתנצלות שלי
אוףףףףףףף. אז למה לעזעזל זה תמיד חוזר על עצמו
היא לא מפיקה לקחים
או פשוט נהנית שאני "מלקה" אותה (מילולית)

bell2002

New member
סיגלי ../images/Emo35.gif

סליחה מראש. אבל.... ואת לומדת לקח? למה את מנסה לחנך אותה? מה אכפת לך הטעויות שלה? דרושים שניים לטנגו. תמיד. את יכולה לשלוט רק בהתנהגות שלך, את לעולם לא תוכלי להחליט עבור מישהו אחר כיצד להתנהג. תחליטי שאת משנה את עצמך, השינוי שלה בוא יבוא בעקבותייך. כך תשיגי שתי ציפורים בבת אחת - גם ה-
יהיה קצר בהרבה וגם את תהיי שלוה ורגועה יותר והזמן יעבור נחמד יותר.

חמודתי בל, ../images/Emo12.gif

חבל שלא קראת למה זה קרה , זה בהחלט היה חוסך. אבל לא נורא, תמיד אשמח לענות שוב. כל הסיפור הזה בכלל התחיל ומתחיל בגלל הגיסה ש"חולה" על טלפונים, מתה על "ריכולים" (עקרת בית טיפוסית ומשועממת) והכל צריך להתנהל סביבה וסביב ילדיה. אני במשפחתי נחשבת ל "רוטווילר" (אפילו בעלי קורא לי כך, ולא בצחוק) אני לא מציקה ולא מעניין אותי מאף אחד!!! אבל אם משהו יפגע באמא שלי או באחיותיי "דמו בראשו" !!!!!! (אני נראית פודל אבל כשמתעצבנת אני רוטווילר) גיסותיי, חמותי, חמי ואפילו בעבודתי יודעים שאני לעולם לא אתערב בעיניינים לא לי ולא מעניין אותי לשמוע דברים שאינם נוגעים הן בישירות והן בעקיפין לחיי. גיסתי המאוסה יודעת זאת, ויודעת היטב שאמא שלי ואחותי לא "חיילות" שלה ובטח שבטח לא תעמיד אותן ל"משפט שדה" על לא עוול בכפן. ועל כן התחילה כל המהומה. הכוס קפה הוא דבר נחמד כשלעצמו!. אבל עם כל הכבוד, לי אין סבלנות לשבת על כיסא 4 עד 5 שעות, להריח עשן סיגריות ולשמוע שטויות של מישהו אחר (אין לה מה לעשות? יש ילדים בבית, כביסות, נקיונות, בישולים , קצת תשומת לב לבעל = חס ושלום ! הילדים ישנו ב 23:00 !! הכביסות יחכו על נקיון אין מה לדבר (אין לה זמן!), בישולים אחי עושה יותר טעים, תשומת לב? הצחקת אותה) הלללללללללווווווווו?

טלאפ

New member
לא תרנגולות, חליבת בוקר...

טוב אני מניקה, ב- 24:00, 2:10 (בדוק - כבר 3 ימים הילדה מדיקת..) 5:00 ואז הופה לעבודה. ואז באמת למה אין לי כח וסבלנות לשום דבר ולאף אחד???? תנו לי לילה אחד שלם ועשיתן אותי המאושרת באדם.

bell2002

New member
בוקר טוב שקט ורגוע ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo140.gif

smagi

New member
../images/Emo42.gifבוקר מצויין לכווווללללםם../images/Emo65.gif

למעלה