עכשיו תורי

rolan

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

אני רוצה לספר לכם, כמה גאה הייתי היום - בעצמי... זאת פעם ראשונה שאני אומרת דבר כזה, על משהו שעשיתי... אחרי כמה ימים קשים שעברו עלינו ותיסכולים לא קטנים, כשהסייחה ואני מבלות די הרבה זמן בבית, נסענו היום, הסייחה ואני לביקור השבועי שלנו בצפת. נפגשנו עם הרופא ושוחחנו איתו, בסיום השיחה ביקשתי לשוחח איתו לבד. זו פעם ראשונה ששוחחתי איתו לבד, שבכלל העליתי מעצמי דברים, סיפרתי לו את הקשיים שלי, את הלבטים והכאב. אחרי ניתוח מעמיק שנתתי לו על המצב, ניסה להרגיע אותי בתוכנית הצפויה לנו לזמן הקרוב. לסיום <כאן הפואנטה> אמר לי... אני רוצה שתדעי, מעולם לא עשינו מה שעשינו עם הסייחה, עד היום כל הבנות שהגיעו אלינו, אושפזו לזמן ממושך מאוד, זו הילדה הראשונה שאיתה לקחנו צ'אנס כזה גדול ושיחררנו אותה תוך שבועיים. כל זאת בזכות המשפחה שלה, הרגשנו שיש עם מי לעבוד. הוא המשיך ואמר..."את זוכרת בלילה הראשון? כשהיא בכתה שתבואי לקחת אותה... את ענית לה שאת לא באה, עם כל הכאב ענית לה דברים שלהורים אחרים לוקח לפחות חצי שנה להבין..." אני ---- נדהמתי, חשבתי שזה מובן מאליו, חשבתי שכך צריך לעשות, שכך כולם עושים. היו עוד קצת דיבורים תומכים ומקלים... ואני רציתי לשתף אתכם בגאווה שלי, בזה שבעצם לא עשינו את המובן מאליו, שנתנו לסייחה שלנו, עמוד חזק ואיתן להיתמך עליו. הלוואי, הלוואי ויצליח עד הסוף הטוב
ובאמת שלא כתבתי את זה כדי לקבל מחמאות - רציתי לספר את זה לעולם כדי שאולי עוד הורים יוכלו לעזור לילדים שלהם במקום שקשה ומעייף אך התוצאה הסופית תביא להם פירות הילולים. טוב, אוהי מאיים עלי שתיכף יצא עשן מהמקלדת... אז ליל מנוחה

blonda3

New member
ליל מנוחה../images/Emo24.gif

היי רולן ואוהי באמת מרגש הצצתי לרגע בפורום לפני השינה ומאד שמחתי לקרוא את מה שכתבת. כשקראתי את המילה משפחה במה שכתבת היתה לי הרגשה שאנחנו פה גם היינו קצת חלק מהמשפחה שלך אולי הרופא לא יודע אבל זה מה שעבר לי בראש..... מתקבל? ליל מנוחה .....
ובהצלחה בהמשך הדרך

אוהי בלי איומים על הכחולה שלנו|פטיש

ואם יצא קצת עשן? אז מה? מה לא תקנה חדשה?
רולנית יקרה כל כך מרגש ,איזה גנים יש לכם ,זן מנצח. לחשוב כמה קשה לשמוע את הגוזל שלך מבקש בבכי הביתה ולא להישבר... לעשות את שצריך ולא את שרוצים. כל הכבוד

עלמה 3

New member
רולנית, לצערנו

לא כל ההורים קשובים ומספיק רגישים לצורכי הילדים ובכלל בשעת משבר.. רולן, בבוא העת כשהסייחה תעבור את זה , היא בוודאי תבין ותדע גם איזה אמא נפלאה את ומה עשית עבורה ולמענה. כל הכבוד רולנית, מרמלדית, מתוקית

rolan

New member
בוודאי שמתקבל, בלונדיק

אנחנו מרגישים כאן כבתוך משפחה אחת גדולה. לא פעם הודיתי על התמיכה האדירה לה זכינו מכם החברים שלנו בפורום. וזו לא היתה תמיכה וירטואלית, היתה כאן תמיכה אמיתית מהלב ועל כך תודנו הענקית. ותודה

היי בלונדה, חג שמח חומד../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת והשמעת את קולך שוב, דאגתי לך. מקווה לראות אותך במפגש. שיהיה לך חג שמח ומאושר. שלך באהבה.
באה מאהבה, חיה מאהבה.

למרות שאיני מעורה בפרטים

רוצה לתת לך
קטן על יכולות אמהיות ענקיות. זה נשמע קשה, וטוב שיש מטפלים שיודעים להגיד את הדברים הנכונים בזמן הנכון. בהצלחה בהמשך הדרך.

rolan

New member
../images/Emo45.gif בהחלט חשוב שהמטפלים יתנו גם הם

פידבק להורים שעוברים מסכת יסורים לא קטנה...

רולן חומד../images/Emo65.gif

באמת הרופא צודק ההצלחה של ילדתך נתונה בחלקה הגדול לך בעיקר ולשאר המשפחה
ברגעי שפל כאלה כמו שחוותה בתך אין כמו אמא חזקה ואוהבת. כשחושבים על זה לעומק באמת צריך כוחות נפש עצומים כדי להיות ולעשות למען ביתך ועשית
. אני מקנאה בביתך שיש לה אמא-לביאה כמוך . תקבלי באהבה כל מחמאה את שומעת
נראה לי שאת לא אוהבת לקבל.
באה מאהבה, חיה מאהבה.

אני מצטרפת לתחושת הגאווה שלך

רולן- לא מהפה לחוץ אלא מעומק ליבי אני שולחת לך חיבוק ונשיקה ענקיים (מותר לך לתת קצת לזוגך) אני מלאת גאווה שמחה ואהבה על שחלק איתנו,ואיתי, את הצלחתכם. את אומרת את זה כל כך נכון ונקי שלא ניתן אלא להחזיר באהבה.

*יערית

New member
ברור../images/Emo24.gif

ברור שאחרי שראו את החום,האהבה והמאמץ הגדול שלכם עבור הסייחה הם לקחו זאת בחשבון,היית שם עבורה בכל יום ולא נתת למעט בכי להשפיע, להיפך... הדרך עוד לפניכם
מחזיקה אצבעות שהיא אכן לא תישבר ותמשיך במסלול שהתחילה..
ותבריא.. אמרתי לך כבר ממזמן....אפשר להיות מאומצת על ידך? {ככה אהייה קרובה גם לצלחת
,גם לסייחה
וגם ליין הטוב של אוהי
חג שמח משפחה ניפלאה

1נתי 1

New member
גאה - ויש בעל מה ../images/Emo45.gif

למרות כל הקשיים המשכת החזקת אתה הפורום נתת כתף ואוזן קשבת לבעיות של אחרים לא מכירה הרבה אנשים אשר בעת התמודדות אישית היתה להם את הסבלנות להאזין לצרות אחרים וכל הכבוד שהיית חזקה עם הסייחה ואם איש מקצוע אמר זאת - מי אנו שנחלוק על דעתו
אז רק בהצלחה בהמשך הדרך

rolan

New member
הצלחתם, שוב...

לרגש אותי עד עמקי נשמתי... תודה ובאמת זה היה כדי להעביר מסר להורים, הפתגם הקשה כל כך: "חוסך שבטו שונא בנו" מוכיח את עצמו כאן. תודה על האהבה הגדולה
ולך יערית, הבטחתי שאם תרצי, אהיה לך אם ואחות...

סול11

New member
חג שמח ולילה טוב../images/Emo39.gif

הי יקרות ויקרים. חג שמח לכולם יש לי קושי בימים אלו להגיע למחשב, מצליח בעיקר לקרוא מחוסר זמן מחשב.

רול אהובה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ואני כבר מזמן ידעתי שאת משהו מיוחד. כבר אמרתי לך פעם כמה אני שמחה שנקרית בדרכי ופגשתי את הכוחות והעוצמות שלך. את יחידה בדור. בחיי. וזה לא מהפה לחוץ. אני מעריצה מס' 1 שלך. אני יודעת שלא כתבת את זה כדי שכולם ירביצו כאן שרשור של מחמאות, אבל קשה לי להימנע מלכתוב לך את כל זה, כי זו האמת. ובהחלט, לדעתי, שחררי את ההודעה הזו בפורום הפרעות אכילה, זה כל כך חשוב שיקראו את זה שם, ילדות, נערות ואף הורים של בנות כאלה. שכולם ילמדו ויתעודדו. אוהבת אותך מאוד,

למעלה