עכשיו תורי

עכשיו תורי

אז סוף סוף מוצא לי כמה דקות לשבת ולכתוב מעט ממה שעברנו בימים האחרונים. לא אתחיל ואפרט את שלבי האירוע,מי עשה מה,איך נערכנו.ברור לכל שאין זו הבמה המתאימה.עברנו יחד חוויה שאינה מהקלות והטרויאליות בחיי קהילה.אתמול בשעות אחר הצהרים לקחתי לי מספר דקות של פסק זמן לשבת ולשוחח עם הסיירים בגן השעשועים של הישוב.כמות הילדים וההורים שנכחו בגן לא הצביע על ישוב שרק שתי יממות קודם עבר אירוע כל כך משמעותי.בעיניי הדבר מעיד על קהילה חזקה,תומכת וחמה שמפנימה מהר את המצב ולא נותנת לאירועים לשבש ולפגוע בחיי היום יום.אני גאה ליהיות חלק מקהילה כזו ושמח לתת לה מזמני ומירצי.אני גאה ליהיות חלק מחבורת כיתת הכוננות שבכל רגע נדרש יוצאים לעשיה למען הכלל,חברים שיושבים ומפיקים לקחים,בודקים ושואלים מה עושים כדי ליהיות טובים יותר,האמינו לי אין טובים מהם.אני גאה ליהיות חלק מחבורת צעירים שאפילו אינם גרים כאן ונותנים שעות רבות למען שיגרת החיים שלנו,אוספים את עצמם לאחר פגיעה ממשית בהם ומתיצבים למשמרת הבאה למרות החשש,למרות השאלות שעולות.אני גאה ליהיות עם שני אנשים נפלאים ששילמו בשלמותם הגופנית ועצרו את הפגיעה באלה שישבו בבית בביטחון,וכל מה שעיניין אותם עדיין על מיטת בית החולים זה שאיש לא נפגע.אני גאה ליהיות חלק מחבורה נפלאה של מתנדבים שלא צריך לקרוא להם הם פשוט שם שצריך,חברי החמ"ל הישובי ,חוליית החבירה שמנעה בגופה את כניסת כל מי שלא צריך ליהיות באירוע,חברי הצ"חי שישבו העבירו מידע והרגיעו.ובמיוחד כל אותם אנשים טובים שיודעים להרים טלפון לשאול במה אפשר לעזור,לחזק,להגיד תודה ולתמוך בדרך. למען קהילה כזו שווים כל אותם לילות ללא שינה ,הקפצות על כל פיפס,וכן אפילו לעמוד בכל אירוע ישובי רחוק ולא ממש לראות את המופע. חברים שכנים ריגשתם אותי מאד בתגובות,בפרגון ובתמיכה ועל כך תודה. בימים אלו של אחרי אירוע אנו מפיקים לקחים,מתחקרים ופועלים ללא לאות להפנים ולהשתפר,אני תקווה שכבר בימים הקרובים נוכל להצביע על התקדמות המיגון והביטחון לנו ולמשפחותינו.

טלכספי

New member
../images/Emo20.gifמחמם את הלב ומרגש

והמון תודה לך אייל ולצוות הכוננות על השמירה והבטחון 24 שעות ביממה, ועל הנכונות לעזור ולהתייצב בכל רגע נתון עד שלפעמים זה נראה לנו כמובן מאליו...

יישר כוח!! המשיכו כך, תודה רבה

גם אם אנחנו לא תמיד מזכירים, מגיבים ומודים- אני בטוחה שכולם שותפים לרוממות הרוח, תחושת השייכות ולתחושת התודה על העשייה האחראית והיעילה של אנשי המקצוע (ביטחון, ניהול "מוניציפלי") שעוסקים במלאכה השוטפת. תודה רבה לכולכם!!

nirashalev

New member
../images/Emo51.gifתודה

תודה על השיתוף ,על כל מה שעשית, אתה עושה ותעשה, נעים לדעת שאפשר לפנות ותמיד לקבל מענה במאור פנים ,ללא תחושת חוסר סבלנות, רק תמשיך ככה!!!!

למעלה